Dit is wat Kathryn Hahn deed voordat ze Agatha Harkness van de MCU werd

Inhoudsopgave:

Dit is wat Kathryn Hahn deed voordat ze Agatha Harkness van de MCU werd
Dit is wat Kathryn Hahn deed voordat ze Agatha Harkness van de MCU werd
Anonim

In de afgelopen decennia heeft het Marvel Cinematic Universe bewezen een van de grootste krachtpatsers in de entertainmentgeschiedenis te zijn. Natuurlijk is de MCU vooral bekend om zijn vele hitfilms. Toen WandaVision echter eenmaal debuteerde op Disney+ om lovende recensies te krijgen van zowel critici als kijkers, duurde het niet lang voordat de wereld gecharmeerd raakte van de populaire serie.

Vanaf het moment dat WandaVision debuteerde op Disney+ totdat de finale werd uitgebracht, leek het alsof een groot deel van de wereld geobsedeerd was door de serie. Immers, als je na het debuut van elke nieuwe aflevering op Twitter ging, leek het alsof er elke minuut nieuwe fantheorieën opdoken. Bovenop die theorieën leek het alsof iedereen ontdekte hoe geweldig Kathryn Hahn is en geobsedeerd raakte door haar.

Kathryn Hahn Rode Loper
Kathryn Hahn Rode Loper

Hoewel Kathryn Hahns briljante WandaVision-uitvoering absoluut dat niveau van lof waard was, is het jammer dat sommige mensen die show nodig hadden om erachter te komen hoe geweldig ze is. Per slot van rekening heeft Hahn het als acteur al vele jaren vermoord en als je dat wilt bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar alles wat ze vóór WandaVision heeft bereikt.

Kathryns carrière bereikt een nieuw niveau

Telkens wanneer de meeste succesvolle acteurs een nieuw project uitbrengen, worden ze opgeroepen om deel te nemen aan een schijnbaar eindeloze reeks interviews. Helaas blijken die interviews in veel gevallen niet zo interessant te zijn, omdat de ster in kwestie dezelfde vragen krijgt die ze eerder keer op keer hebben beantwoord. Natuurlijk, wanneer Kathryn Hahn deelneemt aan een interview, is het zeker vermakelijk, omdat ze overkomt als zo'n grappig en lief persoon.

Nadat de finale van WandaVision was uitgebracht en het duidelijk was dat de show en Kathryn Hahn een enorme hit waren, nam ze deel aan een E! Online-interview. Tijdens dat gesprek verwees de interviewer naar de hernieuwde populariteit van Hahn als 'de Hahnaissance', wat een perfecte manier was om de carrière-high die ze berijdt te beschrijven. Dat gezegd hebbende, het meest interessante deel van het artikel dat uit dat interview voortkwam, kwam in de intro waarin enkele citaten van WandaVision's showrunner Jac Schaeffer waren opgenomen. Zijn opmerkingen over Kathryn Hahn maken tenslotte duidelijk waarom ze al vele jaren een favoriet is van castingdirectors.

Kathryn Hahn WandaVision
Kathryn Hahn WandaVision

"Het was een van die dingen waar je van houdt, hoe hebben we ooit zonder haar gefunctioneerd? Zoals, hoe hebben we ooit het lef gehad om te denken dat Agatha zou kunnen bestaan zonder Kathryn Hahn? Het was gewoon zo perfect." Gezien hoe uitbundig WandaVision's showrunner Jac Schaeffer over Hahn was, is het logisch dat ze al vele jaren een Hollywood MVP is.

Carrièrebegin

In tegenstelling tot de meeste acteurs wiens carrière erg traag op gang komt, was Kathryn Hahns eerste acteerbaan, afgezien van een grote rol in een vergeetbare film, als een van de sterren van een populaire serie. Van 2001 tot 2007 speelde Hahm Maximilian Cavanaugh in de serie Crossing Jordan.

Kathryn Hahn Hoe een man te verliezen in 10 dagen
Kathryn Hahn Hoe een man te verliezen in 10 dagen

Terwijl Kathryn Hahn opgewonden moest zijn dat haar carrière met een knal begon, merkte ze al snel dat ze getypeerd werd terwijl ze routinematig het personage van de beste vriend speelde. Hahn speelde bijvoorbeeld zo'n rol in films als How to Lose a Guy in 10 Days, Win a Date with Tad Hamilton!, en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy onder anderen.

Alles verandert

Volgens rapporten trouwden Kathryn Hahn en Ethan Sandler in 2002 en verwelkomden ze hun kinderen in 2006 en 2009. Volgens wat Hahn in 2019 aan NPR vertelde, betekende moeder worden een grote verandering in haar carrière toen ze de meest interessante rollen van haar carrière kreeg nadat ze moeder werd.

Als je naar de filmografie van Kathryn Hahn kijkt, is het duidelijk dat ze gelijk heeft over haar loopbaantraject, aangezien de zaken voor haar na 2006 van de grond kwamen. Na dat jaar kreeg ze bijvoorbeeld haar beste komische rollen, ook in films als de Bad Moms-serie en Step Brothers. Hahn was daarna ook geweldig in geliefde comedyshows zoals Parks and Recreation, Bob's Burgers en Brooklyn Nine-Nine.

Kathryn Hahn Slechte moeders
Kathryn Hahn Slechte moeders

Naast haar komische talenten te laten zien, bewees Kathryn Hahn ook hoe getalenteerd ze is als dramatische acteur voordat ze zich bij de WandaVision-cast voegde. Zo gaf Hahn verbluffende optredens in films als Private Life, I Love Dick en Afternoon Delight. Hahn heeft ook haar dramatische karbonades laten zien als onderdeel van shows zoals Transparent en Mrs. Fletcher. Ten slotte onthulde Hahn dat ze voor het eerst een stripboekschurk kon spelen toen ze de stem van Doctor Octopus insprak in Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018. Ik hoop dat Hahn zal terugkeren voor Spider-Man: Into the Spider-Verse 2.

Aanbevolen: