Dit is wat Ryan Reynolds moest doorstaan om 'Deadpool' te zijn

Inhoudsopgave:

Dit is wat Ryan Reynolds moest doorstaan om 'Deadpool' te zijn
Dit is wat Ryan Reynolds moest doorstaan om 'Deadpool' te zijn
Anonim

Ryan Reynolds is een van de weinige acteurs die erin slaagt om er zowel goed uit te zien als een ongelooflijk getalenteerde acteercarrière.

Marvel Cinematic Universe fans zagen hem van een rijzende ster tot een van Marvel's meest succesvolle superhelden in Deadpool.

Ryan wordt geprezen als een van de grappigste acteurs in de Hollywood-industrie. Hij werd van school gestuurd toen hij jong was omdat hij een auto had gestolen als een 1-aprilgrap. Op 1 april 2015 zei Reynolds op Twitter dat de film PG-13 zou zijn, die wat veren deed wankelen.

De ongebruikelijke superheldenfilm werd de best scorende R-rated film aller tijden en leidde tot de Gouden nominatie van de ster. Deadpool 2 genoot een vergelijkbaar succes nadat het in mei 2018 in de bioscoop verscheen, met een brutowinst van bijna $ 800 miljoen aan de wereldwijde kassa.

Tot nu toe wordt de rol van Deadpool nog steeds geprezen als een van de cruciale rollen die de naam van Ryan hebben opgebouwd.

Tijdens het filmen bezocht Ryan Reynolds zieke kinderen

Een van de eerste mensen die de film zag, was Connor McGrath, een jonge Deadpool-superfan die Reynolds leerde kennen via de Make-A-Wish Foundation. Tragisch genoeg stierf hij in april 2016. De acteur droeg zijn Critics Choice Awards op aan zijn nagedachtenis en de nagedachtenis van een andere negenjarige fan: Grace Bowen.

Ongelooflijk pijnlijke make-up

Sommige acteurs moeten meer dan 12 uur achter elkaar zware kostuums of dikke lagen make-up dragen. Zoe Saldana die Gamora wordt, kost bijvoorbeeld drie uur make-up. Het aanbrengen van de make-up voor het hele lichaam van Ryan Reynolds duurde echter acht uur. Toen hij eenmaal aan was, kon hij niet meer gaan zitten of liggen.

Ryan Reynolds betaald voor schrijvers om op Deadpool-set te komen

Toen 20th Century Fox weigerde de schrijvers van de film, Rhett Reese en Paul Wernick, te betalen voor input, betaalde Ryan Reynolds uit eigen zak dat ze de film mochten bekijken. Reese verklaarde: "We waren elke dag op de set. Interessant genoeg wilde Ryan ons daar hebben; we waren zes jaar bezig met het project. Het was echt een creatief kernteam van ons, Ryan, en regisseur Tim Miller. Fox, interessant genoeg, zou' We betalen niet om op de set te zijn. Ryan Reynolds betaalde uit zijn eigen geld, uit zijn eigen zak, " meldt Forbes.

De acteur worstelde met het Deadpool-pak

Het Deadpool-kostuum had oorspronkelijk een spierlaag eronder, maar die moest worden verwijderd: Ryan Reynolds was zo gespierd dat het kostuum niet alleen te strak voor hem was, maar hem er ook te groot uitzag. Reynolds wijst er ook op hoe moeilijk het was om te eten en naar de badkamer te gaan. Ondanks de worsteling hield hij zijn Deadpool-kostuum nadat hij net klaar was met filmen.

Een van de meest sexy mannen in Hollywood

Het tijdschrift People noemde Reynold in 2010 de meest sexy man ter wereld. Hij wist niet dat mensen hem in 2016 ook de meest sexy vader ter wereld zouden noemen toen hij zijn eerste dochter kreeg en een ideale vader werd.

Dateert uit een veelbelovende cast, Ryan speelde in verschillende Canadese tv-sitcoms en speelde kleine rollen in tv-films, maar wegens gebrek aan succes keerde hij terug naar Vancouver en besloot te stoppen met acteren. Op een avond ontmoette hij echter een mede-acteur en vriend uit Vancouver, Chris Martin, die hem motiveerde, en ze stemden er allebei mee in om onmiddellijk naar LA te gaan. Jaren later zou Reynolds een van de favoriete antihelden van Marvel Cinematic Universe-fans worden.

Aanbevolen: