Hoe Bravo's 'Vanderpump Rules' echt tot stand kwamen

Inhoudsopgave:

Hoe Bravo's 'Vanderpump Rules' echt tot stand kwamen
Hoe Bravo's 'Vanderpump Rules' echt tot stand kwamen
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, is Bravo een van de toonaangevende netwerken geworden met zijn reeks hitshows. Van mensen als Real Housewives, Below Deck, helemaal tot aan Southern Charm v alt niet te ontkennen de eindeloze selectie die Bravo te bieden heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, is het netwerk ook de thuisbasis van Vanderpump Rules !

Hoewel VPR werd beschouwd als een spin-off van de Real Ho usewives van Beverly Hills, lijkt het alsof de oorsprong van de show verder gaat dan dat. De show kwam voor het eerst tot stand in 2013 en introduceerde fans bij Stassi Schroeder, Jax Taylor, Tom Sandoval en Kristen Doute om er maar een paar te noemen. Ondanks dat de show wordt geconfronteerd met geruchten over annulering, lijkt het erop dat seizoen negen zeker gaat plaatsvinden!

Terwijl fans kennis maakten met de nieuwste SUR-vers, werden ze verwelkomd door een bekend gezicht, Scheana Marie! De ster verscheen op RHOBH naast Lisa Vanderpump tijdens een seizoen twee schandaal! Nou, het is gewoon zo dat dit schandaal de aanleiding is geweest voor het begin van Vanderpump Rules. Dus, hoe is het allemaal ontstaan? Laten we het uitzoeken!

Hoe 'Vanderpump Rules' tot stand kwamen

Via Bravo TV
Via Bravo TV

Voordat Vanderpump Rules een van Bravo's meest succesvolle shows was, moesten fans afstemmen op Lisa Vanderpump en Scheana Shay op niemand minder dan de Real Housewives of Beverly Hills.

Hoewel Scheana geen fulltime castlid was, raakte ze in het tweede seizoen verwikkeld in het drama toen Brandi Glanville zich bij de cast voegde. Aangezien Scheana destijds voor Lisa Vanderpump werkte, kwam ze Glanville nogal eens tegen, wat geen probleem zou zijn als ze geen affaire had gehad met Brandi's ex-man.

Ondanks dat Brandi Lisa smeekte om Scheana bij haar weg te houden, slaagde LVP er niet alleen in om haar nog meer rond te leiden, maar leidde ze Brandi en Scheana ook naar een formele sit-down waar ze dingen uitpraten. Hoewel Scheana beweert dat ze nooit heeft geweten dat Brandi's ex, Eddie Cibrian, getrouwd was, was dat niet eens het ergste.

Tijdens de affaire was Brandi zwanger van haar en Eddie's tweede kind, wat de affaire nog erger maakte. Dit zorgde voor veel gepraat over het schandaal en gaf Scheana behoorlijk wat zendtijd op RHOBH. Nou, dit leidde meteen tot het idee dat Bravo Lisa's medewerkers in haar restaurants volgde en een duik nam in hun persoonlijke leven.

Via Bravo TV
Via Bravo TV

Het was een goed idee dat Scheana deel zou uitmaken van de serie, maar wat fans niet weten, is dat zij technisch gezien de reden is waarom het zelfs tot leven kwam, om mee te beginnen! Bravo wierp vervolgens een handvol SUR-medewerkers, waaronder Stassi, Jax, Kristen en Tom Sandoval, om er maar een paar te noemen.

Terwijl Scheana een hete minuut de ster van de show bleef, wonnen de verhaallijnen rond haar co-sterren al snel aan populariteit, wat leidde tot wat al snel een geweldige ensemble-cast zou worden. Hoewel Scheana niet zelf op het idee kwam, heeft het drama dat ze bij RHOBH teweegbracht, de producers zeker achtergelaten met een idee waarvan sindsdien is bewezen dat het een geweldig idee is!

Aanbevolen: