Fans kakelen om de oude verliefdheid van Ryan Reynolds op deze tv-heks

Inhoudsopgave:

Fans kakelen om de oude verliefdheid van Ryan Reynolds op deze tv-heks
Fans kakelen om de oude verliefdheid van Ryan Reynolds op deze tv-heks
Anonim

De koning van het trollen kan niet ontsnappen aan het verleden! Zelfs niet met een heks aan zijn zijde.

Hij heeft nu misschien alles, maar vroeger was Ryan Reynolds gewoon een ongemakkelijke tiener met een heel schattige verliefdheid.

Foto's van zijn oude vriendschap met Melissa Joan Hart, ook bekend als de ORIGINELE 'Sabrina the Teenage Witch', circuleren onder fans die geen genoeg kunnen krijgen van Ryan's verliefdheidsverhaal… en zijn ongelukkige pre-Blake-look.

Hij wilde 'Sabrina' daten

Vóór 'The Chilling Adventures of Sabrina' en zelfs vóór de tv-serie 'Sabrina the Teenage Witch', bracht een noodlottig Sabrina-moment Ryan en Melissa samen. Hij speelde de romantische hoofdrol ('Seth') in de voor tv gemaakte film waarmee de hele franchise begon. Je kunt hier getuige zijn van een deel van die onhandigheid.

Terwijl 'Seth' werd vervangen door 'Harvey' toen de film werd omgezet in een show, bleef Ryan zich zorgen maken over Melissa. Volgens haar eigen uitspraken over die tijd (een paar jaar geleden gedaan aan Studio 10) waren zij en Ryan halverwege de jaren '90 "verliefd" op elkaar.

Ze wees hem af

Dus waarom is het niet gelukt? In een bericht van vintage IG-celebcultuuraccount '@cigarettes' (en Melissa's woorden aan Studio 10), vond ze Ryan naar verluidt schattig, maar had toen al een serieus vriendje.

"Ik had destijds een vriendje, maar we waren verliefd en schattig en hij was schattig", legde ze uit. "Hij was een heel, heel aardige vent, zou waarschijnlijk een geweldige vriend zijn geweest, en ik ben niet bij de andere man terechtgekomen, dus misschien had ik het risico moeten nemen … niemand zag er zo goed uit met golvende blonde lokken en een duim bel zoals Ryan deed."

Ondanks haar relatiestatus heeft Melissa toegegeven dat zij en Ryan op hun laatste dag samen een kus hebben gehad.

"Hoewel ik stapelverliefd was op James, mijn vriend van zes maanden, brachten Ryan en ik veel tijd samen door", vertelde ze aan Studio 10. Ze voegde eraan toe dat hij haar een kus en een horloge gaf als een cadeau, waardoor ze zich echt schuldig voelde: "Ik moest de volgende dag mijn vriend bellen om het uit te leggen."

Fans hadden geen idee

De meeste fans lijken net zo verrast door Ryan's oude uiterlijk als zijn oude liefde, en blazen hem daarvoor op in het commentaargedeelte van de @cigarettes-post.

In reacties als "DUIM RINGEN THO" en "zag je er vroeger zo uit?" fans hebben Ryan rechtstreeks getagd, met heel veel huilende emoji's.

Anderen namen een positiever standpunt in: "Als Ryan Reynolds er eerder zo uitzag, denk ik dat ik nog steeds een kans maak", schreef er een.

"Nou, ik ben blij dat dat niet gelukt is, want nu is hij bij Blake Lively en ze zien er heel gelukkig uit samen", schreef een ander. We hadden het niet beter kunnen zeggen.

Aanbevolen: