Waar zijn de Avengers tijdens 'WandaVision'?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de Avengers tijdens 'WandaVision'?
Waar zijn de Avengers tijdens 'WandaVision'?
Anonim

De gebeurtenissen die plaatsvinden op WandaVision zullen blijvende gevolgen hebben voor het universum, en ze zijn zo verstrekkend dat de MCU Avengers er nu al zouden moeten zijn. De Hex, in het bijzonder, breidde zich uit van de grootte van een kleine stad tot het dubbele van zijn oorspronkelijke straal. Die ontwikkeling alleen al zou voor de superhelden reden genoeg moeten zijn om in te grijpen. Toch is dat niet het geval.

Ja, ondanks dat het niet lang na de climax van Avengers: Endgame plaatsvond, zijn Earth's Mightiest Heroes afwezig. Het is redelijk om aan te nemen dat Rhodey (Don Cheadle) en de anderen dicht bij Tony Stark (Robert Downey Jr.) rouwen, terwijl de ruimtegebonden helden van de planeet zijn. Maar één Avenger in het bijzonder kan nog steeds zijn weg vinden naar Westview, Stephen Strange.

Voor het geval iemand het niet weet, Strange werkt samen of vecht met Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) in het vervolg op Doctor Strange. Hoe de twee in dezelfde functie terechtkomen, staat nog ter discussie, maar gezien wat er gebeurt met Scarlet Witch in haar door de realiteit vervormde huis, zullen ze waarschijnlijk meester en leerling worden vanwege Wanda's acties in Westview. Ze heeft iemand nodig die haar de kneepjes van het vak en de ethische zorgen van het veranderen van de realiteit en het manipuleren van mensen laat zien. En wie beter dan Stephen Strange?

Doctor Strange Cameo

Afbeelding
Afbeelding

Over gesproken, de Sorcerer Supreme zou wel eens langs kunnen komen voor een kleine cameo. In een interview plaagde Olsen dat WandaVision seizoen 1 een enorme MCU-cameo zou bevatten, wat Cumberbatch zou kunnen zijn. Fans gingen ervan uit dat de actrice Evan Peters plaagde voordat ze het overnam als Pietro, maar dat kan een rode haring zijn. De schrijvers van Marvel zijn slim over waar het plot naartoe gaat, en een verrassingsoptreden van Strange zou precies in hun straatje passen. Laten we niet vergeten dat het bedrijf het nieuws over Mark Hamill die zijn rol als Luke Skywalker in The Mandalorian opnieuw vertolkte, tot het einde geheim hield.

De manier waarop dingen zich afspelen op WandaVision suggereert ook dat tussenkomst van buitenaf nodig zal zijn om Wanda's gestoorde simulatie te stoppen. SWORD is niet succesvol gebleken en de agenten onder regisseur Hayward (Josh Stamberg) veranderden in carnies in de laatste aflevering, waardoor ze uit de strijd kwamen als oplossingen voor het Wanda-probleem. Ze kunnen opnieuw ingrijpen, maar het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat Hayward de Scarlet Witch zal neerhalen.

Sommige kijkers vermoeden misschien ook dat Agent Woo (Randall Park) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) een rol zullen spelen bij het neerhalen van de Hex, maar geen van beide zorgt voor de vuurkracht die nodig is voor de klus. Monica zou een bepaald niveau van op fotonen gebaseerde vermogens kunnen vertonen, waardoor ze een standpunt kon innemen. Hoewel een rookie-superheld een lid van de Avengers niet alleen aankan.

Met S. WOORD. en de afvallige agenten uitgesloten als potentiële redders, staat de deur open voor Doctor Strange om de strijd aan te gaan. Hij bezit de kracht die nodig is om de Scarlet Witch aan te pakken en is de enige die alle veranderingen die de structuur van tijd en ruimte verstoren, kan terugdraaien. Het punt is dat Strange, dat de Avengers vertegenwoordigt en Wanda behandelt, het plan zou kunnen zijn voor de laatste afleveringen van WandaVision. Het is gewoon een kwestie van wachten op zijn komst.

Aanbevolen: