Dit is de beste aflevering van WandaVision, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de beste aflevering van WandaVision, volgens IMDb
Dit is de beste aflevering van WandaVision, volgens IMDb
Anonim

Gedurende de eerste drie fasen domineerde de MCU zijn concurrentie terwijl hij het onmogelijke deed. Ze brachten meer dan tien jaar door met het verweven van meer dan 20 projecten om één groot verhaal te vertellen, en het werd afgesloten met Avengers: Endgame, dat meer dan $ 2 miljard opbracht aan de kassa.

WandaVision was het eerste MCU-project dat de vierde fase van de franchise startte, en om het een succes te noemen, zou een enorm understatement zijn. Fans waren dol op de show en veel afleveringen hebben een hoge beoordeling op IMDb.

Laten we eens kijken welke WandaVision-aflevering bovenaan de lijst staat!

Op een heel speciale aflevering… Is nummer één met 9,1 sterren

WandaVision-aflevering
WandaVision-aflevering

WandaVision moet worden beschouwd als een van de coolste concepten voor een televisieshow die ooit tot leven is gebracht, en elke aflevering had iets unieks. Met een beoordeling van 9,1 sterren wordt "On a Very Special Episode…" beschouwd als de beste aflevering van de hele miniserie.

Tijdens deze aflevering begint Vision zich te realiseren dat er iets niet klopt in Westview en begint hij de zaken een tijdje te ontrafelen. We zien ook zowel Billy als Tommy snel opgroeien in deze aflevering, en de meeste mensen hebben er nota van genomen dat dit altijd rond Agnes lijkt te gebeuren. Nadat S. W. O. R. D. fa alt een drone-aanval, de aflevering eindigt en stijgt op met Wanda en Vision die in een superhelden-achtige ruzie komen. Om het af te sluiten, dit is de aflevering waarin Pietro opnieuw in de MCU werd geïntroduceerd. Ja, het was waanzinnig.

Interessant is dat met nog eens 9,1 sterren "Previously On" ook op de eerste plaats staat als de best beoordeelde WandaVision-aflevering op IMDb. Dit is de aflevering die begint met een achtergrond van Agatha Harkness, die veel diepte aan haar personage in de show heeft toegevoegd. Gedurende de rest van de aflevering neemt Agatha Wanda mee door alle trauma's die ze in haar leven is tegengekomen en dwingt haar om elk belangrijk moment opnieuw te beleven. De dingen worden heet en voor de eerste keer ooit wordt Wanda de Scarlet Witch genoemd!

Deze afleveringen hadden het allemaal, en fans genoten van elke minuut. De volgende beste afleveringen kwamen allemaal aardig in de buurt van deze twee.

Gloednieuwe Halloween Spooktacular heeft 8,9 sterren

WandaVision Halloween
WandaVision Halloween

De "All-New Halloween Spooktacular"-aflevering is een van de coolste die fans in de show te zien kregen, vooral gezien het feit dat Wanda en Vision hun klassieke stripboekkostuums rockten. Pietro speelt uiteindelijk een behoorlijk interessante rol in deze aflevering, en zelfs de jongens komen in de mix. Helaas heeft niet iedereen het naar zijn zin in Westview, en Vision begint nog meer waarheden te ontdekken over wat Wanda aan de hand heeft.

We leren in de aflevering dat Monica een aantal interessante biologische veranderingen ondergaat die haar uiteindelijk helpen Photon later in de serie in te schakelen, en we zien Vision zijn grote ontsnapping proberen te maken. De conclusie van Wanda die de barrières van haar realiteit uitbreidde, was de kers op de taart.

Gebonden met 8,9 sterren is "We interrupt This Program", waarmee het begon toen Monica terugkeerde van de Blip en zichzelf opnieuw integreerde in S. W. O. R. D. Een ander cool ding was dat deze aflevering Darcy Lewis in de plooi bracht om erachter te komen wat er aan de hand was, en fans werden wild bij het vooruitzicht dat ze voor het eerst sinds haar vertrek in Thor deel zou uitmaken van de show en terug in de MCU: De donkere wereld.

Deze twee afleveringen waren absoluut dynamiet, en de serie eindigde mooi in een aflevering waar mensen niet mee konden stoppen.

De seriefinale heeft 8,5 sterren

WandaVision Finale
WandaVision Finale

Met 8,5 sterren is de seriefinale van WandaVision de volgende op de lijst. Wekenlang keken mensen naar de serie om te zien wat er ging gebeuren tijdens de afsluiting, en ze hadden allerlei theorieën in gedachten. Hoewel veel dingen die waren voorspeld niet zijn uitgekomen, kon de finale toch op een geweldige manier worden waargemaakt.

Natuurlijk, de grote strijd die plaatsvond tussen beide Visions en tussen Agatha en Wanda leek een beetje te veel op de films, maar dit verandert niets aan het feit dat we Wanda naar een heel ander niveau hebben zien opstijgen van macht en uiteindelijk de mantel van de Scarlet Witch op zich nemen. De aflevering had ook veel emotionele hoogte- en dieptepunten die de kijkers oppikten.

De aflevering "Breaking the Fourth Wall" staat gelijk met de finale op 8,5 sterren. Deze aflevering ziet niet alleen Monica eindelijk haar krachten ontwikkelen, maar het laat zien dat Vision en Darcy een alliantie vormen terwijl Wanda ontdekt dat het altijd Agatha was geweest. Het was geweldig van begin tot eind.

WandaVision was een groot succes voor de MCU, en deze afleveringen waren het neusje van de zalm.

Aanbevolen: