Young Sheldon': alles wat we weten over de cast

Inhoudsopgave:

Young Sheldon': alles wat we weten over de cast
Young Sheldon': alles wat we weten over de cast
Anonim

Young Sheldon werd voor het eerst uitgezonden in 2017 nadat Jim Parsons de producenten van The Big Bang Theory had aangespoord om een prequel te maken over de jeugd van Sheldon Cooper in Texas. Het was meteen een succes. Tegenwoordig heeft de show al vier seizoenen en is hij nog steeds net zo populair als toen hij voor het eerst werd uitgezonden.

Een deel van de aantrekkingskracht van Young Sheldon ligt in het feit dat het een sitcom is die zich afspeelt in de jaren '80. Een andere factor is de geweldige cast van de show. Hier is alles wat je over ze moet weten terwijl je geduldig wacht op seizoen 5.

10 Ryan Phuong

Ryan Phuong en Iain Armitage in Young Sheldon
Ryan Phuong en Iain Armitage in Young Sheldon

Ryan Phuong is niet alleen een acteur - hij is ook een danser. Hij begon met dansen toen hij 7 jaar oud was. Hij verscheen in seizoen 2 en 3 van The Fresh Beats Band, dus hij is een Nickelodeon-kind, net als Ariana Grande. Hij is 20 jaar oud en heeft ongetwijfeld een geweldige carrière voor de boeg.

Behalve in zijn rol van Tam in Young Sheldon, is Ryan ook te zien in The AXI: The Avengers of Extreme Illusions (2011) en The Thundermans (2013).

9 Wyatt McClure

Wyatt McClure
Wyatt McClure

Wyatt McClure is ongeveer dertien jaar oud en komt uit Cleveland, Ohio. Volgens Medium kreeg hij zijn eerste filmrol toen hij nog maar zes jaar oud was. Volgens zijn Instagram-pagina is hij ook een aspirant-komiek.

Naast Young Sheldon werkte Wyatt ook voor Psychos, Glass Jaw en Terror of Hallow's Eve. Fans van The Fault in Our Stars kunnen hem vangen in de uitgebreide versie van de film.

8 Wallace Shawn

Wallace Shawn
Wallace Shawn

Wallace Shawn is misschien wel het beroemdste castlid in Young Sheldon. De beroemdste rollen van de 77-jarige ster zijn onder meer die van leraar in Clueless en de stiefvader van Blair Waldorf in Gossip Girl. Hij leende ook zijn stem aan de dinosaurus in Toy Story.

Wallace Shawn groeide op in New York City en streefde ernaar om toneelschrijver te worden toen hij in de twintig was. Het leven had echter andere plannen met hem. Hij begon de kost te verdienen door te acteren. Hij wordt meestal gecast als een beetje een maf karakter, en zijn rollen hielpen hem $ 8 miljoen te vergaren.

7 Annie Potts

Annie Potts in haar huis in Los Angeles, Californië
Annie Potts in haar huis in Los Angeles, Californië

Annie Potts werd een opmerkelijke actrice in 1979 toen ze werd genomineerd voor een Golden Globe Award voor Corvette Summer. Haar grootste films uit de jaren '80 zijn Ghostbusters (1984) en Pretty in Pink (1986). Ze maakte ook naam in de televisiewereld. Ze verscheen in bijna elke show die je maar kunt bedenken: Ugly Betty, Two and a Half Men, Law & Order: Special Victims Unit en Grey's Anatomy.

De 68-jarige heeft meer projecten dan we kunnen onder haar riem, maar het lijkt erop dat ze nog lang niet met pensioen gaat!

6 Jim Parsons

Jim Parsons netto waarde
Jim Parsons netto waarde

Jim Parsons, de OG Sheldon uit The Big Bang Theory, is de producer en verteller van Young Sheldon. De populaire sitcom wordt beschouwd als zijn doorbraakrol. Tegenwoordig is hij een van de best betaalde televisieacteurs in Hollywood.

Hij had ook kleine rollen in verschillende films, met als meest opvallende The Big Year (2011). Jim Parsons is getrouwd met Todd Spiewak en ze wonen in New York City.

5 Raegan Revord

Raegan Revord
Raegan Revord

Op haar Instagram-pagina definieerde Raegan Revord zichzelf als een "professionele pretendent en een liefhebber van theater". De 13-jarige speelt Sheldons zelfverzekerde tweelingzus en acteert al sinds de jonge leeftijd van 6 jaar.

Het jonge talent is ook een aspirant-schrijver. Ze is momenteel bezig met het schrijven van een kinderboek, genaamd My Story as a Gold Nugget. In haar vrije tijd schrijft ze graag gedichten en leest ze graag. Ze volgt een veganistisch dieet sinds ze 4 jaar oud was en is erg uitgesproken over dierenrechten.

4 Montana Jordan

Montana Jordanië
Montana Jordanië

De 18-jarige inwoner van Texas speelt de oudere broer van Sheldon, Georgie. Hij kreeg zijn eerste rol ooit in 2015. Hij werd geselecteerd uit 10.000 kandidaten om Jaden Ferguson te spelen in The Legacy of a Whitetail Deer Hunter.

Montana's werk aan Young Sheldon maakte furore in de entertainmentwereld. Hij werd genomineerd door Young Artist Awards voor de beste tieneracteur in een bijrol.

3 Lance Kapper

Lance Kapper
Lance Kapper

Lance Barber was pas zeven jaar oud toen hij zich realiseerde dat hij acteur wilde worden. Hij werkte hard om zijn droom te verwezenlijken en toen hij begin dertig was, belandde hij in wat hij beschouwt als zijn doorbraakrol, HBO's The Comeback (2005).

De meesten hebben hem misschien herkend van It's Always Sunny in Philadelphia, of zijn zeer kleine rollen in Gilmore Girls, How I Met Your Mother, Californication en Monk. Hij verscheen ook in The Big Bang Theory, maar niet als George Sr.

2 Zoe Perry

Zoe Perry in Young Sheldon
Zoe Perry in Young Sheldon

Zoe Perry is de dochter van twee acteurs en ze besloot dat ze in hun voetsporen wilde treden toen ze nog heel jong was. Na haar afstuderen aan de Northwestern University verhuisde ze terug naar Californië en begon ze kleine rollen in tv-series te krijgen. Naast het spelen van Sheldon's moeder in Young Sheldon, is ze het meest bekend om haar werk aan The Family en Scandal.

Het lijkt alsof de rol van Mary Cooper in de Perry-familie voorkomt. Haar moeder, Laurie Metcalf, speelde Mary in The Big Bang Theory.

1 Iain Armitage

Iain Armitage
Iain Armitage

En last but not least, de ster van Young Sheldon: Iain Armitage. De 12-jarige is al gewend aan de levensstijl van een acteur.

Hij begon te werken toen hij 6 jaar oud was. Sommigen herinneren zich hem misschien als Ziggy uit Big Little Lies, terwijl anderen zich zijn schattige gezicht herinneren uit Law & Order: Special Victims Unit.

Aanbevolen: