Hoe dichtbij zijn Brittany Snow en Anna Kendrick?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Brittany Snow en Anna Kendrick?
Hoe dichtbij zijn Brittany Snow en Anna Kendrick?
Anonim

Toen Pitch Perfect in 2012 uitkwam, schokte het iedereen serieus. De humor was fris en nieuw en kijkers wilden meteen meer van The Bellas. Deze serie is zo populair geworden dat het wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar heeft verdiend, waarbij Pitch Perfect 2 de meest winstgevende muzikale komedie aller tijden is. Laten we eens kijken naar de relatie tussen twee van de favoriete castleden van de fans: Anna Kendrick en Brittany Snow.

Een snelle blik op de opmerkelijke carrière van Anna Kendrick

Anna Kendrick is een actrice die is geboren en getogen in Portland, Maine. Toen ze eenmaal begon te acteren, reden Kendricks ouders haar vaak helemaal naar New York City voor audities. Anna begon haar professionele carrière op slechts tien jaar, en tegen de tijd dat ze de leeftijd van twaalf jaar bereikte, ondersteunde de toekomstige superster haar eerste rol in de Broadway-musical High Society. Ze werd zelfs genomineerd voor een Tony Award voor haar optreden, waarmee ze de op twee na jongste genomineerde ooit is.

De actrice heeft veel talent. Hoewel ze een briljante actrice en zangeres is, heeft Kendrick vrijelijk toegegeven dat rappen niet een van haar beste vaardigheden is. Toen ze moest rappen voor de film Pitch Perfect, ondanks dat ze haar best deed om zichzelf voor te stellen als een gangster-rapper omringd door stoere mensen, voelde Anna zich uiteindelijk vernederd. Gelukkig voelde ze zich veel beter toen ze een grote hit scoorde met het nummer Cups.

Op het filmfestival van Cannes 2016 stond ze samen met Justin Timberlake in de schijnwerpers om het geanimeerde avontuur Trolls te promoten. Anna staat in de branche bekend als altijd een aanstekelijke bundel positieve energie. Volgens Kendrick zelf voelde ze zich nooit positiever in haar leven dan toen ze zich voor het eerst realiseerde dat ze een kans had om het als actrice te maken.

America's Sweet Heart

Brittany Snow is de bruisende Meg Pryor uit de show American Dreams en Blockbuster's zoals John Tucker Must Die en de Pitch Perfect-serie. Een van haar meest recente tv-optredens was in de dramaserie Almost Family als Julia Beckley. De actrice trouwde op 14 maart 2020 met haar oude vriend Tyler Stanaland. Brittany en Tyler stapten in het huwelijksbootje tijdens een romantische huwelijksceremonie in Malibu, Californië.

De actrice en de makelaar kondigden hun verloving aan in februari 2019 en deelden drie zwart-witfoto's terwijl ze tegen Tyler aankroop in de stand van het restaurant en haar verlovingsring liet zien.

Brittany vierde haar vrijgezellenfeest met Anna

Toen Bretagne haar bruiloft vierde met een vrijgezellenfeest, stonden haar Pitch Perfect-collega's aan haar zijde. De Zou je liever-ster plaatste een reeks foto's van de grote bash in Palm Springs, Californië, via Instagram Story.

Anna Kendrick, Anna Camp en Chrissie Fit waren te gast op het feest, dat veel verwijzingen had rond de achternaam van de Hairspray-ster. In één post onthulde Anna Bretagne's casual vrijgezellenoutfit, waaronder een zwart shirt, een spijkerbroek, een witte blazer en kattenoren.

Anna's liefdesleven

Anna's vriend is filmmaker Ben Richardson, met wie ze sinds 2014 aan het daten is. Kendrick is ook romantisch verbonden met andere mannen in het bedrijf. In 2009 begon de brunette schoonheid de Britse regisseur Edgar Wright te zien nadat ze elkaar ontmoetten op de set van de stripboekbewerking Scott Pilgrim vs. the World. Het paar hield hun romance heel ingehouden en sprak er nooit echt in het openbaar over.

Afbeelding
Afbeelding

Helaas is het uiteindelijk niet gelukt en de twee besloten in 2013 uit elkaar te gaan. Er wordt aangenomen dat ze het moeilijk vonden om hun romance voort te zetten omdat Wright in Londen is gevestigd en Kendrick in LA. Naast haar romance met Edgar waren er ook geruchten met Hollywood-hunks zoals Jake Gyllenhaal en Joseph Gordon-Levitt. Hoewel ze eerder heeft verklaard dat ze geen kinderen wil, kunnen Anna en Ben misschien hun gezinsleven uitbreiden met een hond, omdat de actrice onlangs ontdekte dat ze in feite een grote fan van hen is.

Beiden juichten Serena Williams toe op de US Open in 2019

Het paar werd gespot op de tribunes van het USTA Billie Jean King National Tennis Center in Queens, New York. Kendrick droeg een rode zomerjurk met vierkante hals en een geometrische print met witte bloemen, terwijl Snow een marineblauwe krijtstreepblazer aantrok, die ze verwijderde om een zijden witte zonnetop met spaghettibandjes te onthullen. Het paar droeg promotionele Panama-hoeden terwijl ze poseerden voor foto's in het stadion. Ze maakten ook foto's met fans met een stralende glimlach.

Pitch Perfect Cast herenigd voor een goed doel

The Pitch Perfect cast herenigd om geld in te zamelen voor kinderen die lijden tijdens de pandemie. De sterren namen hun zangpartijen thuis op om hun a capella-muziekvideo te maken. Het nummer is te koop via muziekstreamingdiensten. De acteurs zeggen dat een deel van de opbrengst ten goede zal komen aan kinderen in Beiroet en andere regio's over de hele wereld die de pandemie bestrijden.

De vriendschap van Brittany Snow en Anna Kendrick is een uitstekend voorbeeld van steun, authenticiteit en loyaliteit.

Aanbevolen: