Drew Barrymore herinnert iedereen eraan dat ze meedoet aan de talkshow overdag

Drew Barrymore herinnert iedereen eraan dat ze meedoet aan de talkshow overdag
Drew Barrymore herinnert iedereen eraan dat ze meedoet aan de talkshow overdag
Anonim

Drew Barrymore plaatste onlangs een herinnering aan dat feit op haar Instagram: haar nieuwe talkshow voor overdag, The Drew Barrymore Show, gaat binnenkort in première en voegt haar toe aan een kleine - maar groeiende - lijst van vrouwelijke televisiepresentatoren.

De line-up van talkshows op de late avond is nog steeds ongelijk gevuld met mannen in tegenstelling tot vrouwen, maar de selectie van talkshows overdag ziet veel meer vooruitgang - en er zijn elke dag meer vrouwelijke presentatoren, zo lijkt het. Barrymore voegt zich bij een groeiende lijst van vrouwen in talkshows overdag. Vorig jaar lanceerden Kelly Clarkson en Tamron Hall hun eigen talkshows.

Barrymore is een veteraan in de showbusiness. Ze begon als kindacteur in de Steven Spielberg-klassieker E. T. Sindsdien speelde ze in verschillende hitfilms, zoals 50 First Dates, Charlie's Angels en Donnie Darko. Barrymore is ook producent en regisseur geweest en heeft zaken gedaan in wijn en kleding.

In de tweede helft van Barrymore's carrière maakte ze deel uit van tal van komische producties. Ze kan nu de titel van presentator van een talkshow toevoegen aan een carrière van bijna 40 jaar, en haar komische achtergrond zal waarschijnlijk van pas komen als presentator van een talkshow.

In een interview met New York Daily News over de nieuwe onderneming zei Barrymore: "Mensen willen een ander gesprek. Ik denk dat ze op zoek zijn naar - als ze zichzelf naar buiten brengen - neem ik aan, om dingen over hen te onthullen die niet algemeen bekend zijn," zei ze ook: "Ik vind het echt raar als mensen ervoor kiezen om een beroep te doen, maar je mag niets van mij weten. Het is alsof je de verkeerde baan hebt aangenomen, het is een eerlijk spel. De meeste mensen willen hun hart en humor laten zien, hetzelfde in deze show.”

Vorige maand werd de eerste promo voor haar show onthuld, waarin de 45-jarige actrice haar 7-jarige zelf interviewde. Het gebruikte beelden van Barrymore's nu klassieke verschijning op The Tonight Show Starring Johnny Carson; Ze was in 1982 in de show voor haar doorbraakrol in E. T.

Barrymore heeft eerder beelden van achter de schermen vrijgegeven van het maken van haar talkshow, evenals video's van haarzelf die gesprekken voert met talkshowhosts die haar hebben geïnspireerd - waaronder Jimmy Fallon, Whoopi Goldberg en Andy Cohen.

Andere beroemdheden hebben aangegeven dat ze niet kunnen wachten tot de show in première gaat. Courtney Cox postte op Barrymore's IG: "Ik kan niet wachten." Gwyneth P altrow postte ook: "Ik hou van je toen, en nu."

De Drew Barrymore-show gaat op 14 september in première op CBS. Het tijdslot is nog niet bepaald door het netwerk.

Aanbevolen: