Wat heeft Vince Vaughn gedaan sinds 'Dodgeball'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Vince Vaughn gedaan sinds 'Dodgeball'?
Wat heeft Vince Vaughn gedaan sinds 'Dodgeball'?
Anonim

In de meeste bedrijfstakken, als je de top van een bedrijf ha alt, moet er iets ongelooflijk mis gaan voordat je carrière een duikvlucht neemt. In Hollywood kunnen de studio's en het publiek echter zo wispelturig zijn dat bonafide filmsterren zonder echte reden snel in de war raken.

Het was ooit overduidelijk dat Vince Vaughn een van de meest populaire en succesvolle sterren in Hollywood was. Schijnbaar in de running voor zowat elke zeer gewilde rol die op dat moment voor het grijpen lag, leek Vaughns toekomst als filmster ook veilig te zijn. Vaughn slaagde er tenslotte in om verschillende hitfilms te headlinen en de roddelbladen bedekten zijn persoonlijke leven, wat altijd een teken van sterrendom is.

Verbazingwekkend genoeg begon de ster van Vince Vaughn na een tijdje aan de top van de acteerwereld te vervagen. In feite zijn er tegenwoordig veel mensen die zichzelf ooit als grote fans van Vaughn zouden hebben beschouwd die zijn leven en carrière niet hebben behouden. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat heeft Vince Vaughn uitgespookt?

Rise To Fame

Tijdens de jaren '90 werden een hele reeks verschillende films uitgebracht die moeten worden bekeken voor filmliefhebbers. Hoewel er zeker over de titels op die lijsten kan worden gedebatteerd, kan gemakkelijk worden beweerd dat Swingers op alle lijsten zouden moeten verschijnen. Een onafhankelijke film met een groep vrienden in de hoofdrol, Swingers introduceerde veel bioscoopbezoekers bij Vince Vaughn.

Nadat Hollywood kennis had genomen van Vince Vaughns Swingers-optreden, werd het al snel duidelijk dat ze hem zagen als een toekomstige hoofdrolspeler. Vaughn verscheen tenslotte in een van de meest verwachte blockbusters van die tijd, The Lost World: Jurassic Park. Bovendien kopte Vaughn eind jaren '90 films als de remake van Psycho, Return to Paradise en Made.

Hoewel de carrière van Vince Vaughn in de jaren '90 van de grond kwam, duurde het tot hij in de jaren 2000 begon te schitteren in komedies dat hij echt een ster werd. Beginnend met de release van Old School uit 2003, speelde Vaughn een ongelooflijke rol in enkele van de meest geliefde komedies van het decennium. Vaughn zou tenslotte de headliner zijn van films als DodgeBall: A True Underdog Story en Wedding Crashers. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, had Vaughn ook kleine rollen in andere geliefde komedies uit die tijd, waaronder Zoolander en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Na al die jaren nog steeds aan het acteren

Helaas voor alle fans van het werk van Vince Vaughn in de jaren '90 en 2000, is zijn status in de entertainmentindustrie het afgelopen decennium afgenomen. Dat gezegd hebbende, iedereen die denkt dat Vaughn sinds het midden van de jaren 2000 niet meer in opmerkelijke projecten heeft gespeeld, heeft het mis, want dat is gewoon niet het geval.

Net als veel andere filmsterren wier carrière op een laag pitje begon te staan, nam Vince Vaughn de slimme beslissing om de afgelopen jaren in verschillende tv-shows te verschijnen. Vaughn heeft bijvoorbeeld terugkerende rollen gehad in shows als F is for Family en Curb Your Enthusiasm, naast de hoofdrol in het tweede seizoen van True Detective. Als het gaat om F is for Family, weten veel mensen dit niet, maar Vaughn speelt ook een rol achter de schermen in de show, aangezien hij een van de uitvoerende producenten van de serie is.

Naast de recente televisie-exploten van Vince Vaughn, is hij de afgelopen tien jaar rollen blijven spelen in een lange lijst van films. Hoewel veel van Vaughns films uit 2010 niet veel indruk maakten, heeft hij wel enkele hits op zijn naam staan. Zo had Vaughn een rol in het oorlogsdrama Hacksaw Ridge, en een van zijn meest recente films, Freaky, presteerde goed gezien de pandemie. Enkele van Vaughns andere opmerkelijke films uit de jaren 2000 zijn Delivery Man, Brawl in Cell Block 99 en Fighting with My Family.

Vaughns persoonlijke leven

Voor het grootste deel was het laatste decennium in het persoonlijke leven van Vince Vaughn een goed decennium. Er vond echter een evenement plaats in 2018 dat Vaughn in heet water kreeg en hem in een extreem gevaarlijk en teleurstellend licht schilderde. Tijdens het rijden in Manhattan Beach, Californië, passeerde Vaughn een nuchterheidscontrolepunt. Nadat hij aanvankelijk weigerde zijn auto te verlaten, faalde Vaughn bij een veldgematigdheidstest en een bloedalcoholtest. Nadat hij ervoor had gekozen om geen wedstrijd te pleiten, werd Vaughn veroordeeld voor roekeloos rijden en veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk zonder toezicht, en werd hij bevolen om een alcoholprogramma van drie maanden te voltooien.

Op een veel betere noot was het privéleven van Vince Vaughn in de jaren 2010 gevuld met vele triomfen. Vaughn begon bijvoorbeeld met Braziliaans Jiu-Jitsu en na twee jaar training bij Rener en Ryron Gracie slaagde hij erin zijn blauwe band te behalen. Wat nog belangrijker is, is dat Vaughn het afgelopen decennium een gezin voor zichzelf heeft opgebouwd, te beginnen met zijn huwelijk in 2010 met een Canadese makelaar genaamd Kyla Weber. Vaughn en Weber verwelkomden hun dochter en zoon ook in respectievelijk 2010 en 2013.

Aanbevolen: