Grey's Anatomy': 10 redenen waarom fans Ellen Pompeo beschuldigen van slecht acteren

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': 10 redenen waarom fans Ellen Pompeo beschuldigen van slecht acteren
Grey's Anatomy': 10 redenen waarom fans Ellen Pompeo beschuldigen van slecht acteren
Anonim

Grey's Anatomy, het langstlopende medische tv-drama, is zojuist vernieuwd voor seizoen 19 en fans zijn er verdeeld over. Sommigen kijken ernaar uit om meer van de show te zien, terwijl anderen denken dat 17 jaar genoeg is. Fans kunnen ook niet anders dan het aandeel van Ellen Pompeo in de show bespreken. Ze is een van de weinige originele castleden die nog over zijn. Maar na de talloze bijna-doodervaringen van Meredith Grey, vragen fans zich nu af of ze al een hoogtepunt heeft bereikt of dat de show op dit moment beter af is zonder haar. Kijkers merken al een tijdje Pompeo's "slechte acteerwerk" op. Dit is wat fans echt denken over haar "stijve" optreden.

10 Het acteerwerk van Ellen Pompeo lijkt 'stijf en onnatuurlijk' in seizoen 18 van 'Grey's Anatomy'

Toen we de officiële subreddit van Grey's Anatomy doornamen, kwamen we erachter dat fans ernstige problemen hebben met het acteren van Pompeo in de laatste seizoenen. "Ze lijkt zo stijf en onnatuurlijk in vergelijking met eerdere seizoenen", schreef een fan. "Het is zo erg geworden dat ik seizoen 18 serieus niet kon afmaken, ondanks dat ik een grote [Grey's Anatomy]-fan ben. Hoe kan zo'n goede acteur zo slecht worden?" Andere fans waren het daarmee eens, met een commentator die zei dat ze de verandering in haar optreden rond seizoen 14 en 15 opmerkten, maar dat "het een duikvlucht kostte" in seizoen 18. Yikes.

9 Ellen Pompeo's slechte acteerwerk in 'Grey's Anatomy' is 'On The Writers'

Sommige fans willen Pompeo zelf niet de schuld geven van de slechte prestaties. "Uiteindelijk is dat aan de schrijvers", schreef een Redditor. Ze zijn het erover eens dat de "verhaallijn waait", maar helaas krijgt de actrice niet echt iets te zeggen over hoe het gaat. Maar nogmaals, anderen zeggen dat ze haar macht als uitvoerend producent van de show zou kunnen gebruiken. Een andere fan zei dat Pompeo "haar capaciteit als uitvoerend producent zou kunnen gebruiken om betere verhaallijnen te eisen, zodat wanneer de show eindigt, ze niet worden geassocieerd met de slechtste jaren van de show."

8 Ellen Pompeo heeft 'geen chemie' met nieuwe 'Grey's Anatomy' liefdesbelang Scott Speedman

Scott Speedman verscheen voor het eerst in Grey's Anatomy in seizoen 14. Zijn personage Nick Marsh keerde terug in seizoen 18 als de officiële nieuwe love interest van Meredith. Het is een schattig verhaal, maar fans denken dat Pompeo's acteerwerk het moeilijk maakt om van het paar te houden. "Ik heb het gevoel dat het komt omdat ze veel mensen heeft verloren met wie ze schermchemie had", zei een fan over de verslechterende prestaties van Pompeo. "Tijdens haar laatste momenten met Jesse [Williams] op het scherm, kon je echt zien dat het twee vrienden waren die afscheid namen. Ze kunnen proberen Scott Speedman aan ons op te dringen zoveel ze willen, maar de chemie is er niet."

7 Ellen Pompeo 'heeft maar twee acteertrucs' in 'Grey's Anatomy'

Volgens fans is Pompeo zo'n "overschatte acteur" die maar twee acteertrucs in petto heeft - om "op commando te huilen" en "dat pijnlijk uitziende schijnbaar-verleidelijke-en- mysterieuze glimlach die ze doet in elke niet-huilende scène." Dat is wat harde kritiek daar. Een andere fan zei zelfs dat ze geluk had "ze wordt omringd door geweldige acteurs om de show overeind te houden."

6 Ellen Pompeo's huilen in 'Grey's Anatomy' lijkt 'geforceerd en nep'

Voor sommige kijkers werkt de huiltruc ook niet. "Ik vond haar acteren nooit leuk", schreef een Redditor. "In de eerdere seizoenen, toen ze huilde, was het als nagels op een schoolbord. Dat gejank/gehuil dat ze deed was gewoon te veel. Het leek echt geforceerd en nep." Blijkbaar hebben andere fans sinds de vroege seizoenen een probleem gehad met de prestaties van Pompeo. Voor de goede orde, een andere fan beweerde dat het een van haar eerste grote optredens was.

5 Ellen Pompeo 'blijft alleen om geld te verdienen' in 'Grey's Anatomy'

Pompeo was ooit openhartig over een verblijf in Grey's Anatomy voor financiële stabiliteit. "Ik heb de beslissing genomen om geld te verdienen", vertelde ze aan Spotify-podcast Jemele Hill Is Unbothered. Fans denken dat dit de reden kan zijn dat ze minder moeite heeft gedaan met haar acteerwerk. Toch geeft de actrice ook toe dat ze al jaren wil dat de show stopt. Maar volgens fans: "Als ze de show wilde beëindigen, zou ze de show beëindigen. Ze wil niet dat de show stopt, ze wil geld." Jammer dat kijkers het gevoel hebben dat het haar prestaties beïnvloedt.

4 'Grey's Anatomy'-cast zegt dat Ellen Pompeo anders is dan Meredith Gray IRL

Sommige fans proberen Pompeo nog steeds te verdedigen. "Ik was een video aan het kijken waarin de cast werd gevraagd wie het meest op hun personage lijkt en Ellen zei dat ze is", schreef een fan."Toen werd hen gevraagd wie het minst op hun karakter leek en bijna iedereen zei dat Ellen dat is. Het is gewoon grappig en zegt iets over haar." Maar voor een nee-zegger: "daarom weerspiegelt het zo duidelijk de Showkwaliteit." Om eerlijk te zijn, het zij-in tegenstelling tot haar-karakter-argument benadrukt gewoon haar 'slechte acteerwerk'.

3 Meredith Gray heeft al een hoogtepunt bereikt

Zoals we al zeiden, heeft de show Meredith de afgelopen 17 jaar bijna vaak vermoord. Meisje heeft net veel meegemaakt. "Om eerlijk te zijn, ik neem het haar niet kwalijk dat ze ongeïnspireerd is", schreef een Redditor. "Meredith heeft depressie, romantiek, huwelijk, vreemdgaan, kinderen, de dood van de echtgenoot, de dood van de zus, de relatie met nieuwe mannen, bijna-doodervaringen, Avery-award gecontroleerd - de show probeert haar andere dingen te doen te geven, maar het personage heeft net zijn hoogtepunt bereikt." We vinden het moeilijk om het oneens te zijn.

2 Ellen Pompeo heeft 'uitgecheckt' sinds het verlaten van de originele cast-leden van 'Grey's Anatomy'

De originele MAGIC 5-stagiairs hadden een geweldige chemie die de show destijds zoveel beter maakte. Dus fans denken dat Pompeo natuurlijk "uitgecheckt" is sinds "veel van de co-sterren waar ze dicht bij is [IRL] vertrokken." Het vertrek van Williams was misschien de laatste druppel geweest. Een andere fan merkte ook dat tijdens haar laatste seizoenen, "Sandra Oh zelf een beetje uitgecheckt leek."

1 Ellen Pompeo is misschien opgebrand door te lang 'Grey's Anatomy' te doen

Het is bijna een decennium geleden dat de show werd uitgezonden. Het is volkomen begrijpelijk als Pompeo gewoon opgebrand is. Ze denken echter dat ze gemakkelijk kan vertrekken als ze dat wil. "Op dit moment ben ik het ermee eens dat ze is uitgecheckt als actrice", zei een fan van haar beslissing om te blijven en haar acteerkwaliteiten op het spel te zetten. "Maar de show is haar bedrijf geworden, niet alleen een acteeroptreden. Ze is een uitvoerend producent, ze werkt heel nauw samen met de andere uitvoerende producenten. Als ze over de show praat, praat ze erover als zakenvrouw, als netwerkpersoon, als showmanager."Laten we hopen dat ze dit seizoen 19 eindelijk afronden… Of dat het vanaf dat moment beter wordt.

Aanbevolen: