De reden waarom 'workaholics' tot een einde kwamen

Inhoudsopgave:

De reden waarom 'workaholics' tot een einde kwamen
De reden waarom 'workaholics' tot een einde kwamen
Anonim

Comedy Central is al jaren een populair netwerk op het kleine scherm en ze zijn verantwoordelijk voor een aantal memorabele shows. South Park en Chappelle's Show zijn twee voorbeelden van Comedy Central megahits.

In de jaren 2010 werd Workaholics een van de meest populaire shows op Comedy Central, en het was het geesteskind van een hilarische groep vrienden met serieuze schrijfvreugde. Uiteindelijk kwam er echter een einde aan.

Dus, waarom zijn Workaholics gestopt op Comedy Central? Laten we eens kijken en zien.

De 'Workaholics'-bende had een bescheiden begin

Lang voor hun dagen dat ze op televisie werkten, was de bende achter Workaholics een kleine komediegroep die op zoek was naar entertainment. Nagesynchroniseerde Mail Order Comedy, de groep, die bestond uit Anders Holm, Adam DeVine, Blake Anderson en Kyle Newacheck, brachten hun tijd door met het maken van digitale media terwijl ze hun stem in comedy vonden.

Een van hun meest memorabele projecten was hun rapband, The Wizards, iets dat uiteindelijk zijn weg vond naar Workaholics in een aantal verschillende afleveringen. In een interview openden de jongens over komedie en realiseerden ze zich dat ze het voor de kost wilden doen.

"Maar toen ik komedie schreef, herinner ik me dat ik naar de film "Rushmore" van Wes Anderson en Owen Wilson keek en dat was de eerste keer dat ik echt een stem in komedie hoorde. En ik dacht:" Oh, iemand heeft dit geschreven en ik wil proberen dat te doen.” Dat was mijn A-ha-moment, "zei Anders.

Blake Anderson onthulde: "Ik realiseerde me niet dat ik echt comedy wilde schrijven totdat ik Ders ontmoette. Hij was een beetje zoals mijn Obi-Wan van het schrijven van komedies."

Uiteindelijk, na jaren van werken, zou Comedy Central de jongens hun grote kans geven.

De show werd een hit voor Comedy Central

In 2011 werden fans getrakteerd op de allereerste aflevering van Workaholics, en dankzij het dynamische debuut kon de serie een groot aantal fans aanspreken om jarenlang een hoofdbestanddeel van Comedy Central te worden. In een oogwenk hadden de jongens van Mail Order Comedy een hit in hun handen.

Tijdens zijn tijd op het kleine scherm, was Workaholics in staat om een licht te werpen op de slappe vrienden die bij TelAmeriCorp werken en hun dagelijkse grappen binnen en buiten het kantoor. De jongens hadden als het ware telemarketingervaring.

Anders Holm onthulde: "Adam en ik hebben het allebei gedaan. Hij deed het op de middelbare school en ik deed het hier in LA. Toen we de show een beetje aan het uitzoeken waren, vroegen we ons af waar deze jongens zouden gaan werken en dacht: 'Wat is het ergste soort baan waarmee mensen zich kunnen identificeren?' En telemarketing kwam heel snel uit."

Enkele van de beste elementen van de show zijn de hilarische dialogen, uitzonderlijke regie en uiteindelijk de gedenkwaardige gaststerren zoals Ben Stiller en Jack Black die in de show verschenen.

Hoe geweldig de show ook was tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit, het werd uiteindelijk tijd dat deze eindigde op Comedy Central.

Waarom het eindigde

Dus, waarom stopten Workaholics op het kleine scherm? Afgaande op hun verklaring, lijkt het erop dat de makers van de show de hand hadden in het eindigen van de dingen.

In een verklaring zeiden de jongens: We willen Comedy Central, Doug Herzog, Kent Alterman en alle fans bedanken voor het afwijzen van Boyz II Men. Het was een ongelooflijke run, maar we hebben besloten om met een HOGE noot te vertrekken. Snap je?'

Comedy Central-president, Kent Alterman, zou de conclusie van de show aanhalen en zeggen: "We hebben meer jaren van achtergebleven ontwikkeling dan we hadden kunnen hopen. We groeten de jongens en bedanken hen."

Onnodig te zeggen dat fans behoorlijk teleurgesteld waren over het einde van de show waar ze jarenlang naar hebben gekeken. De serie kreeg een trouwe aanhang dankzij de basis die het in seizoen één legde, en terwijl het einde van de show naderde, hoopten fans dat de jongens samen zouden komen voor toekomstige projecten.

In 2018 zouden de jongens opnieuw samenkomen voor de film Game Over Man!, een project dat voor Netflix is gemaakt. Anders, Blake, Adam en Kyle speelden allemaal in de film, waarbij Kyle ook de regisseur van de film was. Zelfs Seth Rogen was aan boord als producer voor de film. Het kreeg niet de beste recensies, maar het was nog steeds cool voor de fans om te zien.

Workaholics heeft een blijvende indruk op zijn fans achtergelaten, en misschien krijgt de show op een dag een revivalproject of een miniserie om aan zijn erfenis toe te voegen.

Aanbevolen: