Waarom heeft Ellen Pompeo 'Grey's Anatomy' bijna doorgegeven?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Ellen Pompeo 'Grey's Anatomy' bijna doorgegeven?
Waarom heeft Ellen Pompeo 'Grey's Anatomy' bijna doorgegeven?
Anonim

Carrière maken op het kleine scherm is te doen, maar niet nadat een artiest door de modder is gegaan om zelfs maar een kans te krijgen op iets fatsoenlijks. Acteren is een moeilijke zaak, maar shows als The Office en Friends hebben relatieve onbekenden overgenomen en ze in sterren veranderd. Daarom zullen de meeste artiesten er alles aan doen om een plek te bemachtigen in een aanstaande pilot.

Ellen Pompeo is tegenwoordig een enorme ster dankzij de hoofdrol in Grey's Anatomy, maar als het anders was gegaan, zou ze in de eerste plaats niet eens in de show zijn verschenen, waardoor de geschiedenis van de televisie voor altijd zou veranderen.

Laten we terugkijken en zien waarom Ellen Pompeo bijna Gray's Anatom y. heeft doorgegeven

Ze wilde een show doen genaamd Secret Service

Op dit punt in haar carrière is het bijna onmogelijk voor te stellen dat Ellen Pompeo een ander personage dan Meredith Gray op het kleine scherm speelt, maar er was eens een moment dat ze alles en nog wat deed om te landen een rol in een televisieserie. In de tijd dat de casting van Grey's Anatomy plaatsvond, kreeg de artiest een ander aanbod op tafel.

Het is al moeilijk genoeg om één rol te bemachtigen, maar soms moet een artiest de moeilijke beslissing nemen om tussen rollen te kiezen. Kies de juiste rol en je zult tien jaar werken terwijl je miljoenen binnenkrijgt. Kies de verkeerde rol en je show is snel uit de lucht en je bent zo weer terug bij af. Zo is het leven van een artiest die zelfs het geluk heeft in deze hachelijke situatie te verkeren.

Volgens CheatSheet was er eens een moment dat de actrice gehecht was aan een show genaamd Secret Service, die drastisch anders zou zijn geweest dan Grey's Anatomy. Toen hij met TV Guide sprak, zou Pompeo onthullen: Ik kreeg de rol van Meredith aangeboden. Ik had een film gemaakt voor de studio genaamd Moonlight Mile, dus de studio was op de hoogte van mij. Toen… ontmoette ik Bob Orci en Alex Kurtzman… We gingen zitten en spraken over dat ik mogelijk een boog op Alias deed.'

Pompeo ging verder en zei: "Dat is niet gebeurd. Bob en Alex schreven een programma genaamd Secret Service. Ik wilde dat heel graag doen en de studio wilde echt dat ik in plaats daarvan Grey's [Anatomy] zou doen. Ik wilde de pilot van de geheime dienst doen die natuurlijk niet ging; ik en mijn briljante keuzes.”

Metting Shonda Rhimes veranderde alles

Nu ze de beslissing had genomen om tussen twee rollen te kiezen en de verkeerde had gekozen, is het interessant om te bedenken wat er zou zijn gebeurd als de geheime dienst echt van de grond was gekomen en wie uiteindelijk Meredith Grey zou zijn geworden. Uiteindelijk, nadat dingen uit elkaar vielen van de show die ze aanvankelijk wilde doen, zou Pompeo Shonda Rhimes ontmoeten en in een oogwenk de juiste zet bedenken.

Ze zou tegen TV Guide zeggen: "Ik las Grey's en ik ontmoette Shonda en ik besloot dit te gaan doen. Het was maar een uitnodiging en die heb ik graag aangenomen."

En zo werd er televisiegeschiedenis geschreven. Natuurlijk is er gewoon geen manier om te weten wat een televisieshow in de vroege stadia zal worden, maar het is duidelijk dat mensen achter de schermen het potentieel zagen dat Grey's Anatomy had. Hoewel ABC in die tijd op veel shows swingde en ontbrak, zaten ze op een goudmijn met Grey's.

Sinds de show debuteerde, is het niets minder dan een van de meest opmerkelijke prestaties op het kleine scherm. Het is sinds 2005 in de lucht en er zijn meer dan 300 afleveringen uitgezonden, wat een prestatie is die door weinig programma's in de geschiedenis is bereikt. Sindsdien lacht Pompeo de hele weg naar de bank.

Her Grey's Future

Ondanks dat Grey het succes is dat het is, hoe langer het duurt, hoe meer mensen zich afvragen hoe lang de show nog in de lucht is.

Hoewel de show wonderen heeft gedaan voor de artiest, heeft Pompeo erkend dat ze niet voor altijd in de show zal blijven en het uiteindelijk eerder of later een dag zal noemen, wat volkomen begrijpelijk is.

In een gesprek met Entertainment Tonight, zou de artiest dit onderwerp aansnijden en zeggen: "Maar ik denk er zeker aan om vroeg of laat te stoppen, op dit punt, na gedaan te hebben wat we hebben gedaan, om te vertrekken wanneer de show nog steeds bovenaan staat, is zeker een doel. Ik probeer niet voor altijd in de show te blijven. Echt niet. De waarheid is dat als ik me te erg irriteer en ik daar niet langer dankbaar ben, ik daar niet zou moeten zijn."

Secret Service was de show die de wereld bijna beroofde van de Grey's die ze kennen en waar ze van houden, maar gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen.

Aanbevolen: