Shady 'RHOSLC'-fans kakelen om één verborgen geluidseffect in de promo

Inhoudsopgave:

Shady 'RHOSLC'-fans kakelen om één verborgen geluidseffect in de promo
Shady 'RHOSLC'-fans kakelen om één verborgen geluidseffect in de promo
Anonim

' Real Housewives of S alt Lake City' is weer terug, en het lijkt erop dat seizoen twee twee keer zoveel drama heeft.

VEEL is er gebeurd sinds het explosieve eerste seizoen van de show werd uitgezonden. Mary Cosby haalde de krantenkoppen voor geruchten dat ze deel uitmaakt van (wat People Magazine noemde) een religieuze sekte. De zoon van Meredith Marks, Brooks, trok de aandacht met zijn gloed tussen de seizoenen. Niets is echter te vergelijken met waar Jen Shah in het nieuws voor was. Meisje had een zware zomer!

Van gearresteerd worden tot zichzelf online verdedigen, Jen's liet kijkers op het puntje van hun stoel zitten terwijl we allemaal wachten om te zien wat ze zal onthullen over haar controversiële situatie in de seizoenspremière.

Nu is de eerste trailer uit, en fans kunnen al zien dat de redactie Jen niet gemakkelijk zal maken. Lees verder om meer te weten te komen over de kleine hints die fans hebben opgemerkt in een clip van Jen die vecht met Meredith.

Het is een gevangenisdeurgeluid

Hoor je het? Zoals gedeeld op Twitter door gebruiker 'aldous sassparil', bevat de 'RHOSLC' first-look trailer het zware gerinkel van een celdeur wanneer Meredith Marks haar eigen voordeur op Jen Shah sluit.

De twee vrouwen hebben een enorme ruzie omdat Jen denkt dat Meredith mogelijk de aanzet heeft gegeven tot het fraudeonderzoek dat momenteel met haar gebeurt. In de volledige clip is Jen te zien die huilt terwijl ze zegt: "Ik zweer het je, als je iets te maken hebt met de aanklachten tegen mij, Meredith, je bent verdomd walgelijk… ben fg frauduleus."

Nadat Meredith heeft gereageerd met "Wie noemt wie een bedrieger? Ik hou van je, schat, doei", slaat ze de zware houten deur dicht. Klinkt echter niet als hout in de trailer!

Zelfs de redacteuren komen voor Jen Shah

Je kunt het geluid in context horen om ongeveer 2:25 in de officiële eerste video die hier is gepost. Volgens fans op Twitter is het een volledig opzettelijke manier om kijkers eraan te herinneren waar Jen naartoe zou kunnen gaan.

"Ze zijn niet glad lmao", reageerde een fan. Anderen waren het daarmee eens en zeiden dat ze enthousiast zijn over meer drama, zowel van de redactie als van de echte castleden.

"Meredith en Brooks staan op het punt Jen neer te halen", luidt de voorspelling van een fan. "Ik kan niet wachten!"

Fans vinden het hilarisch

Afbeelding
Afbeelding

De meeste van de honderden reacties op het horen van het geluidseffect op Twitter zijn variaties op "Ik heb het eerst niet eens opgepikt" en "OMG IK HEB DAT NIET OPGEMERKT", en elk van ze lijken te denken dat het een LOL-waardige bewerking is.

"Dit is iconischer dan ik had kunnen dromen", twittert een fan.

"Dit ziet er goed uit", schreef een ander. "Andy wist het een en ander toen hij Potomac en S alt Lake toevoegde."

Over Potomac gesproken, enkele van de meest populaire versies van het geluidseffect van Jen zijn het teruggooien naar een gedenkwaardig 'RHOP'-moment.

Bedankt Karen.

Aanbevolen: