Wie is 'Young Sheldon'-ster Isabel May?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Young Sheldon'-ster Isabel May?
Wie is 'Young Sheldon'-ster Isabel May?
Anonim

Toen werd aangekondigd dat The Big Bang-theorie een spin-off zou krijgen, kunnen we gerust stellen dat miljoenen kijkers enorm enthousiast waren. Iedereen weet echter dat er een extreem lange geschiedenis is van extreem populaire tv-programma's die spin-offs voortbrachten die complete en totale mislukkingen waren.

Toen Young Sheldon werd aangekondigd, wilden de meeste mensen zien hoe goed de producenten van de show zouden zijn om het titulaire personage van de serie te casten. Gelukkig voor alle betrokkenen werd een jonge acteur genaamd Iain Armitage ontdekt en hij bleek de perfecte persoon te zijn om een jonge versie van Sheldon te spelen.

Naast het vinden van Iain Armitage, moesten de producers van Young Sheldon de juiste acteurs casten om hem mee te omringen. Gelukkig bleken alle sterren van de show perfect te zijn voor hun rollen. Bovendien beschikt Young Sheldon over een hele reeks getalenteerde acteurs in terugkerende rollen, waaronder Isabel May, Wallace Shawn, Reba McEntire en Craig T. Nelson. Gecast als een liefdesbelang voor Sheldon's oudere broer Georgie, was Isabel May een vermakelijke toevoeging aan de cast van de show. Maar aangezien het begin van de carrière van mei is, weten veel mensen niet veel over haar.

Haar toekomst ontdekken

Meestal als kinderen zeggen welke carrière ze willen hebben als ze volwassen zijn, neemt iedereen om hen heen ze niet erg serieus. De overgrote meerderheid van hen zal immers een ander pad kiezen als ze volwassen zijn. In het geval van Isabel May blijkt echter dat ze vanaf het begin iets op het spoor was toen ze vertelde dat ze van jongs af aan acteur wilde worden.

Zodra Isabel May een tiener werd, had ze misschien andere ideeën voor haar toekomst totdat haar leraar Engels op een grote manier voor haar doorkwam. Tijdens een gesprek met Terrior Magazine onthulde May de opmerkelijke manier waarop een enkele leraar haar leven voor altijd heeft veranderd.

“Ik was een fervent lezer, op jonge leeftijd, volledig in beslag genomen door fictieve werelden. Ik hou van schrijven, zoals de meeste acteurs doen, ze vinden andere manieren om zich uit te drukken, en mijn leraar Engels trok mijn ouders aan de kant in de zesde klas, en zei dat je haar iets anders moest laten doen, want ze moet dit op een of andere manier uiten. manier.”

Haar grote doorbraak

Nadat de lerares Engels van Isabel May haar ouders had aangemoedigd om een artistieke uitlaatklep voor hun tiener te vinden, duurde het niet lang voordat ze beseften dat acteren de juiste keuze was. Als gevolg hiervan vonden de ouders van May hun dochter een acteeragent en schakelden ze over op online scholing, zodat ze zich kon concentreren op haar nieuwe carrièreplan.

Hoewel Isabel May en haar ouders all-in gingen voor haar acteerambities, leek het er lange tijd op dat wedden op haar nieuwe pad een vergissing was. May heeft tenslotte drie jaar auditie gedaan voor rollen zonder ook maar één optreden te boeken. Aan de positieve kant heeft May sindsdien gezegd dat al die afwijzing haar heeft geholpen een betere acteur te worden, omdat het haar harder heeft gemaakt. Bovendien is May verre van de enige persoon die problemen heeft tijdens het auditieproces. Sommige grote sterren dachten aanvankelijk dat ze volledig geflopt waren toen ze auditie deden voor de rol die hen beroemd maakte.

Gelukkig voor Isabel May veranderde alles voor haar toen ze auditie deed voor een van de hoofdrollen in de Netflix-show Alexa & Katie. Gecast als een van de twee titulaire personages, leek May geboren te zijn om Katie Copper te spelen. May's Alexa & Katie-personage was er tenslotte voor haar beste vriendin terwijl ze vocht tegen kanker en in het echte leven steunde Isabel een van haar vrienden toen ze de diagnose lymfoom kregen. Bovendien, hoewel May heeft gezegd dat ze niet grappig is, maakt Isabel Alexa & Katie-fans de hele tijd aan het lachen.

Young Sheldon en meer

Tijdens de zesde aflevering van het tweede seizoen maakten Young Sheldon-fans kennis met Georgie Cooper's liefdesbelang, Veronica Duncan. Gewoon geweldig in de rol, May slaagde erin om Duncan veruit een van de meest genuanceerde personages van Young Sheldon te maken. Het personage had tenslotte vaak een norse buitenkant en kwam er na haar jaren als wijs uit, maar ze kon ook een lieverd zijn. Helaas is May, nadat ze in negen afleveringen van Young Sheldon in twee seizoenen verscheen, uit de show verdwenen, ondanks het feit dat veel fans willen dat ze terugkeert.

Hoewel Isabel May al een tijdje niet is verschenen tijdens een aflevering van Young Sheldon, betekent dat niet dat ze niet hard heeft gewerkt. May speelde tenslotte in Alexa & Katie tot de finale van de show in 2020 werd uitgezonden. Bovendien speelde May in de 2020-film Run Hide Fight en haar rol in die film was duidelijk fysiek veeleisend voor de jonge acteur. May zal ook de hoofdrol spelen in een aankomende film genaamd The Moon & Back.

Aanbevolen: