Dit is wat er is gebeurd met de kindactrice uit '13 Going On 30

Inhoudsopgave:

Dit is wat er is gebeurd met de kindactrice uit '13 Going On 30
Dit is wat er is gebeurd met de kindactrice uit '13 Going On 30
Anonim

De film uit 2004 volgt een tiener Jenna Rink, terwijl ze op een ochtend wakker wordt in het lichaam van haar 30-jarige zelf. In de loop van de film realiseert Jenna zich dat haar volwassen leven lijdt onder de fouten die ze in haar jongere jaren heeft gemaakt, voornamelijk in termen van de manier waarop ze haar beste vriend Mattie behandelde. Uiteindelijk keert ze terug naar haar tienerleven en maakt ze het goed. Jenna en Mattie trouwen en leven nog lang en gelukkig.

In het verhaal speelt Jennifer Garner de 30-jarige Jenna, maar wie is de jongere actrice? Op woensdag 24 maart maakte de Jonge Jenna Rink haar identiteit bekend. Dit is wat ze nu doet.

Wie is 'Jenna Rink'?

De vrouw die de jonge Jenna speelde in 13 Going On 30 is Christa B. Allen, en ze wordt eindelijk dertig jaar oud. De actrice onthulde haar identiteit in een reeks virale TikToks, waarin ze bevestigt dat ze inderdaad meewerkte aan de film.

In één video speelt Christa stills na van de oude romcom, waarbij ze haar huidige beeld contrasteert met momenten in de film. In een andere rol speelt ze een cos-play van haar oude rol door het dragen van kleding uit de jaren 80, een hoge paardenstaart en enorme beugels.

De video's waren vooral aantrekkelijk voor fans die haar karakter herkenden; een van haar clips werd zelfs 4 miljoen keer bekeken.

Haar meest recente rol vermeldt de manier waarop fans van de film tegenwoordig met haar omgaan. "Mensen zijn als: was jij niet de 13-jarige in 13 Going On 30", schrijft ze. Christa bevestigt dan: “Yup. En ik ben bijna 30.”

Christa's laatste twee decennia

In de loop van de afgelopen twintig jaar is Jenna als actrice blijven werken. Ze speelde Daphne in de Disney Channel-hit Wizards Of Waverly Place. Meer recent speelde ze een terugkerende rol in het populaire drama Revenge, waarin ze de rijke jonge Charlotte Grayson vertolkte.

Christa's Instagram is echter niet bang om de moeilijkere realiteit van acteren te bespreken. In één bericht legt ze uit dat "tenzij je Brad Pitt bent", acteerbanen zich niet alleen manifesteren. In plaats daarvan is ze bezig met een constant proces van audities.

We wensen Christa het beste bij het nastreven van haar acteeractiviteiten!

Aanbevolen: