Britney Spears' Netflix-documentaire regisseur zit achter deze beroemde waargebeurde misdaadfilm

Inhoudsopgave:

Britney Spears' Netflix-documentaire regisseur zit achter deze beroemde waargebeurde misdaadfilm
Britney Spears' Netflix-documentaire regisseur zit achter deze beroemde waargebeurde misdaadfilm
Anonim

Framing Britney Spears, de documentaire over de geschiedenis van het conservatorium van de popster, was nog maar het begin. Netflix heeft aangekondigd dat er een nieuwe film over de zangeres in de maak is, met de filmmaker van Mommy Dead and Dearest als regisseur.

Erin Lee Carr is een documentairemaker die bekend staat om haar werken op het snijvlak van vrouwelijkheid en rechtvaardigheid. Ze zit achter veel waargebeurde misdaadverhalen, zoals de documentaire over de moord op Dee Dee Blanchard, uitgebracht in 2007. Mommy Dead and Dearest bracht vervolgens de Hulu-serie-adaptatie The Act voort, met Patricia Arquette en Joey King in de hoofdrol. Haar laatste krediet is een miniserie voor Netflix genaamd How to Fix a Drug Scandal.

Erin Lee Carr verbonden aan regisseur Netflix Britney Spears-documentaire

Carr zal een documentaire over Spears uitbrengen, waarin hij ingaat op hoe haar vader Jamie Spears en haar voormalige manager Lou M Taylor haar financiën en carrière in handen kregen.

Netflix's nog titelloze project wordt de tweede grote documentaire die wordt uitgebracht over de zangeres.

Framing Britney Spears, de nieuwste in The New York Times Presents-serie, heeft het broodnodige licht geworpen op de meer recente jaren van Spears.

Geregisseerd en geproduceerd door Samantha Stark, onderzoekt de documentaire Britneys conservatorium. Haar vader Jamie Spears is al 12 jaar haar conservator vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. In november 2020 verloor ze een juridische poging om zijn controle over haar landgoed te verwijderen.

Fans van de popster denken dat de zangeres tegen haar wil wordt gecontroleerd. Deze theorie, ook gevoed door de cryptische Instagram-posts van Spears, was de oorsprong van de FreeBritney-beweging, waarbij de geliefden van Spears probeerden de aandacht op haar zaak te vestigen.

Wat maakte de 'Framing Britney Spears' Final Cut niet

Stark en Senior Story Editor Liz Day bespraken onlangs wat niet de definitieve versie van de documentaire maakte.

Day zei dat ze geïnteresseerd zou zijn geweest om te vertellen hoe Spears' ex-vriend/verloofde en manager Jason Trewick begin 2010 haar co-conservator werd.

“Ik wou dat we dat verder hadden kunnen onderzoeken. Ik denk dat het een heel interessante dynamiek moet zijn geweest om je vriend of je partner ook […] speciale bevoegdheden en beslissingsvermogen te hebben over je persoonlijke leven, 'zei Day.

"Het was moeilijk om [dat] in de film op te nemen, want als je het zo verdoezelt, is het zoiets als 'Wacht, wat'", voegde regisseur Stark eraan toe.

"Er zijn al dit soort schokkende dingen in het verhaal van Britney… er is veel meer over te vertellen," voegde ze eraan toe.

Netflix's documentaire kan misschien enkele elementen bevatten die Framing Britney Spears moest weglaten.

Framing Britney Spears streamt op Hulu

Aanbevolen: