De waarheid over Melissa McCarthy's optreden in 'Bridesmaids

Inhoudsopgave:

De waarheid over Melissa McCarthy's optreden in 'Bridesmaids
De waarheid over Melissa McCarthy's optreden in 'Bridesmaids
Anonim

Melissa McCarthy heeft ongetwijfeld veel van de bruidsmeisjes van Paul Feig gestolen. Mede dankzij haar, evenals haar Academy Award-nominatie voor de rol, is de film uit 2011 de geschiedenis ingegaan als een van de beste trouwfilms ooit gemaakt. Het bevat een paar scènes die altijd grappig zijn, zelfs na de vijfde of zesde keer dat je ze bekijkt. En net als een lelijke bruidsmeisjesjurk, zou het je kunnen doen nadenken over trouwen… Of niet… Hangt ervan af hoe je ernaar kijkt. Hoe dan ook, de film is grappig dankzij een geweldig script, een regisseur en een sterrencast met de krachtige ondersteunende uitvoering van Melissa.

Dankzij een fantastisch mondeling interview door GQ kennen we enkele van de oogverblindende details achter de schermen van Melissa's optreden. Dit omvat waarom ze enkele van de keuzes maakte die ze maakte, de beroemde momenten waarop ze daadwerkelijk improviseerde en hoe haar collega's werden weggeblazen door wat ze deed. Laten we eens kijken…

Melissa deed het script drie stappen verder in de auditieruimte

In Bridesmaids speelde Melissa McCarthy Megan, een vrouw met een aantal interessante seksuele verlangens, een ietwat twijfelachtige smaak in kleding en eten, evenals een liefde voor honden en mysterieus eindeloos geld om uit te geven. Hoewel het personage zeker in het script stond, deed Melissa zoveel om het personage van de pagina te tillen en er iets onvergetelijks van te maken.

Bruidsmeisjes Melissa als megan
Bruidsmeisjes Melissa als megan

"Ik las het script en had zo'n rare, snelle reactie op Megan", vertelde Melissa McCarthy aan GQ. "Ik wist precies hoe ik wilde dat ze eruit zou zien, hoe ze zou klinken, en ik kreeg een intens gevoel van 'ik vind haar zo leuk! Dit gaat nooit lukken!' Voor de auditie droeg ik geen make-up en een slechte broek. Als ik eenmaal op het personage lijk, sluit het me echt in, zelfs als mensen soms zeggen: 'We willen dat je niet weerzinwekkend bent.'"

Volgens het GQ-artikel doet regisseur Paul Feig altijd een zekere mate van improvisatie tijdens zijn audities. En tijdens Melissa's geïmproviseerde auditie realiseerde hij zich dat haar kijk op het personage iets heel speciaals zou worden… zo niet een beetje verontrustend…

"De fout die veel mensen maken bij het casten, is dat ze zo gehecht raken aan de woorden en het personage dat ze hebben geschreven dat ze niet zien wanneer iemand beter is dan wat ze op de pagina hebben", zei Paul over auditie voor het script geschreven door Kristen Wiig en Annie Mumolo. "Melissa kwam binnen met dit personage dat gewoon een natuurkracht was. In het begin dacht ik: 'Speelt ze het als een lesbienne?' Toen kwam het in al die rare seksdingen terecht."

"Ik hou van die no-bulls vrouwen met kortgeknipt haar die je samen ziet en denkt: 'Is dat haar partner?' Dan praten ze over hun echtgenoten en zes kinderen. Ik hou gewoon van iedereen die zo lekker in haar vel zit,' zei Melissa. 'Maar de hele rit naar huis vanaf de auditie, dacht ik: 'Ik werd te raar. Moet ik de auto omdraaien en dat goedkope acteur-ding doen van 'Ik kan het beter! Geef me nog een kans!'"

Wat Melissa met het personage deed nadat ze de baan kreeg

Guy Fieri van Diners, Drive-ins en Dives had een grote invloed op Melissa's beslissingen voor het personage Megan. Het uiterlijk van de Food Network-ster hielp Melissa om keuzes te maken voor zowel haar haar als haar afschuwelijke garderobe.

"Haar garderobe in deze film was zijn eigen personage: 'Als ik deze vreselijke culottes en dit golfshirt aan heb, zou ik misschien lange vingernagels en parels moeten hebben…'" Bruidsmeisjes ster en co-schrijver Kristen Wiig zei.

Het was Melissa's vermogen om alles wat raar was echt speciaal te maken. Helaas konden niet al haar geïmproviseerde momenten om verschillende redenen in de film terechtkomen…

"Melissa heeft het vermogen om iets raars of uitdagends te nemen en het te personaliseren en echt te maken", zei Paul. "Tijdens de Braziliaanse restaurantscene praat Helen over dit grote huis dat ze heeft en dat mensen bij haar kunnen logeren als ze dat willen. Melissa gaat door met de hele reeks hoe ze dat moet doen, want er is een eekhoornplaag in haar huis, en een eekhoorn had zich in haar vagina gegraven en leefde in haar vagina. Ik kreeg het nooit in de film, maar ik moest er zo hard om lachen."

Volgens de andere sterren van Bridesmaids, zoals Kristen Wiig en Rose Byrne, lijkt Melissa in het echte leven niet op haar personage. Wat haar optreden nog indrukwekkender maakt.

"De lijnen kwamen zo snel naar haar toe," zei Kristen. "Ik denk niet eens dat ze echt heeft nagedacht over 'Hoe klinkt dit? Hoe zie ik eruit?' Ze is net Megan geworden."

Voor de geïmproviseerde scènes die Melissa in de film kon krijgen, kwam haar snelle spraakvermogen als haar personage echt goed van pas…

"In de bruidssalon-scene heft ze de bank op: 'Oh, dat is leuk.' Ik herinner me dat ik haar net zei eroverheen te springen. Ze kwam vast te zitten, maar ze zette zich gewoon vast in de scène. De scène [waarin Megan diarree heeft en schreeuwt,] 'Kijk weg!' was in het script, maar er was dat hele ding dat ze improviseerde, waarbij ze plotseling tegen de eigenaar van de kledingwinkel schreeuwde: 'Geef me je verdomde jas!' Ze wilde haar een afvegen met het jasje van de vrouw."

"Laat elk debat over 'vrouwen zijn niet grappig' tot rust komen', vervolgde regisseur Paul Feig. "Ik zou alles met haar doen, en ze heeft zo'n bereik dat ze eigenlijk alles kan doen. Het ergste wat je zou kunnen doen, als je een Melissa McCarthy in dienst had, zou zijn: 'Kun je je gewoon aan het script houden? ' Maar dat gebeurt vaak. Waarom zou je dat verdomme ooit doen?"

Aanbevolen: