Hier is hoe 'Superman & Lois' trouw blijft aan de strips

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'Superman & Lois' trouw blijft aan de strips
Hier is hoe 'Superman & Lois' trouw blijft aan de strips
Anonim

Clark Kent en Lois Lane worstelen als ouders in de nieuwe televisieserie.

Teen Wolf-ster Tyler Hoechlin speelt Clark Kent alias Superman, Elizabeth Tulloch speelt zijn geliefde en journaliste Lois Lane, en samen zijn de prestaties van het paar en de chemie op het scherm ongelooflijk authentiek.

De acteurs hebben deze personages alleen geportretteerd tijdens crossover-evenementen in de Arrowverse, maar omarmen ze geweldig. Bitsie Tullock heeft onlangs onthuld dat Superman & Lois hard hebben gewerkt om trouw te blijven aan de DC Comics, en het detail waar aandacht aan wordt besteed, is het waard om over te leren!

Van Lois' oorbellen tot het filmen van door stripboeken goedgekeurde scènes

Elizabeth 'Bitsie' Tulloch is beroemd om haar rol als antagonist Juliette Silverton aka Eve in de televisieserie Grimm. Later stond ze bekend om het spelen van Lois Lane in de Arrowverse, en is nu een van de belangrijkste castleden in Superman & Lois.

Door een selfie te delen op Instagram, gaf de acteur fans een kijkje achter de schermen toen ze Lois Lane portretteerde.

https://www.instagram.com/bitsietulloch
https://www.instagram.com/bitsietulloch

Bitsie wees naar haar witte oorbellen met studs en deelde: "Kijk veel naar deze oorbellen. Ik merkte dat Lois kleine witte studs/parels draagt in de stripboeken, dus ik draag deze meer dan enig ander paar." Eerder deelde de acteur een korte videoclip op sociale media, waarmee ze fans beloofde dat ze Lois Lane veel meer paars zouden zien dragen in de show. Het is de kenmerkende kleur van het personage (dankzij de populariteit na de animatieserie uit de jaren 90) en filmaanpassingen hebben dit detail niet zo veel gevolgd.

"Het laat zien hoe gepassioneerd je bent", reageerde een fan op de video en verschillende anderen waren het daarmee eens.

De acteur deelde nog een still uit de komende aflevering, waarin Hoechlins Superman voor Kapitein Luthor staat. De scène, zoals Bitsie suggereert, lijkt rechtstreeks uit een stripboek te komen!

"Ziet eruit als een scène die rechtstreeks uit een stripboek komt, nietwaar? Geen filter - gewoon prachtige belichting", schreef ze naast de foto, waarbij ze "DP Gavin Struthers" crediteerde voor zijn werk op de eerste en tweede foto aflevering van Superman & Lois.

"Bedankt Gavin voor het zo mooi neerzetten van het uiterlijk van @cwsupermanandlois."

Superman & Lois wordt beschreven als een broodnodige toevoeging aan de erfenis van de superheld en zal de reis van het paar in Smallville ondernemen. Ze zullen een eenvoudig leven leiden (of dat zullen ze tenminste proberen…) als carrièregerichte individuen en toegewijde ouders, die ernaar streven om hun tienerzonen bij te houden.

Aanbevolen: