De cast van 'Young Sheldon' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Young Sheldon' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Young Sheldon' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De sitcom Young Sheldon ging in 2017 in première en werd meteen een grote hit. De show - die zich eind jaren '80 en begin jaren '90 afspeelt - is een spin-off-prequel van de populaire sitcom The Big Bang Theory. Young Sheldon volgt het personage Sheldon Cooper als een kind dat met zijn gezin in Oost-Texas woont.

Vandaag kijken we naar de cast van Young Sheldon en hoe rijk ze zijn. Als je je ooit hebt afgevraagd welk castlid het hoogste vermogen heeft, blijf scrollen om erachter te komen!

10 Raegan Revord - Netto waarde $ 350, 000

De lijst wordt afgetrapt door Raegan Revord die Missy Cooper speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Raegan vooral bekend door zijn optreden in shows als Day by Day, Alexa & Katie, Grace and Frankie en Modern Family. Volgens Celeb Center heeft Raegan Revord momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 350.000.

9 Zoe Perry - Netto waarde $600, 000

De volgende op de lijst is Zoe Perry die Mary Cooper speelt in Young Sheldon. Naast deze rol is Zoe vooral bekend door haar hoofdrol in films als No Pay, Nudity, Turkey Bowl en The Loss of a Teardrop Diamond, evenals shows als Scandal, Liv and Maddie, Grey's Anatomy en Law & Order: Criminal. Intentie. Volgens Celeb Center heeft Zoe Perry momenteel naar schatting een nettowaarde van $600.000.

8 Lance Barber - Netto waarde van $ 1 miljoen

Laten we verder gaan met Lance Barber die George Cooper Sr. speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Lance vooral bekend door zijn rol in films als The Godfather of Green Bay, For Your Consideration en Shades of Ray, evenals in shows als It's Always Sunny in Philadelphia, Gilmore Girls, The Comeback en Faking It.

Volgens Celeb Worth wordt Lance Barber momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1 miljoen.

7 Matt Hobby - Netto waarde van $1,5 miljoen

Matt Hobby in Young Sheldon
Matt Hobby in Young Sheldon

Matt Hobby die Pastor Jeff Hodgkins-Difford speelt op Young Sheldon als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Matt vooral bekend door zijn optreden in shows als Hart of Dixie, Fresh Off the Boat en Your Pretty Face Is Going to Hell, evenals films zoals One Way Wolf Blitzer Freaky Friday, Breakup at a Wedding en Grote stad, felle lichten. Momenteel wordt geschat dat Matt Hobby een nettowaarde heeft van $ 1,5 miljoen.

6 Montana Jordan - Nettowaarde $2 miljoen

De volgende op de lijst is Montana Jordan die Georgie Cooper speelt in Young Sheldon. Naast deze rol is Montana vooral bekend van de hoofdrol in films als The Legacy of a Whitetail Deer Hunter en shows zoals The Big Bang Theory. Volgens Celebrity Net Worth heeft Montana Jordan momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

5 Iain Armitage - Netto waarde $4 miljoen

Laten we verder gaan met Iain Armitage die Sheldon Cooper speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Iain vooral bekend door zijn rol in films als I'm Not Here, Our Souls at Night en The Glass Castle, evenals in shows als Law & Order: Special Victims Unit, Big Little Lies en The Big. Bang theorie. Volgens Celebrity Net Worth heeft Iain Armitage momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 4 miljoen.

4 Billy Gardell - Netto waarde $8 miljoen

Billy Gardell in Young Sheldon
Billy Gardell in Young Sheldon

Billy Gardell die Herschel Sparks speelt op Young Sheldon als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Billy vooral bekend door zijn optreden in shows als My Name Is Earl, Bob Hearts Abishola en Yes, Dear - evenals films zoals Once Upon a Time in Venice, Dragon Wars: D-War en You, Ik en Dupree.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Billy Gardell momenteel naar schatting een nettowaarde van $8 miljoen.

3 Wallace Shawn - Netto waarde $8 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Wallace Shawn die Dr. John Sturgis speelt in Young Sheldon. Naast deze rol is Wallace vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The Only Living Boy in New York, The Princess Bride en My Dinner with Andre, evenals shows zoals The Cosby Show, Star Trek: Deep Space Nine en Gossip. Meisje. Volgens Celebrity Net Worth wordt Wallace Shawn momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen - wat betekent dat hij de plek deelt met Billy Gardell.

2 Annie Potts - Netto waarde $8 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Annie Potts die Constance "Connie" Tucker speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Annie vooral bekend van haar rol in films als Jumpin' Jack Flash, Who's Harry Crumb? en Ghostbusters II, evenals in shows als Designing Women, Love & War en The Fosters. Volgens Celebrity Net Worth wordt Annie Potts momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Billy Gardell en Wallace Shawn.

1 Jim Parsons - Netto waarde $ 160 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Jim Parsons die de volwassen Sheldon Cooper speelt in Young Sheldon en ook de verteller is. Naast deze rol is Jim vooral bekend door zijn rol in shows als The Big Bang Theory en Hollywood, maar ook in films als Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Hidden Figures en Wish I Was Here. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jim Parsons momenteel geschat op een vermogen van $ 160 miljoen.

Aanbevolen: