Dit is hoeveel WandaVision's Kathryn Hahn waard is

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel WandaVision's Kathryn Hahn waard is
Dit is hoeveel WandaVision's Kathryn Hahn waard is
Anonim

Hoewel de meeste mensen hun favoriete beroemdheden nooit zullen ontmoeten, zijn velen van ons erg geïnteresseerd in hun leven. Bioscoopbezoekers zijn bijvoorbeeld zo gefascineerd door de hoeveelheid geld die sterren verdienen dat er elk jaar artikelen verschijnen over de best betaalde acteurs in Hollywood. Als het gaat om Kathryn Hahn van WandaVision van MCU, weten echter niet veel mensen dat haar vermogen wordt geschat op $ 2 miljoen.

Als je de hoeveelheid geld die sommige acteurs hebben, vergelijkt met die van hun leeftijdsgenoten, kan Hollywood vaak als een vrij willekeurige plek aanvoelen. Het lijkt tenslotte raar dat sommige acteurs die niet zo veel acteren stinkend rijk zijn terwijl anderen die altijd op de set lijken te zijn aanzienlijk minder hebben. Veel fans van het werk van Kathryn Hahn zullen echter blij zijn te weten dat de acteur het heel goed voor zichzelf heeft gedaan.

Hollywood's niet-zo-geheime wapen

Wanneer aankomende films en tv-shows worden aangekondigd, worden de krantenkoppen meestal gedomineerd door de massieve sterren die ermee hebben ingestemd om er deel van uit te maken. Als je er rekening mee houdt dat die sterren het meeste geld krijgen voor die projecten en mensen vaak in de rij staan om hun werk te zien, is dat volkomen logisch. Als het echter gaat om projecten waarin Kathryn Hahn voorkomt, missen alle artikelen die haar opname in een project negeren het punt.

Als je een foto van Kathryn Hahn voor de meeste mensen zou plaatsen, zouden ze haar niet bij naam kunnen identificeren. Veel mensen zouden zelfs moeite hebben om de films en programma's waarin ze haar hebben gezien te vermelden. Naar alle waarschijnlijkheid zouden veel van die mensen echter nog steeds glimlachen als ze een afbeelding van Hahn zien, aangezien ze uitstekend was in zowat elk project waarin ze is verschenen.

Al vroeg in de carrière van Kathryn Hahn kwamen showrunners en filmproducenten erachter dat als ze haar zouden inhuren om een rol in hun project te spelen, ze er het beste van zou maken. Ze is zelfs zo goed in het belangrijk maken van kleine rollen dat een artikel in de New York Times uit 2020 over haar getiteld "Comfort Viewing: Why I Love Anything With Kathryn Hahn".

Na een aantal jaren mensen omver te hebben geblazen in kleine rollen, is Kathryn Hahn onlangs begonnen met het bemachtigen van leidende en terugkerende rollen in grote projecten. Hahn was bijvoorbeeld een van de belangrijkste sterren van Bad Moms uit 2016. Gelukkig voor fans van Hahn's werk, was die film een hit die groot genoeg was om een vervolg te rechtvaardigen, 2017's A Bad Moms Christmas.

Kathryn's grootste project tot nu toe

Tijdens de lange carrière van Kathryn Hahn verscheen ze op het scherm met een lange lijst van grote sterren en verscheen ze in veel projecten die grote hits waren. Desondanks kan niets waar Hahn bij betrokken is geweest, zelfs maar in de buurt komen van het belang van het Marvel Cinematic Universe. De MCU is tenslotte de meest winstgevende filmfranchise in de geschiedenis en dat wil nog maar niet zeggen van zijn tv-dominantie.

Natuurlijk, toen de meeste Kathryn Hahn-fans hoorden dat ze zich bij de cast van de MCU-serie WandaVision voegde, waren ze blij. Op het eerste gezicht was het echter vrij eenvoudig om Hahn's betrokkenheid bij de show als een bijzaak af te schrijven. Veel MCU-ondersteunende personages zijn tenslotte leuk maar onbelangrijk. Het blijkt echter dat het WandaVision-personage van Hahn een van de meest intrigerende van de show is. Gezien het feit dat veel fans van WandaVision veel in elk element van de show hebben gelezen, zeggen ze dat het karakter van Hahn echt opmerkelijk is. Sommige WandaVision-fans zijn zelfs zo ver gegaan om elk detail van het promotiemateriaal van de show te ontleden.

Groot geld, verschillende perspectieven

Historisch gezien hebben de meeste acteurs het respect van hun leeftijdsgenoten en bioscoopbezoekers gehad, maar ze zijn er niet in geslaagd een fortuin voor zichzelf te verdienen. Gezien het feit dat Kathryn Hahn zeker kan worden omschreven als een personageacteur, is het in veel opzichten cool om te weten dat ze een gerapporteerde nettowaarde van $ 2 miljoen heeft. Aan de andere kant, aangezien de carrière van Hahn de afgelopen jaren echt van de grond is gekomen, lijkt dat voor veel waarnemers misschien een schamele som.

Natuurlijk is $ 2 miljoen op zijn zachtst gezegd een aanzienlijk bedrag. Als gevolg hiervan zou een slecht gevoel voor Hahn behoorlijk dom zijn. Als je je echter realiseert hoe ongelooflijk rijk veel andere acteurs zijn die in Marvel Cinematic Universe-projecten zijn verschenen, werpt dat haar fortuin in een ander licht. Dat gezegd hebbende, Hahn is zo'n getalenteerde artiest dat er alle reden is om te denken dat haar carrière vanaf hier zal blijven stijgen en haar vermogen ook.

Aanbevolen: