Wat is er gebeurd met Angela Rummans en Tyler Crispen na Big Brother 20?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Angela Rummans en Tyler Crispen na Big Brother 20?
Wat is er gebeurd met Angela Rummans en Tyler Crispen na Big Brother 20?
Anonim

Big Brother is geen reality-datingshow, maar met volwassenen die een ruimte voor een paar maanden delen, zullen er ongetwijfeld vonken ontstaan. De show heeft een aantal succesvolle vlammen zien evolueren naar nog lang en gelukkig, en een aantal niet-zo-succesvolle die eindigen nadat de gordijnen sluiten. Angela Rummans en Tyler Crispen zijn een van de koppels uit de realityshow die de vlammen van hun wederzijdse aantrekkingskracht gingen aanwakkeren.

Het paar op het scherm had een goede run op de show, met Tyler als tweede en Angela, die de top vier bereikte. Sinds ze de show hebben verlaten, zijn de Tangela-liefjes bij elkaar gebleven als erwten in een pod, bouwen ze bedrijven op, ondersteunen ze hun merken, reizen ze de wereld rond en zetten ze onlangs de eerste stap naar voor altijd. Lees verder om te zien wat er gebeurde met Angela Rummans en Tyler Crispen na het verlaten van Big Brother 20.

8 Angela Rummans en Tyler Crispen's tijd als gasten van Big Brother

Angela en Tyler waren bondgenoten in het Big Brother 20-huis. Het paar maakte deel uit van de Level Six-alliantie, de winnende alliantie die Tyler als strategische leider had en de uiteindelijke winnaar van het seizoen voortbracht. Het duo onderhield aan het begin van de show een strategische relatie die uiteindelijk uitgroeide tot een romantische band. De BB20-alums hielden hun ontluikende romance geheim totdat Tyler het blootlegde in zijn laatste verklaringen aan de jury tijdens de finale.

7 Kwamen Angela Rummans en Tyler uit na Big Brother?

Toen Angela en Tyler aan het spel meededen, waren ze allebei rigide in hun houding om hun spel niet in de weg te laten staan door een showmance. Maar in de loop van de wedstrijd werd duidelijk dat het stel tot elkaar aangetrokken was. Ondanks dat ze hun best deden om hun gevoelens te verbergen, legden fans van de show de puzzel op en tagden ze Tangela.

Nadat Tyler hun wederzijdse interesse in de seizoensfinale had toegegeven, was het zeker dat het paar goed op weg was om een van de Big Brother-paren te worden die na hun seizoen bij elkaar bleven.

6 Angela Rummans en Tyler Crispen's geruchten over vreemdgaan en uiteenvallen

Het Tangela-paar werd op hun kleine manier een machtspaar. De reality-tv-sterren reisden op vakantie naar uitgelezen locaties terwijl ze herinneringen documenteerden op hun gezamenlijke YouTube-kanaal voor hun krioelende fans. Maar twee jaar nadat het paar begon te daten, keerde Tyler terug naar reality-tv op Big Brother 22: All-Stars seizoen.

Maanden nadat de show was afgelopen, beweerde podcast-presentator Brent Wolgamott dat Angela Tyler had bedrogen met een ex terwijl hij op de show was, waardoor het Tangela-paar uit elkaar ging.

5 Zijn Angela Rummans en Tyler Crispen uit elkaar gegaan?

Aangezien het paar rond de tijd van de beschuldigingen geen gezamenlijke inhoud had gepost, wonnen de geruchten snel terrein op de sociale media. De BB20-alums verspilden geen tijd aan het onderdrukken van de geruchten over bedrog en scheiding. Het paar ging naar hun individuele Instagram-verhalen, stopte onmiddellijk de vermeende breukgeruchten en liet zien dat ze het goed samen deden.

4 Angela Rummans en Tyler Crispen zijn zakenpartners

De Tangela-liefjes zijn meer dan alleen maar minnaars. Het koppel is op weg om samen een zakenimperium op te bouwen. In 2019 richtte het stel een bedrijf op in de lijn van sieraden en accessoires. Het op de oceaan geïnspireerde bedrijf is een levend gevoel van zee en ziel, gecreëerd door geliefden om rust, zorg en connectiviteit te inspireren. Het sieradenmerk is zich bewust van de opwarming van de aarde en de CO2-uitstoot, en begin dit jaar hebben ze een toezegging gedaan om alleen metalen te gebruiken bij de productie van sieraden.

3 Angela Rummans en Tyler Crispen zijn verloofd

De Tangela lieverds gaan trouwen! In januari 2021, drie jaar nadat ze begonnen te daten, kondigde het stel aan dat ze hun relatie naar een hoger niveau hadden getild. Tyler stelde de grote vraag in een verrassingsvoorstel dat Angela het 'liefste verrassingsvoorstel' noemde. Voor het voorstel had de opgewonden Tyler ideeën uitgedacht, maar uiteindelijk genoegen genomen met een die een nep-interview met een lifestyle-magazine inhield met een nep-reddingspoging in het water.

2 Angela Rummans en Tyler Crispen zijn gaan samenwonen

Angela en Tyler gingen van huisgasten in een tijdelijk huis naar permanente huisgenoten. Amper weken nadat de show was afgelopen, ontmoette Tyler Angela's familie en overtrof de verwachtingen van de familie bij het eerste bezoek. Na drie maanden in het BB20-huis te hebben doorgebracht, kon het paar zich niet voorstellen om uit elkaar te blijven, dus het huis bij elkaar krijgen was het op één na beste ding. Het echtpaar betrok eerst een huis in LA en jaren later verhuisden ze terug naar hun geboorteplaats op Hilton Head Island.

1 Andere realityshows van Angela Rummans en Tyler Crispen zijn geweest

Big Brother 20 was slechts het begin van reality-tv voor het paar. In 2020 trad Tyler toe tot het Big Brother 22: All-Star-seizoen, waar hij een voorbeeldig vriendje bleef. Tyler's run op de show was niet zo indrukwekkend als zijn eerste inzending, maar uiteindelijk was de BB22-aluin opgewonden toen de show eindelijk voorbij was. De tweede helft van het stel, Angela, doet mee aan het eerste seizoen van CBS' realityserie The Challenge: the USA, die afgelopen maand in première ging.

Aanbevolen: