Wat heeft Emmanuelle Chriqui gedaan sinds 'Entourage'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Emmanuelle Chriqui gedaan sinds 'Entourage'?
Wat heeft Emmanuelle Chriqui gedaan sinds 'Entourage'?
Anonim

Tijdens de jaren 2000 en begin 2010 was Entourage een van de grootste hits op televisie. Een serie die was gericht op een fictieve filmster en zijn groep vrienden, veel mensen keken naar Entourage omdat ze het leuk vonden om mensen de Holywood-levensstijl te zien leiden. Dit geldt met name omdat de show is gemaakt door Mark Wahlberg, waardoor Entourage-kijkers het gevoel hadden dat de serie een enigszins nauwkeurig beeld van het Hollywood-systeem gaf.

Aan de positieve kant presenteerde Entourage zijn kijker een geweldig beeld van hoe sterk en liefdevol mannelijke vriendschappen kunnen zijn. Aan de andere kant was er ook een groot element van giftige bro-cultuur dat deel uitmaakte van de serie. Omdat Entourage zich op beide dingen concentreerde, zou het voor niemand zo'n verrassing moeten zijn dat de cast voornamelijk uit mannen bestond.

Emmanuelle Chriqui Rode Loper
Emmanuelle Chriqui Rode Loper

In de loop der jaren waren er maar een handvol actrices die een grote impact hadden op Entourage, waaronder Perrey Reeves, Debi Mazar en Emmanuelle Chriqui. Van die drie artiesten lijdt het geen twijfel dat Chriqui het personage speelde dat het belangrijkst was voor het succes van Entourage. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op wat Emmanuelle Chriqui heeft uitgespookt sinds Entourage tot een einde kwam.

Een ster makende rol

Al vroeg in de carrière van Emmanuelle Chriqui bewees ze dat ze het in zich had om als acteur de kost te verdienen met haar rollen in films als Snow Day, 100 Girls en Wrong Turn. Er was echter nog steeds geen twijfel dat Chriqui nog steeds op zoek was naar de rol die haar carrière naar een ander niveau zou tillen.

Emmanuelle Chriqui Entourage
Emmanuelle Chriqui Entourage

Gelukkig voor Emmanuelle Chriqui veranderde alles voor haar toen ze verscheen tijdens het tweede seizoen van Entourage. Hoewel het lijkt alsof het karakter van Chriqui oorspronkelijk niet bedoeld was om te blijven hangen, aangezien alle andere romantische interesses van de show kwamen en gingen, bleef ze tot het einde een deel van de serie. Natuurlijk kan een hoofdrol in een show die net zo populair is als Entourage het verschil maken voor de carrière van een acteur.

Emmanuelle In The Press

Gedurende de hele carrière van Emmanuelle Chriqui is ze erin geslaagd een relatief laag profiel te behouden als het gaat om de roddelbladen. Als gevolg hiervan hebben de fans van Chriqui zelden veel over haar persoonlijke leven geweten. De enige persoon waarvan bekend is dat Chriqui een relatie heeft gehad sinds ze Entourage achterliet, is een man genaamd Gerardo Celasco. Afgezien daarvan is het enige deel van Chriqui's persoonlijke leven dat de aandacht heeft getrokken, haar extreem hechte vriendschap met Jenna Dewan, die mede door haar scheiding in de schijnwerpers heeft gestaan.

Emmanuelle Chriqui en Jenna Dewan
Emmanuelle Chriqui en Jenna Dewan

Hoewel Emmanuelle Chriqui grotendeels lijkt te vermijden om in de krantenkoppen te komen, betekent dat niet dat ze niet bereid is om mensen aan het praten te krijgen met haar opmerkingen. In de jaren sinds Entourage eindigde, is ze bijvoorbeeld heel open geweest over haar gevoelens over de show en haar voormalige co-sterren.

In 2018 beschreef Emmanuelle Chriqui de cast van Entourage als een "familie" en zei dat zij en haar voormalige co-sterren zielen "verbonden" hebben. Hoewel veel acteurs lippendienst bewijzen aan hun aanbidding van hun collega's, lijkt het feit dat Chriqui en Kevin Connelly de bruiloft van Jerry Ferrara bijwoonden in 2017 erop te wijzen dat die verklaring oprecht was. Desondanks maakte Chriqui in 2018 ook duidelijk dat de nonchalante vrouwenhaat van Entourage zou moeten veranderen als het werd gemaakt in navolging van de MeToo-beweging. Na die verklaring maakte Chriqui echter meteen duidelijk dat iedereen die bij Entourage betrokken is, nog steeds het hoofd hoog kan houden.“Je hoeft je niet te schamen voor de manier waarop we de show hebben geschoten. Alles wat echt is en nog steeds bestaat in Hollywood.”

Chriqui's carrière hoog

In de jaren die volgden op het einde van Entourage, kreeg de carrière van Emmanuelle Chriqui niet zoveel aandacht. Als gevolg hiervan hebben sommige mensen misschien geconcludeerd dat de krachten in Hollywood niet langer op Chriqui's deur klopten. Dat gezegd hebbende, als je de filmografie van Chriqui bekijkt, wordt het snel duidelijk dat dit het verst van de waarheid is.

Wat de film betreft, zijn de meeste films waarin Emmanuelle Chriqui speelde sinds het einde van Entourage, zonder veel ophef gekomen en gegaan. Ze verscheen echter wel in de spin-offfilm Entourage en ze kreeg een van de hoofdrollen in de langverwachte komedie Super Troopers 2 uit 2018.

Emmanuelle Chriqui Superman & Lois
Emmanuelle Chriqui Superman & Lois

Gelukkig voor Emmanuelle Chriqui heeft ze de afgelopen jaren veel televisierollen gekregen. Zo speelde Chriqui in de animatieserie ThunderCats 2011 en de Disney XD-animatieshow Tron: Uprising. Chriqui verscheen ook in verschillende afleveringen van The Mentalist en speelde in series als The Passage, Shut Eye en Murder in the First. Alsof dat allemaal nog niet indrukwekkend genoeg was, is Chriqui ook een van de sterren van het DC-superheldendrama Superman & Lois. Als je bedenkt hoe populair superheldenmedia tegenwoordig zijn, zou je gemakkelijk kunnen stellen dat Chriqui's carrière een recordhoogte bereikte toen ze haar rol als Superman & Lois bemachtigde.

Aanbevolen: