Wat heeft Ashley Greene gedaan sinds 'Twilight'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Ashley Greene gedaan sinds 'Twilight'?
Wat heeft Ashley Greene gedaan sinds 'Twilight'?
Anonim

Sinds veel acteurs het groot hebben gemaakt nadat ze een enkele rol hadden gespeeld waardoor de wereld kennis van hen nam, zijn veel mensen gaan geloven dat veel sterren van de ene op de andere dag successen zijn geweest. Natuurlijk zijn er zeker enkele acteurs geweest die het groot hebben gemaakt na hun eerste rol, zoals Cameron Diaz deed nadat ze in The Mask speelde. Maar de overgrote meerderheid van de sterren waarvan mensen denken dat het van de ene op de andere dag successen waren, hebben jarenlang in anonimiteit aan hun vak gewerkt.

Net zoals het relatief zeldzaam is voor een acteur om het in één keer groot te maken, hebben veel mensen het mis met ze denken dat de meeste sterren genieten van een langere tijd in de schijnwerpers. In plaats daarvan zullen veel acteurs die de rol van hun leven vinden snel merken dat mensen ze snel zullen vergeten.

Toen de Twilight-films een fortuin binnenhaalden aan de kassa, leek Ashley Greene klaar om het volgende grote ding in Hollywood te worden. Helaas voor fans van Greene's werk, lijkt dat niet te lukken. Dat betekent echter niet dat Greene niet veel interessante dingen heeft gedaan sinds de release van de laatste Twilight-film.

Ashley's Rise To Fame

Geboren en getogen in Jacksonville, Florida, toen Ashley Greene jong was, droomde ze ervan om groot te worden als model. Toen Greene echter ontdekte dat de topmodellen vaak lang zijn, realiseerde ze zich dat de kans niet groot was dat ze het in de modewereld zou halen, aangezien ze slechts vijf voet, vijf duim lang was. Gelukkig voor Greene kostte het haar geen tijd om te draaien, omdat ze zich in plaats daarvan begon te concentreren op de hoofdrol in commercials.

Om het meeste succes als commerciële ster te behalen, begon Ashley Greene toen ze jong was acteerlessen te volgen. Dat bleek een keerpunt in het leven van Greene te zijn toen ze ontdekte dat ze echt van acteren hield en ze besloot het als een mogelijke carrière na te streven. Nadat Greene auditie begon te doen voor rollen, duurde het niet lang voordat ze succes had toen ze begon te verschijnen in shows als Punk'd, Mad TV en Crossing Jordan. Naast Greene's vroege televisiewerk, belandde Greene voor het eerst op het grote scherm toen ze een kleine rol kreeg in een onderschatte film uit 2007 genaamd King of California.

Een jaar nadat Ashley Greene's debuutfilm werd uitgebracht, werd Twilight uitgebracht en het duurde niet lang voordat bioscoopbezoekers kennis namen van haar werk in de film. Gecast als Alice Cullen, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat het personage van Greene de meest sympathieke ondersteunende figuur in de film was en dat was grotendeels te danken aan de aangeboren goedheid die Ashley in de rol uitstraalde.

Nadat de meeste fans van de Twilight-films voor het eerst kennis hadden genomen van Ashley Greene's opvallende optreden in Twilight uit 2008, bleven ze onder de indruk van haar werk in de rest van de serie. Als een van de weinige acteurs die in elk van de Twilight-films verscheen, is het moeilijk om de franchise voor te stellen zonder de bijdragen van Greene. Greene was tenslotte zo heerlijk in de serie dat ze een verademing was als het serieus werd. Met dat in gedachten is het logisch dat Greene genoeg geld verdiende aan de Twilight-films dat ze al die jaren later een van de rijkste acteurs van de serie is.

Lopend acteren

Van 2008 tot 2012 werden vijf verschillende Twilight-films uitgebracht. Als gevolg hiervan kon Ashley Greene er zeker van zijn dat ten minste enkele van de films waarin ze speelde in die jaren zeer waarschijnlijk hits zouden worden. In een voor de hand liggende poging om te profiteren van het positieve momentum dat de Twilight-films haar op dat moment boden, speelde Greene in die jaren in verschillende andere films. Helaas voor haar maakten al haar niet-Twilight-films die in die jaren werden uitgebracht geen grote indruk aan de kassa.

Hoewel Ashley Greene sinds de release van de laatste Twilight-film grotendeels uit de schijnwerpers is verdwenen, is ze doorgaand werk blijven vinden. Sinds 2012 is Greene bijvoorbeeld in veel films verschenen, waaronder CBGB, Wish I Was Here en meest recentelijk Bombshell. Daarnaast speelde Greene in het derde en vierde seizoen van de show Rogue en de webserie Step Up: High Water. Vanwege de rol van Greene in de laatste serie, maakt ze deel uit van een serie met een gepassioneerde schare fans die veel geven om hun favoriete personages.

Ashley's persoonlijke leven

Sinds Ashley Greene beroemd werd als acteur, is het logisch dat mensen de neiging hebben om zich op haar carrière te concentreren. Als je echter wilt kijken naar alles wat ze heeft gedaan sinds ze Twilight achter zich heeft gelaten, zou het dwaas zijn om negeer de andere delen van haar leven.

www.instagram.com/p/CJGzlpfJ0q8/

Wat het persoonlijke leven van Ashley Greene betreft, is het meest opvallende dat in de pers naar buiten is gekomen, dat ze in 2018 met Paul Khoury trouwde tijdens een ceremonie die Robert Pattinson bijwoonde. Terwijl ze over hun leven spraken, vertelde Greene aan US Weekly dat ze "in de nabije toekomst geen kinderen zullen krijgen". Dat gezegd hebbende, lijkt Greene een planner te zijn, want tijdens datzelfde interview verklaarde ze dat ze "nu bepaalde dingen in onze levensstijl is gaan implementeren" voor als ze kinderen heeft. Bovendien onthulde Greene dat ze vlees uit haar dieet heeft verwijderd, maar ze maakte duidelijk dat ze geen veganist is omdat ze "te veel" van sushi houdt en ze nog steeds eiwitten eet.

Aanbevolen: