Drew Barrymore en Tom Green halen 15 jaar later herinneringen op aan hun korte huwelijk

Drew Barrymore en Tom Green halen 15 jaar later herinneringen op aan hun korte huwelijk
Drew Barrymore en Tom Green halen 15 jaar later herinneringen op aan hun korte huwelijk
Anonim

Als het gaat om het uiteenvallen van beroemdheden, is een die misschien niet gemakkelijk te onthouden is die van Drew Barrymore en Tom Green. In een clip van haar talkshow overdag, The Drew Barrymore Show, vertelt de actrice haar ogenschijnlijk live publiek dat ze, "… altijd aangetrokken was tot visionairs, komieken en mensen die me aan het lachen maken."

Onlangs, na 15 jaar niet met elkaar te hebben gesproken, presenteerde Barrymore Green in haar show om herinneringen op te halen aan hun huwelijk en de tijd die ze samen doorbrachten.

In de opening van de clip maakt Green verschillende verwijzingen naar de ontvangst in de show van Barrymore en de opwinding van hem en zijn ouders over haar show en 'haar geweldige dingen zien doen'.

De dialoog tussen hen is een beetje onsamenhangend, aangezien Barrymore verder gaat over een tijd waarin ze geweldig sliep in het huis van Green's ouders aan het meer, en zelfs emotioneel werd als ze over haar dochters sprak.

Ze gaat dan verder met te spreken over de bijna twintig jaar durende scheiding tussen haarzelf en Green en zegt: "Ik hou van je ouders en ik hou echt van je en ik vier je. Weet je, als je zegt twintig jaar, soms is het een oogwenk en soms denk je 'oh mijn god' we hebben zoveel geleefd in de afgelopen twintig jaar. Je hebt een heel leven gehad en ik heb een heel leven gehad en het is gewoon heel leuk om te komen samen en check in en praat erover. Het gewoon… het maakt me eindeloos opgewonden, en ik denk dat de wereld van jou en ik je vieren en dat heb ik altijd gedaan en dat zal ik altijd doen."

Terwijl delen van de interactie tussen Barrymore en Green bijna geforceerd leken, leken andere soepel samen te vallen. Toen de twee het hadden over Greens neiging om mensen in de maling te nemen en komische grappen tot het uiterste te drijven, was hun intermezzo over het algemeen meer ontspannen en heel natuurlijk.

Barrymore bracht ook naar voren hoe Green verantwoordelijk was om haar in haar hele "Annie Hall-fase" te krijgen, en hoe Green haar hielp een liefde voor fotografie te vinden door haar eerste camera te kopen, en vroeg hem hoe hij begon. "Je weet dat ik een nerd ben, toch?" grapte hij als antwoord.

Hij lachte toen ze het ermee eens was en voegde eraan toe: "Ik hou van technologie en ik hou van camera's en computers en montage en ik speel altijd met de nieuwste technologie. Dus soms als je ziet wat de nieuwe camera is of de nieuwe microfoon of de nieuwe bewerkingsmachine die uitkomt, je probeert te bedenken hoe je daar iets creatiefs mee gaat doen."

Green ging verder met praten over zijn eerste show, The Tom Green Show, die hij maakte toen hij begin twintig was, en voegde meer context toe aan hoe hij en Barrymore elkaar ontmoetten en elkaar beter leerden kennen na Charlie's engelen. Green lachte mee en voegde eraan toe: "Het is logisch dat de Tsjaad een hond zou hebben die Charlie heet."

Barrymore genoot duidelijk van de opmerking en herinnerde zich Greens rol als kapitein van een boot, Chad genaamd, die bijna eerbiedig naar zichzelf verwijst in de derde persoon.

De twee genoten duidelijk van het gesprek - het is altijd leuk om te zien dat niet alle scheidingen boos of ijskoud hoeven te zijn, zelfs als het tussen twee beroemdheden is.

Aanbevolen: