Hoeveel is 'Degrassi'-ster, Adamo Ruggiero vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Degrassi'-ster, Adamo Ruggiero vandaag waard?
Hoeveel is 'Degrassi'-ster, Adamo Ruggiero vandaag waard?
Anonim

Als het gaat om Canadese tv-shows, is er één show die altijd in je opkomt, Degrassi! Ondanks dat de originele serie in 1979 werd uitgebracht, was het hun reboot uit 2001, Next Generation, die de show echt onderscheidde van de concurrentie.

De hitserie, Degrassi: The Next Generation, bleef maar liefst 13 seizoenen in de lucht en had een aantal bekende gezichten die sindsdien een groot probleem zijn geworden in Hollywood. Van Drake die Jimmy speelt, helemaal tot Shenae Grimes en natuurlijk Adamo Ruggiero.

Hoewel de originele cast misschien eerder uit elkaar is gegaan dan de fans hadden gewild, kwamen Adamo en de rest van de cast allemaal samen voor een reünie in Drake's videoclip! Dit was de eerste keer dat fans hun favoriete Degrassi-sterren samen konden zien, waardoor velen zich afvragen waar ze nu zijn, vooral Ruggiero. Dus, wat heeft Adamo uitgespookt, en nog belangrijker, hoeveel is de ster vandaag waard?

Hoeveel is Adama Ruggiero waard?

Het spreekt voor zich dat Degrassi: The Next Generation ongetwijfeld een Canadese schat is. De serie debuteerde voor het eerst in de late jaren '70, maar bereikte pas internationale niveaus totdat de show uitkwam met hun Next Gen-spin.

De serie bevatte een aantal bekende gezichten van de Canadese rapper Drake, hoewel hij destijds gewoon bekend stond als Aubrey, Shenae Grimes en Nina Dobrev, om er maar een paar te noemen. Hoewel de schijnwerpers in de hedendaagse industrie op hen gericht zijn, was het Adamo Ruggiero waar fans toen geen genoeg van konden krijgen.

De uit Toronto afkomstige portretteerde niemand minder dan Marco Del Rossi, een homoseksuele tiener die worstelt met zijn seksualiteit. Dit was destijds een belangrijke toevoeging aan het personage, aangezien de opvattingen over het onderwerp niet zo vooruitstrevend waren als vandaag, zelfs niet voor 2002.

Ondanks dat hij Marco speelde, had Ruggiero oorspronkelijk auditie gedaan voor de rol van Craig Manning, die uiteindelijk naar Jake Epstein ging. Gelukkig voor Adamo vond hij de perfecte rol in Marco, een personage waar veel fans van zouden gaan houden en waarmee hij een nettowaarde van $1,5 miljoen zou kunnen vergaren!

Na zijn tijd in de hitshow, zou Adamo rollen veiligstellen in tv-shows en korte films, waaronder Being Erica, Saving Hope en MsLabelled,om er maar een paar te noemen.

In 2018 verscheen de ster in de voormalige co-ster, Drake's muziekvideo voor I'm Upset. Adamo voegde zich bij anderen van de cast, waaronder Nina Dobrev, Lauren Collins en Shane Kippel, in wat een volledige Degrassi-reünie zou worden!

Hoewel Adamo een stap terug heeft gedaan uit de schijnwerpers,blijft hij een echte pleitbezorger van zijn gemeenschap! De ster plaatst een aantal LGBTQ+-gerelateerde inhoud op zijn Instagram-pagina, waarmee hij zijn duizenden en duizenden volgers onder de aandacht brengt.

Aanbevolen: