Wat heeft rechter Reinhold gedaan sinds 'Beverly Hills Cop'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft rechter Reinhold gedaan sinds 'Beverly Hills Cop'?
Wat heeft rechter Reinhold gedaan sinds 'Beverly Hills Cop'?
Anonim

Als mensen praten over het huidige filmlandschap, is de kans groot dat iemand zal zeggen dat films gewoon niet zo goed zijn als vroeger. Maar in werkelijkheid, als je naar een filmisch tijdperk kijkt, zijn er enkele geweldige films gemaakt, maar de overgrote meerderheid van de films die werden uitgebracht, kwamen en gingen zonder veel tamtam.

Hoewel het vrij duidelijk is dat mensen vaak met een roze bril naar films uit het verleden kijken, is er een behoorlijk sterk argument dat comedyfilms uit de jaren 80 een stuk beter zijn. De beste comedysterren uit de jaren '80 waren tenslotte ongelooflijk getalenteerd. Mensen als John Candy, Bill Murray, Leslie Nielsen en Steve Martin waren bijvoorbeeld allemaal zo hilarisch dat het moeilijk is om niet te glimlachen als je aan hen denkt.

Natuurlijk weet iedereen dat een van de beste comedysterren uit de jaren '80 Eddie Murphy was. Natuurlijk, Murphy speelde sindsdien in een aantal stinkers, maar zijn carrière stond in de jaren '80 in brand, deels vanwege de Beverly Hills Cop-films. Hoewel Murphy de belangrijkste reden was waarom de Beverly Hills Cop-films grote hits waren, was Judge Reinhold een heerlijke toevoeging aan de cast van de franchise. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat heeft rechter Reinhold gedaan sinds Beverly Hills Cop ?

Een onwaarschijnlijke ster

Gezien de naam Edward bij zijn geboorte, kreeg rechter Reinhold zijn beroemde bijnaam als bijnaam toen hij een kind was, omdat hij er vaak zo serieus uitzag. Als je dat eenmaal hebt geleerd, is het hilarisch om te beseffen dat Reinhold bekend zou worden vanwege zijn hoofdrol in verschillende komische films. Dat is echter niet de enige reden waarom het verrassend is dat Reinhold een comedy-ster zou worden. Immers, als je naar Reinhold keek toen hij voor het eerst een ster werd, zag hij er zo onopvallend uit als elke acteur maar kon.

Ondanks dat rechter Reinhold een onwaarschijnlijke ster leek, maakte hij zijn televisiedebuut in 1970 en zou hij in het begin van de jaren 80 verschillende kleine rollen krijgen. Zo maakte Reinhold deel uit van een aflevering van The New Adventures of Wonder Woman, maakte hij eenmalig een Magnum P. I. uiterlijk, en hij had een kleine rol in de komische klassieker Stripes.

Gelukkig voor rechter Reinhold keerde alles voor hem om toen hij een van de hoofdrollen kreeg in de film Fast Times uit de jaren 80 op Ridgemont High. Hoewel Fast Times at Ridgemont High een ensemblefilm was, lijdt het geen twijfel dat Reinhold en Phoebe Cates de meest memorabele scène in de film waren. Dat is vooral cool als je bedenkt dat Fast Times op Ridgemont High populair genoeg is gebleven dat in 2020 een sterrencast van acteurs het script voor het goede doel leest.

Franchisefilms

Na het succes van Fast Times op Ridgemont High, zou rechter Reinhold later in films als Gremlins verschijnen. Het duurde echter tot de release van Beverly Hills Cop uit 1984 dat Reinhold opnieuw nauw zou worden geassocieerd met een megahit in de hoofden van bioscoopbezoekers. Het was natuurlijk heel duidelijk dat Eddie Murphy het leeuwendeel van de eer verdiende voor het succes van Beverly Hills Cop. Reinhold was echter nog steeds een waardevol onderdeel van de cast van de film, omdat hij zo lief was als rechercheur Billy Rosewood.

Na het enorme succes dat Beverly Hills Cop genoot, duurde het niet lang voordat er een franchise ontstond, aangezien het eerste vervolg in 1987 werd uitgebracht. Helaas was Beverly Hills Cop II niet zo populair als het origineel maar het deed nog steeds grote zaken en hielp om Judge Reinhold's reputatie als ster in die tijd verder te versterken. Hoewel mensen niet zeker wisten of ze van Beverly Hills Cop II hielden, was die film veel populairder dan de derde film in de serie. Beverly Hills Cop III, uitgebracht in 1994, werd langverwacht maar landde met een plof zodra het publiek het te zien kreeg.

Een nieuw hoofdstuk

In hetzelfde jaar dat Beverly Hills Cop III werd uitgebracht, kreeg rechter Reinhold een kleine rol in een film die een verrassingshit was, The Santa Clause. Na het meest onwaarschijnlijke personage van de film in het grootste deel van die film te hebben gespeeld, zou Reinhold opnieuw bewijzen hoe lief hij op het scherm is door een dubbeltje te draaien zodra hij in de kerstman begon te geloven. Van daaruit zou Reinhold een kleine rol gaan spelen in zowel The Santa Clause 2 als The Santa Clause 3: The Escape Clause.

Helaas voor rechter Reinhold zijn de Santa Clause-films de enige hitfilms waarin hij heeft gespeeld sinds de laatste Beverly Hills Cop-film werd uitgebracht. Reinhold heeft echter memorabele cameo's gehad in shows als Clerks: The Animated Series en Arrested Development. Meer in het bijzonder werd Reinhold genomineerd voor een Outstanding Guest Actor In A Comedy Series Emmy nadat hij een close talker speelde tijdens een aflevering van Seinfeld. Bovendien is er een externe kans dat Reinhold weer in de schijnwerpers zal staan, aangezien het werk aan een vierde Beverly Hills Cop-film is begonnen en Judge duidelijk heeft gemaakt dat hij er deel van wil uitmaken.

Als het gaat om het persoonlijke leven van rechter Reinhold in de afgelopen decennia, heeft hij het meeste dicht bij zijn borst gehouden. Dat gezegd hebbende, is het bekend dat Reinhold sinds het jaar 2000 getrouwd is met een vrouw genaamd Amy Miller. Helaas voor Reinhold kon hij de krantenkoppen niet vermijden toen hij werd gearresteerd op de luchthaven Dallas Love Field nadat hij een confrontatie met de beveiliging had gehad. tijdens zijn patdown.

Aanbevolen: