De opmerkelijke manier waarop rechter Reinhold in snelle tijden werd gegoten en waarom zijn mening over de film veranderde

Inhoudsopgave:

De opmerkelijke manier waarop rechter Reinhold in snelle tijden werd gegoten en waarom zijn mening over de film veranderde
De opmerkelijke manier waarop rechter Reinhold in snelle tijden werd gegoten en waarom zijn mening over de film veranderde
Anonim

Fast Times At Ridgemont High veranderde de carrière van rechter Reinhold. Hoewel hij sinds zijn dagen in Beverly Hills Cop niet echt in de schijnwerpers heeft gestaan, was hij een van de vele castleden die veel geld verdienden aan de film. Hoewel het een tijdje duurde voordat Amy Heckerlings ordinaire coming-of-age-verhaal uit 1982 een publiek vond, bleek het uiteindelijk een lanceerplatform te zijn voor een aantal van de sterren, waaronder Reinhold.

Maar als er één ding is dat filmliefhebbers weten over Hollywood, is het dat sterren niet altijd dol zijn op de projecten waarin ze zich bevinden. In een interview met LA Mag was Judge brutaal eerlijk over zijn gevoelens over zijn medecast leden. Maar hij wierp ook veel licht op de erfenis van Fast Times en wat hij er destijds eigenlijk van vond…

Waarom rechter Reinhold in snelle tijden werd gecast in Ridgemont High

In zijn interview met LA Mag legde Judge uit dat hij bijna niet was gecast als de altijd herkenbare Brad in Fast Times At Ridgemont High.

"Ze zouden Nic Cage in een oogwenk hebben gecast, maar hij was 17 jaar oud, en ze hadden moeten overschakelen naar kinderacteururen", legde Judge uit over zijn veel jongere en nu zeer beroemde co-ster.

Terwijl Nic Amy Heckerling was en de eerste keuze van de producenten, werd Judge uiteindelijk gevraagd om binnen te komen en de rol voor te lezen. Vooral omdat hij bevriend was met Amy en haar bovenbuurvrouw.

"Ik woonde boven bij Amy. Ze bracht me binnen, maar ze zei dat ik [de producenten] niet moest vertellen dat we elkaar kenden, " onthulde Judge.

Als de producenten (voornamelijk Art Linson) hadden geweten dat Amy hem mogelijk de voorkeur gaf, zouden ze Judge gewoon niet serieus hebben genomen als kanshebber.

"Ik heb een paar keer gelezen, het was zenuwslopend, en het kwam neer op de laatste dag. Art kijkt me aan en hij zegt: 'Kijk eens hoe oud hij is. Hij is zo oud als Ed Asner. ' Zoals, ik ben in de kamer! Ik heb zoiets van, oh mijn god. Dit gebeurt recht voor mijn neus, "zei Judge, die 22 was op het moment van de auditie.

"Ik had wat beelden van mij in een naschoolse zaak. Dus dat heeft hen veel geholpen", legde Judge uit.

Uiteindelijk was het de scène die hij las die hem de rol opleverde. Volgens Judge was het een verwijderde scène met Judge en een begeleidingsadviseur.

"Art zei: 'Jij bent de enige persoon die geen medelijden met zichzelf had toen hij las.' Ik begreep de toon van de film. Ik realiseerde me niet, zoals het grote geheel, dat we dit Amerikaanse culturele statement aan het doen waren. Ik vond Brad gewoon heel, heel cool. Ik schreef heel vet op de voorpagina [van mijn script]: 'Brad beleeft het slechtste jaar van zijn leven.' Dat was mijn gids"

Rechter ging verder met te zeggen: Dat is wat Art zag, denk ik, dat ik Brad zag als een overlevende en niet als een defaitist.

Houdt rechter Reinhold echt van snelle tijden op Ridgemont High?

In tegenstelling tot het aanvankelijke publiek van de film, was Judge eigenlijk geen grote fan van de film.

"Ik ging door deze fase van zeggen: 'Oh, het is maar een tienerkomedie'", gaf Judge toe aan MEL Magazine. "Maar zo zie ik het niet meer. Ik zie het als een komedie over jonge seksualiteit, en als iets dat echt authentiek is. Voor mensen die het niet weten, [scenarioschrijver] Cameron Crowe vermomde zich als een senior in een Long Beach High School om een expositie voor Rolling Stone te schrijven. We waren zo opgewonden, omdat we wisten dat veel van de dialogen bijna letterlijk waren getranscribeerd. Dat ding met Damone, zijn regels over hoe je ld-Cameron kon krijgen, droegen niet een draad, maar hij rende de jongenskamer binnen en schreef dat woedend op omdat het zo geweldig was."

"Totaal gezien dacht ik dat ik in een film uit de jaren 70 zat. Daar was ik enthousiast over. De films die ervoor zorgden dat ik in films wilde spelen, waren films uit de jaren 70, en er was een zeer nauwe overlap in deze film met de mensen die eraan hebben gewerkt, zoals onze legendarische producer, Art Linson, " vervolgde Judge.

Hoewel Judge aanvankelijk niet onder de indruk was van Fast Times At Ridgemont High, was hij blij om er deel van uit te maken. Vooral vanwege de leiding van regisseur Amy Heckerling.

"Iedereen was dol op Amy omdat ze dol waren op haar studentenfilm, Getting it Over With. Amy was een humorist. Ik denk dat ze een soort seksuele afvallige was omdat ze mannen en vrouwen kon zien zonder oordeel. Om te zien sxualiteit zonder oordeel en met humor. Ze dacht, ik denk dat het veilig is om te zeggen, dat menselijke sxualiteit erg grappig is. Het was een geweldige, respectvolle samenwerking tussen Cameron en Amy, en Art. Het was een heel gelukkige set Ik zal me altijd herinneren dat Amy en Cameron lachten om de monitor en zich een miljoen dollar voelden, omdat we het tot leven brachten, en ze vonden het leuk."

Aanbevolen: