Hoeveel Zoe Lister-Jones waard is en hoe ze haar fortuin verdiende

Inhoudsopgave:

Hoeveel Zoe Lister-Jones waard is en hoe ze haar fortuin verdiende
Hoeveel Zoe Lister-Jones waard is en hoe ze haar fortuin verdiende
Anonim

Als de meeste mensen aan Hollywood denken, beginnen ze zich meteen de best betaalde filmsterren ter wereld voor te stellen. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien die groep acteurs elk jaar de headlines zijn van bijna elke blockbuster-film. Bovendien verschijnen de grootste sterren elk jaar regelmatig op grote rode loper-evenementen en velen van hen verschijnen onvermijdelijk op de best geklede lijsten.

Hoewel de beste filmsterren de meeste aandacht krijgen, is er een andere groep acteurs die meer krediet verdient. als er geen acteurs waren om bijrollen te spelen.

Tijdens de carrière van Zoe Lister-Jones heeft ze bijvoorbeeld bewezen een van Hollywood's grootste onbezongen helden te zijn, gezien het aantal rollen waarin ze uitstekend is geweest. Gelukkig voor Lister-Jones lijkt ze terecht veel te hebben trots op wat ze heeft bereikt. Toch zullen de fans van Lister-Jones versteld staan als ze ontdekken hoeveel ze waard is en op welke manieren ze haar rijkdom heeft vergaard.

Hoeveel geld is Zoe Lister-Jones waard?

Zodra een beroemdheid een bepaald punt in hun carrière bereikt, zijn er tal van verschillende publicaties die aandacht beginnen te schenken aan elk aspect van hun leven. Iedereen die bijvoorbeeld door de jaren heen aandacht heeft besteed aan TMZ en de roddelbladen, weet dat de grootste sterren overal worden gevolgd door de paparazzi. In feite zijn er veel te veel voorbeelden van paparazzi die te ver gaan terwijl ze grote beroemdheden volgen.

Naast de paparazzi die sterren volgt om foto's van hun privéleven te maken, besteden verschillende publicaties aandacht aan alles wat bekend is over hoeveel geld beroemdheden hebben. Natuurlijk heeft geen van die publicaties toegang tot de bankrekeningen van de sterren, zodat ze alleen kunnen inschatten hoeveel geld de sterren waard zijn. Toch worden publicaties zoals Forbes en de rapporten van celebritynetworth.com over hoeveel geld de rijken en beroemdheden hebben algemeen als geloofwaardig beschouwd.

Tot eer van Zoe Lister-Jones is ze vaak heel open geweest over de mislukkingen in haar carrière, waaronder de tijd dat ze vertelde over haar rampzalige Saturday Night Live-auditie in The Tonight Show. Rekening houdend met het feit dat Lister-Jones een tijdje nodig had om succes te behalen, was ze eerder in haar leven misschien verrast om te horen dat ze nu beroemd genoeg is om over haar financiën gerapporteerd te worden. Volgens celebritynetworth.com heeft Lister-Jones een fortuin van $ 2 miljoen op het moment van schrijven.

Hoe Zoe Lister-Jones haar indrukwekkende fortuin vergaarde

Vanaf het moment dat Zoe Lister-Jones werd geboren, leek het alsof ze voorbestemd was voor een carrière in de kunst. Lister-Jones werd tenslotte geboren in Brooklyn, New York City en haar moeder is de 'videokunstenaar' Ardele Lister, terwijl haar vader Bill Jones is, een fotograaf en 'mediakunstenaar'.

Toch lijdt het geen twijfel dat het indrukwekkend is dat Lister-Jones cum laude afstudeerde aan de Tisch School of the Arts en vervolgens ging studeren aan de Royal Academy of Dramatic Art. Naast de opleiding van Lister-Jones blijkt ze ook in een rockband te hebben opgetreden toen ze een jonge vrouw was.

Na het verlaten van school en de dagen van haar rockband, begon Zoe Lister-Jones halverwege de jaren 2000 haar plek in de entertainmentindustrie te vinden. Na het schrijven en uitvoeren van een eenmansshow genaamd "Codependence Is a Four-Letter Word" in 2004, begon Lister-Jones te verschijnen in een hele reeks films, tv-shows en ook op het podium.

Dankzij de inspanningen van Lister-Jones in die tijd begon ze vrienden en connecties in het bedrijf op te bouwen en een reputatie op te bouwen als een van de meest getalenteerde artiesten van haar generatie.

Sinds de beginjaren van de carrière van Zoe Lister-Jones heeft ze veel succes gehad als acteur. Lister-Jones speelde bijvoorbeeld in shows als Life in Pieces en Whitney en kreeg daarnaast gedenkwaardige rollen in verschillende andere series, waaronder New Girl en Bored to Death. Ook geen flauwekul aan de filmkant, Lister-Jones speelde onder andere in films als S alt, The Other Guys, Band Aid, Breaking Upwards, Arranged en Consumed.

Hoewel de meeste fans van Zoe Lister-Jones zich bewust zijn van haar meest opvallende rollen op het scherm, zijn velen zich niet bewust van alles wat ze achter de schermen heeft bereikt. Lister-Jones is bijvoorbeeld een ervaren scenarioschrijver, producent en regisseur.

Hoewel Lister-Jones een hele reeks credits heeft in alle drie die categorieën, is er één project waar ze achter de schermen aan werkte dat het meest opmerkelijk is. Lister-Jones schreef, regisseerde en produceerde tenslotte The Craft: Legacy, het vervolg op de cultfilm The Craft uit 1996 met Neve Campbell, Fairuza Balk, Rachel True en Robin Tunney in de hoofdrollen.

Gezien alle rollen van Lister-Jones op het scherm en het werk dat ze achter de camera heeft gedaan, is het duidelijk dat beide aspecten van haar carrière enorm hebben bijgedragen aan haar fortuin.

Aanbevolen: