Wie was Tom Holland voordat hij Spider-Man werd?

Inhoudsopgave:

Wie was Tom Holland voordat hij Spider-Man werd?
Wie was Tom Holland voordat hij Spider-Man werd?
Anonim

De legende die Spider-Man is, is een van de meest populaire superhelden aller tijden, en hoewel er verschillende herhalingen van het personage op het grote scherm zijn geweest, blijven mensen terugkomen voor meer. Het personage heeft iets unieks voor hem en een iconisch achtergrondverhaal dat hem decennialang heeft geholpen te gedijen.

In 2016 maakte Tom Holland zijn MCU-debuut als het personage, en sindsdien is hij een MCU-steunpilaar. Het is moeilijk voor te stellen dat er ooit een punt was dat Holland geen Spider-Man was, en de waarheid is dat hij een drukke artiest was voordat hij in de MCU belandde.

Laten we eens kijken wat Tom Holland van plan was voordat hij Spider-Man speelde.

Hij begon met toneelspelen als kind

Het kan gemakkelijk zijn om te kijken naar wat Tom Holland nu doet en de veronderstelling te maken dat hij bijna zijn hele leven in de film heeft gewerkt, maar dit is niet helemaal het geval. Hoewel hij al jaren in films te zien is, is de waarheid dat de artiest zijn tanden op het podium in live producties heeft doorgesneden.

Als kind besteedde Holland veel tijd aan het verbeteren van zijn dansvaardigheden toen hij uiteindelijk werd ontdekt voor een rol die zijn leven zou veranderen. Voordat Holland echter het podium betrad, onderging hij een serieuze acteertraining. Dit moet zwaar zijn geweest voor de jonge artiest, maar uiteindelijk wierp het zijn vruchten af nadat hij de hoofdrol kreeg in Billy Elliot the Musical.

Holland was pas 12 jaar oud toen hij zijn toneeldebuut maakte, en hij was de hoofdrolspeler in de productie. Hij verspilde geen tijd aan het vergaren van lof voor zijn optreden, en hij zou de hoofdrol in de musical blijven van 2008 tot 2010.

Dankzij zijn werk in de rol had Nederland veel training en ervaring, en dit heeft hem ongetwijfeld geholpen toen hij doorging naar de volgende fase van zijn carrière.

Hij verscheen in films zoals in het hart van de zee

Optreden in film en televisie is heel wat anders dan optreden op het podium, maar Tom Holland kon een naadloze overgang maken toen hij Billy Elliott the Musical in 2010 verliet. Van daaruit zou Nederland zijn talenten gaan gebruiken om rollen op het grote scherm te krijgen.

In 2010, hetzelfde jaar dat zijn tijd in Billy Elliot ten einde liep, leverde Holland de Engelse dub voor het personage Sho in Arrietty. Dit was een mooie start voor de jonge artiest, en dit zou gewoon het begin zijn van wat er voor Nederland zou komen. In 2012 zou Holland te zien zijn in de film The Impossible.

Na een paar jaar wat kleinere rollen te hebben weggehaald, ging het echt van de grond voor de artiest in 2015 toen hij een rol kreeg in de film, In the Heart of the Sea. Deze film had een enorm budget en een getalenteerde cast, en het was voor Nederland het perfecte middel om zijn acteercapaciteiten te gebruiken om opgemerkt te worden door andere grote studio's.

In the Heart of the Sea was misschien geen kaskraker zoals de studio had gehoopt, maar het liet veel mensen zien dat Tom Holland zijn mannetje kon staan naast artiesten als Chris Hemsworth, Cillian Murphy en meer. Laag en zie, studio's zouden kloppen, waaronder een die een enorme impact had op Nederland.

Spider-Man verandert alles

Het is gemakkelijk om te zien dat Tom Holland nu perfect bij Spider-Man paste, maar dit was niet het geval voor Sony toen het personage, dat werd uitgeleend aan de MCU, werd gecast. De gebroeders Russo hebben hierover openhartig verteld in een interview.

“We spraken met Feige bij Marvel over Nederland en hij raakte opgewonden en toen gingen we naar Sony… En ze zeiden: 'Laten we er even over nadenken.' We konden zien dat we weerstand ondervonden van Sony. Dus we brachten [Holland] terug, brachten hem terug, brachten hem terug, en we waren meedogenloos in ons streven om hem door de strot te duwen van de studio die eigenaar is van dit IP-adres. Het kwam neer op een gevecht, maar Sony bleef maar slepen, "onthulde Joe Russo.

Nadat hij de baan had gekregen, maakte Holland zijn MCU-debuut in Captain America: Civil War en sindsdien heeft hij niet meer omgekeken. De acteur heeft het personage feilloos gespeeld in enkele van de grootste films van de MCU, waaronder Endgame. Een derde solofilm voor Spider-Man komt er absoluut aan, en Holland zal pas de tweede Spidey-acteur zijn die een volledige trilogie krijgt.

Tom Holland heeft een lange weg afgelegd sinds zijn dagen op het podium als Billy Elliot, en de MCU is beter om hem aan boord te hebben als Spider-Man.

Aanbevolen: