Dit is de beste aflevering van 'The Office', volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de beste aflevering van 'The Office', volgens IMDb
Dit is de beste aflevering van 'The Office', volgens IMDb
Anonim

Als we door de geschiedenis van de televisie kijken, vallen maar weinig shows op als een van de beste ooit gemaakt. Elk decennium bracht iets verbazingwekkends op tafel, en de grootsten hebben ooit een manier gevonden om te gedijen lang nadat ze waren geëindigd. Friends, bijvoorbeeld, is nu net zo geliefd als toen het in de jaren 90 debuteerde.

In de jaren 2000 debuteerde The Office op het kleine scherm en werd een van de grootste shows ooit. Er zijn te veel geweldige afleveringen om te tellen, en de mensen die hun mening geven op IMDb hebben elke aflevering van de show gerangschikt om het beste van het gemiddelde te onderscheiden.

Met zoveel geweldige afleveringen om doorheen te kijken, laten we eens kijken welke bovenaan de lijst stond.

Finale en tot ziens, Michael is bijna perfect met een 9,8

De kantoorfinale
De kantoorfinale

Als je met een fan van The Office spreekt, is het vrij duidelijk dat de show veel te veel ongelooflijke afleveringen had om te tellen, maar uiteindelijk kunnen er maar een paar als een van de beste worden beschouwd. Als je op IMDb kijkt om te zien welke Office-aflevering bovenaan de lijst staat, is er in feite een gelijkspel.

De site heeft de aflevering "Finale" helemaal bovenaan de lijst, en dit lijkt een vrij logische keuze. Mensen kunnen zeggen wat ze willen over hoe de kwaliteit van de show tegen het einde van zijn tijd op het kleine scherm daalde, maar de laatste aflevering van de show is gemakkelijk een van de meest ongelooflijke momenten in de televisiegeschiedenis. Het is er een met veel gelach, veel emotie en genoeg van de typische Office-charme om zijn waardering te rechtvaardigen.

Interessant is dat de aflevering die verband houdt met 'Finale' als de beste in de geschiedenis van Office de aflevering 'Goodbye, Michael' is, die het vertrek zag van Michael Scott van Steve Carell uit Dunder Mifflin. Het is best gaaf om te zien dat fans zo'n sterke band met Michael hebben, aangezien 'Finale' de aflevering was waarin hij triomfantelijk terugkeerde.

Voor fans van de show hebben deze twee afleveringen een emotionele stoot die gewoon niet kan worden geëvenaard door andere afleveringen. Ja, er zijn overal tedere momenten, maar Michaels vertrek en uiteindelijke terugkeer op de bruiloft van Dwight en Angela was ronduit briljant.

Stressverlichting is de volgende op 9.7

De stressverlichting op kantoor
De stressverlichting op kantoor

9.8 is nogal een geweldige score om op IMDb te hebben, en het feit dat de volgende aflevering op de lijst met topafleveringen een 9,7 heeft, toont gewoon het soort kwaliteit aan dat de mensen die de show maakten elke week brachten.

"Stress Relief" is de aflevering die zich slechts één tandje lager bevindt dan "Finale" en "Tot ziens, Michael" en het heeft een aantal gedenkwaardige scènes die in schande zijn blijven leven. Het uitgangspunt van de aflevering is relatief eenvoudig: Stanley heeft een hartaanval en de collega's moeten de stress op kantoor verminderen. Al snel komt iedereen erachter dat Michael de oorzaak is van Stanleys stress en zijn gezondheidsproblemen.

Van begin tot eind heeft deze aflevering het ene hilarische moment na het andere, en veel mensen zullen het meteen herkennen omdat Dwight het heft in eigen handen neemt tijdens een reanimatieles. Niet alleen dat, maar het gebraad dat de aflevering afsluit is ook hilarisch en gedenkwaardig.

Net als de top aflevering van de show, is er een gelijkspel op de plek die de top vijf afrondt.

A. A. R. M en Dinner Party Sport met een 9.5

Het kantoor ARM
Het kantoor ARM

Zoals we eerder vermeldden, zullen fans van The Office zeker verschillende meningen hebben over de aflevering die zij als de beste beschouwen, en we kunnen garanderen dat er meer dan een paar mensen zijn die een ware liefde hebben voor beide afleveringen.

Het interessante aan "A. A. R. M." dat het zo dicht bij de top van de lijst staat, is het feit dat dit eigenlijk een tweedelig is. Er gebeuren een heleboel dingen in deze aflevering, waaronder Jim die erachter komt dat Dwight het beste zou functioneren als de A. A. R. M. en Angela die haar kind naar het werk brengt. De meeste mensen zullen zich dit echter herinneren als de aflevering waarin Darryl plezier had met de cast en toen hun documentaire begon uit te zenden.

Gebonden met een "A. A. R. M." met een beoordeling van 9,5 is "Dinner Party", wat ongetwijfeld een van de meest memorabele afleveringen in de geschiedenis van de show is. Jim en Pam, niet in staat om uit eten te komen met Michael en Jan, eindigen met een zware nacht die wordt afgesloten met een nummer dat al jaren in de hoofden van de fans zit. Eenvoudig, maar hilarisch.

Dus, is "Finale" echt de beste aflevering van The Office. Nou, het lijkt erop dat de hardcore fans er zo over denken.

Aanbevolen: