Drew Barrymore en Stephen King blikken terug op samenwerking aan 'Firestarter

Inhoudsopgave:

Drew Barrymore en Stephen King blikken terug op samenwerking aan 'Firestarter
Drew Barrymore en Stephen King blikken terug op samenwerking aan 'Firestarter
Anonim

De zeer lange filmografie van Drew Barrymore begon met rollen in geliefde horror- en sciencefictionfilms, waaronder twee Stephen King-films.

De Charlie's Angels-ster vertelde onlangs hoe het werken met Stephen King, toen ze nog heel jong was, haar carrière vormde.

Drew Barrymore en Stephen King praten over 'Firestarter' en 'Cat's Eye'

"Je was zo'n belangrijk persoon voor mij toen ik een kind was, omdat we samen Firestarter deden," vertelde ze King op een segment van The Drew Barrymore Show.

Firestarter, uitgebracht in 1984, is geïnspireerd op Kings gelijknamige roman uit 1980. De film toont een jonge Barrymore in de rol van een meisje met pyrokinese dat het doelwit wordt van een geheime overheidsinstantie die bekend staat als 'The Shop'.

Barrymore's liefde voor King is zeker beantwoord. De schrijver onthulde dat hij een foto bewaarde die de actrice hem gaf toen ze een kind was, inclusief een briefje met de tekst "Aan Stephen, ik hou zielsveel van je."

“Het hangt al meer dan veertig jaar aan mijn kantoormuur”, zei King.

Barrymore keek terug op het werken aan verhalen die door King tot leven werden gebracht in zowel Firestarter als Cat's Eye, uitgebracht in 1985.

"Die jaren met jou en het ontmoeten van Tabitha [Spruce, King's vrouw] en je hele familie en het zijn in je ouderlijk huis en in jouw wereld waren erg belangrijk voor mij," vertelde Barrymore aan King.

“Het maakte belangrijke levenslange indrukken die ik zo in mijn hart koester”, vervolgde ze.

"Je was niet alleen een geweldige actrice, heel erg jong, je was een goed mens en je bent nog steeds een goed mens", antwoordde King.

‘Scream Queen’ Drew Barrymore is geen fan van enge films

Ondanks de hoofdrol in iconische rollen in horrorfranchises zoals Scream, had Barrymore onthuld dat ze niet echt horrorfilms kijkt.

Vorig jaar zei de actrice dat ze niet bepaald een fan is van horrorfilms en ze liever niet kijkt.

"Iedereen zegt dat deze films gewoon angstaanjagend zijn", reageerde Barrymore op een ranglijst van de engste horrorfilms.

"Grappig genoeg, in tegenstelling tot wat waarschijnlijk vaak wordt gedacht, ben ik doodsbang voor enge films en kijk ik ze niet", onthulde ze.

De bekentenis bracht Barrymore's co-ster, schrijfster en actrice Jill Kargman ertoe om erop te wijzen dat Barrymore, vrij letterlijk, de "Scream Queen" is.

“Ik weet het! Dat maakt het zo raar, vervolgde Barrymore.

Aanbevolen: