Een tijdlijn van Noah Schnapp's schattige verliefdheid op Zendaya

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van Noah Schnapp's schattige verliefdheid op Zendaya
Een tijdlijn van Noah Schnapp's schattige verliefdheid op Zendaya
Anonim

Er is geen ontkomen aan de onschuld van een verliefdheid. Of het nu gaat om iemand uit de straat of iemand uit de media en popcultuur, die vlinders kunnen op elk moment voor iedereen verschijnen. Alleen omdat beroemdheden het voorwerp van genegenheid zijn voor het publiek, wil nog niet zeggen dat ze niet vatbaar zijn voor die nieuwe en opwindende gevoelens die zonder waarschuwing opduiken. Niemand begrijpt beter de haast van het hebben van een oogje om je te erkennen en je te ontmoeten zoals Noah Schnapp. Sinds 2018 is zijn genegenheid voor Zendaya alleen maar gegroeid, maar we zullen een tijdlijn bekijken om te zien hoe de zaken zich hebben ontwikkeld.

8 Noah Schnapp aarzelde niet

Voor zover de publieke kennis teruggaat, begon het echt voor deze jonge ster en zijn onschuldige liefde in 2018 bij de MTV Music & TV Awards. Schnapp, toen 13 jaar oud, werd genomineerd voor Best Frightened Performance. Tijdens een pre-show interview met Variety aarzelde de Stranger Things-ster niet toen hem werd gevraagd of er iemand was die hij die avond op de rode loper hoopte te zien. Zendaya was zijn enige (en onmiddellijke) antwoord.

7 Hij wist wat op dat moment prioriteit had

Tijdens de MTV Music & TV Awards 2018 veroverde Noah Schnapp in een oogwenk de titel van Best Frightened Performance. Met de overwinning nu in zijn handen en een prijs overhandigd, terwijl de jonge acteur naar voren stapte om zijn voorbereide toespraak te houden, struikelde hij over zijn inzending toen hij Zendaya in de menigte zag. In plaats van door te gaan met zijn acceptatie, gebruikte hij in plaats daarvan zijn moment met de microfoon om "Hallo Zendaya" te roepen, eindelijk de aandacht van de ster.

6 Noah Schnapp begreep hoe hij zijn hoofd koel moest houden

Na de prijsuitreiking was Schnapp dolblij om zijn verliefdheid persoonlijk te zien. Terwijl de media het verhaal oppikten en ermee doorgingen, trok zijn interview voorafgaand aan de show enige aandacht en vond het zijn weg naar Zendaya zelf, die het "schattig" noemde. Natuurlijk bleef Schnapp koel en kalm en reageerde in een Tweet met: "IS DAT JE ECHT HI ZENDAYA, U WEET DAT IK ZO VEEL VAN JE HOUD, MISSCHIEN VOLGENDE JAAR KUNNEN WE ONTMOETTEN, MAAR VOOR NU ZAL IK JOU VANAF EEN AFSTAND NAAR UW GEVEN".

5 Hij erkende dingen openlijk

Nooit iemand die zich in de schaduw verbergt, Noah Schnapp is open en standvastig gebleven met zijn interesse in de Euphoria-ster. Tijdens een Wired-interview in juli 2019, verklaarde Schnapp openlijk dat hij Zendaya leuk vond en nam hij even de tijd om te beseffen dat ze onlangs hetzelfde interview had gedaan. In die korte minuut verklaarde hij dat het feit dat hij in dezelfde ruimte was, betekende dat hij in wezen in haar aanwezigheid stond. Eigenlijk hetzelfde als haar ontmoeten - het was in ieder geval zo dichtbij als hij op dat moment dacht te krijgen.

4 Zijn dromen kwamen uit in 2019

In de herfst van 2019 kwamen dromen eindelijk uit voor de jonge acteur. Tijdens de People's Choice Awards 2019 in oktober ontmoette het duo elkaar eindelijk na een kort moment van moed van Schnapp's kant. Een diepe zucht, een lichte paniek, en hij was gestaag op weg om haar te ontmoeten. Zendaya reageerde in natura, blij haar fan te ontmoeten die het afgelopen jaar een medialieveling was geworden. Er werden foto's gemaakt, herinneringen vastgelegd en levensdoelen eindelijk bereikt.

3 Het moment van ontmoeting leeft voort

Ondanks dat de ontmoeting een vluchtig iets is, leeft het sindsdien voort in de gedachten van Noah Schnapp. Na er meerdere keren in de pers over te hebben gesproken, is hij blij om elk moment van hun ontmoeting opnieuw te beleven. In een interview met Jimmy Fallon in 2020 nam Schnapp de gastheer mee tijdens de hele ontmoeting met haar, van zijn eerste paniek en eindeloze zenuwen tot hij daadwerkelijk met haar sprak. Zoals hij zich herinnert, "stonk ze geweldig … en ze torende boven [hem] uit." Hoewel het niet eeuwig duurde, klinkt het alsof de ontmoeting een ideale ontmoetingsplaats voor fans was. Wie zegt dat beroemdheden geen fan-freakouts kunnen hebben?

2 Hij is klaar om te vechten voor een titel

Nu hij haar een keer heeft ontmoet, is zijn genegenheid alleen maar groter geworden. Hoewel er in de toekomst geen geplande uitstapjes zijn en er die avond geen vriendschap is begonnen, heeft Noah Schnapp openlijk grapjes gemaakt dat hij klaar is om de rol van liefdesbelang in te nemen. Mocht Tom Holland ooit zijn titel webslingeraar willen ophangen, dan hoeft MJ niet ver te zoeken naar een vervanger Peter Parker. Noah Schnapp staat klaar om de titel en de romantiek over te nemen. Hij hoeft alleen maar het woord te horen en hij zal er zijn.

1 Noah Schnapp heeft een back-up klaar als het niet lukt

Natuurlijk heeft Noah Schnapp zijn leven niet opgehouden met wachten op zijn ware liefde. Hoewel geruchten hem in verband brengen met mede-ster Millie Bobby Brown, blijft het duo platonisch. Dat betekent echter niet dat ze geen plannen hebben. De twee hebben openlijk gesproken over hun huwelijkspact, klaar om met de ander te trouwen als ze op 40-jarige leeftijd nog steeds vrijgezel zijn. Als hij niet met Zendaya kan trouwen, lijkt het hebben van een beste vriend-back-up zijn volgende beste gok.

Aanbevolen: