Elizabeth Olsen geeft grote 'Full House'-vibes in nieuwe 'Wandavision'-aflevering

Inhoudsopgave:

Elizabeth Olsen geeft grote 'Full House'-vibes in nieuwe 'Wandavision'-aflevering
Elizabeth Olsen geeft grote 'Full House'-vibes in nieuwe 'Wandavision'-aflevering
Anonim

Met nog meer meta dan normaal, bracht 'Wandavision' het Marvel Cinematic Universe terug naar de sitcom-dagen van de jaren 90. Rad, toch?

De fanbase bladert over een paar aspecten van de zeer speciale aflevering die vrijdag op Disney+ verscheen. Het wordt eigenlijk 'A Very Special Episode' genoemd, en dit is wat we kunnen zeggen zonder in het gebied van grote spoilers te komen.

De referenties zijn onmiskenbaar

Als je 'Wandavision' hebt gekeken, weet je dat het gaat om MCU's Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) die naast Vision (Paul Bettany) verschillende tijdperken doormaakt. De themaliedjes in deze afleveringen weerspiegelen hun specifieke tijdperken, en deze keer was het themalied eigenlijk rechtstreeks uit 'Full House'.'

Het lijkt voor de hand liggende knipogen naar de sitcom uit de jaren 90 te bevatten met jonge tweelingen en een shot van de familie van de hoofdpersonages die een picknick delen voor witte en pastelkleurige architectuur. Herinner je je dat deel van de 'Full House'-intro nog? Fans van Wandavision wel!

Ja, ze is een van DIE Olsens

Dit is extra speciaal vanwege Elizabeth's connectie met Michelle Tanner zelf. Voor veel kijkers was er een aflevering uit het 'Full House'-tijdperk nodig om erachter te komen dat Scarlet Witch inderdaad familie is van de Olsen-tweeling.

Fans wie heeft het? Ze vonden het geweldig

Twitter kn alt eruit met 'Wandavision'-kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de brutale culturele cross-over. Hun meningen bevatten veel schattige vergelijkingsscreenshots en baby Olsen-gifs - dus echt, iedereen wint hier.

Kan iemand de volwassen Mary-Kate en Ashley bezoeken in hun modehol en vragen wat ze ervan vinden? We willen het graag weten.

Aanbevolen: