De beste aflevering van 'The Boys' volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De beste aflevering van 'The Boys' volgens IMDb
De beste aflevering van 'The Boys' volgens IMDb
Anonim

De wereld van superhelden is een drukke wereld met grote franchises zoals de MCU die de leiding heeft. Ondanks het succes dat MCU en andere grote uitgevers hebben gehad met klassieke helden, hebben we een verfrissende toestroom van nieuwe gezichten gezien, zoals The Umbrella Academy, die hun stempel hebben gedrukt op de popcultuur.

The Boys is een opmerkelijke kijk op het superheldengenre, en nadat het in druk was geslaagd, is het naar het kleine scherm gekomen en is het een doorslaand succes geworden. De show heeft geen gebrek aan memorabele momenten en geweldige afleveringen, maar er kan er maar één als de beste tot nu toe worden beschouwd.

Laten we eens kijken welke aflevering van The Boys IMDb als beste is beoordeeld

"Wat ik weet" is top met 9,5 sterren

De jongens S2e8
De jongens S2e8

Meer nog dan zowat elke andere stripboekshow op het kleine scherm, heeft The Boys ongelooflijk goed werk geleverd door constant geweldige afleveringen te hebben die beter lijken te worden naarmate de show vordert. Hoewel er een aantal ongelooflijke afleveringen zijn om uit te kiezen, hebben de mensen van IMDb gesproken, en de aflevering "What I Know" wordt beschouwd als de beste van het stel met 9,5 sterren.

Voor degenen die niet bekend zijn met de titel: "What I Know" is de finale van seizoen twee van The Boys, en tijdens deze aflevering wordt het tot een extreem niveau gebracht. Een van de grootste dingen die tijdens de aflevering plaatsvinden, is een rechtstreekse botsing met Stormfront, die veel gewelddadiger wordt dan sommigen hadden verwacht. Dit maakte plaats voor een geweldig moment tussen een paar andere superes die samenwerkten om haar te stoppen.

Dit gebeurde niet alleen, maar Becca wordt uiteindelijk uitgeschakeld tijdens deze aflevering, en Butcher wordt gedwongen een onmogelijke keuze te maken over de toekomst van haar zoon. Dit komt op de hielen van Ryan die zijn krachten gebruikt en een beetje laat zien waartoe hij in staat is. A-Tain and the Deep hebben ook hun momenten, omdat ze te weten komen wat er gaande is met de Church of the Collective.

Ja, deze aflevering was van het begin tot het einde chaotisch, en fans konden er geen genoeg van krijgen en hoe het zal leiden naar seizoen 3. Gelukkig zijn er nog een aantal andere geweldige afleveringen van deze show die gewoon binnenkomen van deze.

“Slager, bakker, kandelaar” heeft 9,1 sterren

De jongens S2e7
De jongens S2e7

In een strijd om de tweede plek zijn er eigenlijk vier verschillende afleveringen die allemaal de indrukwekkende onderscheiding hebben van 9,1 sterren op IMDb. Dit laat alleen maar zien hoe goed deze show op een consistente basis is en hoe hyped mensen zijn dat seizoen drie hopelijk in de plooi kan komen en precies hetzelfde kan doen.

“Butcher, Baker, Candlestick Maker” is de 7e aflevering van seizoen twee, die een week voor de finale debuteert, wat wordt beschouwd als de beste aflevering tot nu toe. Er is hier veel te doen, maar de meeste mensen zullen zich het vertrek van Lamplighter herinneren, Frenchie en Kimiko verbonden, en Ryan die zijn moeder de rug toekeerde ten gunste van Homelander en Stormfront. Het was pure waanzin die het toneel vormde voor de finale.

"You Found Me" is de finale van seizoen één die mensen wegblies, en er was een al chaotisch eerste seizoen voor nodig om het naar een ander niveau van gekte te tillen. De hele reddingsscène zelf maakt de aflevering gek, maar zodra Butcher wakker wordt en de waarheid over Becca ziet, zijn fans volledig sprakeloos.

"The Bloody Doors Off" en "Over the Hill with the Swords of a Thousand Men" zijn de laatste twee afleveringen met 9,1 sterren. Verbazingwekkend genoeg vinden beide afleveringen plaats tijdens seizoen twee, wat verder bewijst hoe geweldig het seizoen was.

Slechts een schaduw onder deze ongelooflijke afleveringen zijn er een paar die het brons pakten.

“The Self-Preservation Society” heeft 8,8 sterren

De jongens S1e7
De jongens S1e7

Net als de tweede plek, zijn er verschillende afleveringen met een ongelooflijke score voor een felbegeerde plaats tussen de beste afleveringen in de geschiedenis van de show. Met 8,8 sterren zijn er drie afleveringen die allemaal de derde plaats kunnen claimen.

"The Self-Preservation Society", "The Female of the Species" en "The Name of the Game" staan hier allemaal op de derde plaats. Al deze afleveringen vonden plaats tijdens het eerste seizoen van de show, en hun indrukwekkende beoordeling is een bewijs van de consistentie die de show sinds het allereerste begin heeft gehad.

In feite hebben op één na alle afleveringen van The Boys een beoordeling van minstens 8 sterren, wat buitengewoon moeilijk te behalen is. Als seizoen drie op één lijn ligt met zijn voorgangers, dan zal deze show zijn plaats in de geschiedenis etsen.

The Boys is een fantastische show die elke week kwaliteitscontent brengt, en de finale van seizoen twee is de beste aflevering tot nu toe.

Aanbevolen: