Dit is wat Tom Cruise herhaaldelijk moest doen voor zijn eerste rol in 'The Outsiders

Inhoudsopgave:

Dit is wat Tom Cruise herhaaldelijk moest doen voor zijn eerste rol in 'The Outsiders
Dit is wat Tom Cruise herhaaldelijk moest doen voor zijn eerste rol in 'The Outsiders
Anonim

Hoewel Tom Cruise's grootste aanspraak op roem de 'Mission Impossible'-franchise is, heeft hij ook een heleboel andere projecten op zijn naam staan. Het is echter niet allemaal op actie en stunt gericht.

Terwijl 'Mission Impossible'-films één tot en met zeven het geld blijven binnenhalen, is Cruise niet vies van het doen van wat ongebruikelijke dingen om ervoor te zorgen dat zijn optredens op het scherm zo realistisch mogelijk zijn.

Fans zijn eraan gewend Tom zijn lichaam te zien versterken of gedurfde risico's te zien nemen terwijl hij van gebouwen springt in stunts waarbij hij in feite zegt dat de stunt dubbel zo groot is 'houd mijn bier vast'.

Maar voor 'The Outsiders' had hij een vrij unieke uitdaging die moeilijker bleek te zijn dan alle andere fysieke stunts die Cruise heeft gedaan.

Deze fysieke stunt liet Tom Cruise kotsen op de set

Zoals Tom uitlegde in een segment van 'The Graham Norton Show', bevatte 'The Outsiders' een scène waarin Tom chocoladetaart at. En hoewel dat klinkt als een eenvoudige scène om te filmen, beweerde Cruise dat het minstens 100 takes kostte om het goed te krijgen.

Directeur Francis Ford Coppola dwong de cast en crew om de scène in de loop van drie dagen opnieuw te nemen totdat ze het perfect hadden gekozen. Maar tegen het einde van de laatste scène voelde Tom zich behoorlijk ziek.

Het is duidelijk dat Tom normaal gesproken redelijk gezond eet, zodat hij de lichamelijkheid van zijn actiefilmrollen aankan. En die overdaad aan suiker van meer dan 100 porties chocoladetaart raakte hem echt.

Tom Cruise en de rest van de cast van 'The Outsiders&39
Tom Cruise en de rest van de cast van 'The Outsiders&39

Hij legde uit dat hij moest overgeven na een paar porties cake, hoewel het in het begin best lekker was. Het interessante is dat 'Outsiders' in de jaren '80 werd gefilmd, en toch heeft Tom nog steeds die duidelijke herinneringen aan het eten van zoveel cake dat hij kotste.

Tegelijkertijd deed hij het vrij goed; fans kunnen aan de taartscène niet zien dat Tom echt klaar was om zijn ingewanden eruit te kotsen. Zijn toewijding aan die eenvoudige scène vormde ook het toneel voor hoe hij zijn rollen vandaag de dag afhandelt.

Tom Cruise is een stuntmeester, zelfs vandaag de dag

Tom deelt nog steeds Instagram-video's van hem die op 58-jarige leeftijd gedurfde stunts uitvoert. En het feit dat 'Mission Impossible' een achtste film aanprijst, zegt nog meer over zijn toewijding om elke actiefoto te maken, of het nu gaat om rijk worden chocoladetaart of springen van het ene hoogbouw naar het andere.

Hoewel hij ruzie kreeg met Rob Lowe tijdens het filmen van 'The Outsiders', ook al zijn ze vandaag behoorlijk chille co-sterren.

Cruise's throwback-verhaal versterkt alleen maar hoe uitdagend acteren kan zijn, of het nu gaat om het eten van voedsel in een scène of het navigeren door een gevechtsscène zonder de andere acteur echt te slaan.

Aanbevolen: