Twitter bereidt zich voor op een Megan Markle vs Donald Trump 2024-verkiezing

Twitter bereidt zich voor op een Megan Markle vs Donald Trump 2024-verkiezing
Twitter bereidt zich voor op een Megan Markle vs Donald Trump 2024-verkiezing
Anonim

Als je dacht dat het debat tussen Joe Biden en Donald Trump ongemakkelijk was om naar te kijken, zou Trump vs Markle echt niet te missen zijn. Er gaan al maanden geruchten dat Meghan, de hertogin van Sussex, zich kandidaat zou kunnen stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Meghan en haar man prins Harry hebben onlangs hun rol als 'actieve royals' opgegeven.

Gisteren hintte voormalig president Donald Trump op zijn voornemen om in 2024 weer te rennen. De 45e president van de Verenigde Staten verwelkomde ook de geruchten dat Meghan ook zou rennen. In het interview eind dinsdag zei de 74-jarige dat hij "hoopvol" was dat de zwangere hertogin van Sussex in 2024 naar het Witte Huis zou rennen. Zelfs als ze haar kandidatuur vermeldt, kan hij hem misschien dwingen om ook in de race te springen.

"Meneer de president, wat was uw mening over Meghan Markle die nu zei - ontmoeting met Democratische agenten, misschien wil ze zich kandidaat stellen voor het presidentschap?" Fox News-presentator Maria Bartiromo vroeg Trump tijdens een uitgebreid interview.

"Ik hoop dat dat gebeurt", reageerde Trump. "Als dat zou gebeuren, denk ik dat ik een nog sterker gevoel voor hardlopen zou hebben", zei hij.

"Zoals je weet heb ik de koningin ontmoet, ik denk dat de koningin een geweldig persoon is, ik ben geen fan van Meghan", merkte Trump op.

Twitter had een velddag waarin werd gedebatteerd over de vraag of Markle al dan niet zich kandidaat moest stellen voor het ambt, omdat gokbedrijven hun kansen op de hertogin die voor het presidentschap kandidaat was, verlaagden.

Ondertussen vertelde een vriend van het stel aan de Sunday Times dat Meghan voelde dat ze "haar stem kwijt was" toen ze voor het eerst met de prins begon te daten.

"Ze had een platform als een redelijk succesvolle actrice, en toen haar werd verteld om te stoppen met het gebruik van haar sociale media en voorzichtig te zijn met wat ze zei, kon ik zien dat het verlies van stem en onafhankelijkheid haar pijn deed," zei de vriend.

“Het hebben van een institutionele stem binnen de koninklijke familie was niet genoeg. Dit interview zal de luidste manier zijn waarop ze haar stem terug zal krijgen.”

In een gesprek met de Express legde koninklijke auteur Richard Fitzwilliam uit dat activisme altijd een deel van Meghan's leven is geweest.

Meghan Markle ondertekent handtekening
Meghan Markle ondertekent handtekening

“Ze is een activist sinds de leeftijd van 11, sprak over gendergelijkheid bij de Verenigde Naties en bezocht India en Ryana op liefdadigheidsreizen voor haar huwelijk. Dus activisme heeft altijd deel uitgemaakt van haar leven, zei de expert.

“Meghan, een uitstekende spreker in het openbaar en een Amerikaans staatsburger, zou heel goed kunnen concluderen dat ze, of het nu over tien of twintig jaar is, voor een openbaar ambt kan gaan. Op 39-jarige leeftijd kan ze alle tijd nemen die ze nodig heeft om te beslissen, voegde hij eraan toe.

In een grote kijkcijfers voor CBS spraken Harry en Meghan over de meedogenloze aanvallen van de Britse roddelpers.

Meghan voerde aan dat Archie, in tegenstelling tot zijn eerste neven, haar zoon Archie geen HRH-titel heeft. Meghan onthulde dat tijdens discussies over de titel van Archie, sommige leden van de familie "zorgen en gesprekken hadden over hoe donker zijn huid zou kunnen zijn als hij geboren wordt."

Meghan weigerde, net als Harry, het familielid te identificeren, waarbij de hertogin zei: "Ik denk dat dat erg schadelijk voor hen zou zijn."

Aanbevolen: