Dit is wat Jeremy Piven heeft gedaan sinds 'Entourage

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jeremy Piven heeft gedaan sinds 'Entourage
Dit is wat Jeremy Piven heeft gedaan sinds 'Entourage
Anonim

Jeremy Piven heeft een succesvolle carrière achter de rug als producer, komiek en acteur. Hij heeft vele prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk, waaronder een Golden Globe Award en drie afzonderlijke en opeenvolgende Emmy Awards. Het is geen verrassing dat hij een bekende acteur is. Hij maakt ook naam als cabaretier en is al weken onderweg om zijn fans aan het lachen te maken. Hij heeft een nieuwe weg ingeslagen sinds zijn rol in Entourage.

Jeremy Piven is vooral bekend van zijn rol als Ari Gold in de show, met geruchten over een reboot, Entourage. Dit personage was gebaseerd op de real-life agent van Mark Wahlberg. Ari is een rokkenjager en krijgt dingen voor elkaar. De show toont Ari Gold die zijn eigen bedrijf begint, en fans gaan door dit proces van het personage houden. Deze show eindigde na het laatste seizoen, dus Jeremy Piven moest zijn tijd vullen met andere inspanningen. Blijf scrollen om erachter te komen wat Jeremy Piven heeft gedaan sinds Entourage.

8 Zo undercover - 2012

Deze actie-/komediefilm vertelt het verhaal van een FBI-agent, gespeeld door Miley Cyrus, die undercover gaat om een getuige te beschermen in een belangrijke strafzaak. Jeremy Piven speelt de rol van Armon, een andere FBI-agent die op de zaak zit. Deze film speelt in op de sterke punten van Piven. Het is grappig, en zijn karakter mag ook een beetje schurend zijn. Rollen als deze laten je zien hoe Jeremy Piven goed doorgewinterd is in zijn vak.

7 Sin City: A Dame to Kill For - 2014

Deze film vertelt het verhaal van de vertrapte burgers van Sin City. De film volgt het leven van drie verschillende mensen en de rommel die daarmee gepaard gaat. Jeremy speelt een geweldige rol in Sin City: A Dame to Kill For samen met vele andere acteerkrachtpatsers zoals Jessica Alba, Bruce Willis, Devon Aoki en Mickey Roarke. Hoewel zijn rol in deze film klein was, bracht hij toch zijn eigen pit aan de film. Het was een geweldige manier voor hem om zijn acteerspieren te spannen na Entourage.

6 Laatste oproep - 2021

Deze film volgt het verhaal van Mick, gespeeld door Jeremy Piven, die naar huis wordt geroepen vanwege een familienoodgeval. Mick is een zeer succesvolle man en zet alles in de wacht om naar huis te gaan. Als hij een kans krijgt die hij niet kan laten liggen, blijft hij thuis om te proberen zijn doelen te bereiken. Deze recente film helpt Jeremy Piven om zijn carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Het was een tijdje geleden dat hij een hoofdrol had, en deze paste perfect bij zijn persona. Hij kon zijn beste beentje voorzetten en iedereen eraan herinneren waarom iedereen hem leuk vond op Entourage.

5 Meneer Selfridge - 2013-2016

Deze show, geschreven door Andrew Davies en met in de hoofdrol Jeremy Piven, is een geweldige dramaserie die de avonturen volgt van een Amerikaanse ondernemer, Harry Selfridge. Hij wil de winkelmarkt in Londen veranderen, maar zijn zelfdestructieve neigingen blijven hem in de weg zitten. Deze neigingen tonen uiteindelijk aan dat hij een andere manier moet vinden, anders zal hij falen. Piven is uitstekend in deze serie en brengt echt de donder met zijn acteervaardigheden. Met vier series is dit historische drama een must-see en geweldig om te bingewatchen.

4 Wijsheid van de menigte - 2017

Deze show is gebaseerd op een Israëlische show met dezelfde naam. Jeremy Piven speelt de hoofdrol van Jeffery Tanner. Jeffery zit achter de moordenaar van zijn dochter aan. Hij is een technologische vernieuwer en wil al zijn vaardigheden gebruiken om de moordenaar op te sporen. Hij maakt software voor gewone mensen om strafzaken en bewijsmateriaal te uploaden en te onderzoeken. Hij wil een revolutie teweegbrengen in het oplossen van misdaad en zal er alles aan doen om zijn dochter te wreken. Pivens rol in deze tv-serie is ontroerend en oprecht. Het is geweldig om te zien hoe hij zijn typische komische rollen verlaat om een serieuzer karakter aan te nemen. Dit tv-programma werd helaas afgebroken en er werden slechts 13 afleveringen uitgezonden.

3 Een polygraaftest

Onlangs werd Wisdom of the Crowd uit de lucht gehaald vanwege de vele beschuldigingen van seksueel wangedrag die Jeremy Piven heeft ontvangen. Verschillende vrouwen hebben deze beschuldigingen naar voren gebracht. Hij heeft alle beweringen ontkend en een leugendetectortest afgelegd om zijn onschuld te bewijzen. Uit de test bleek dat er "geen tekenen van bedrog" waren, maar de beschuldigingen blijven staan en hij heeft sinds de test meer beschuldigingen ontvangen. Niemand weet wie de waarheid spreekt, maar Piven vermijdt het aanpakken van de beschuldigingen meer dan alleen een simpele ontkenning.

2 Stand-upcomedy

Ondanks de negatieve aandacht die Piven onlangs heeft gekregen voor de beschuldigingen van seksueel wangedrag, zet hij zijn reis voort met stand-upcomedy. Hij lijkt zo goed in deze rol te passen. Hij is al een tijdje onderweg en heeft furore gemaakt met zijn comedyshow. Zelfs andere comedyfans nemen het niet goed op met zijn pogingen om de beschuldigingen onder het tapijt te vegen met het succes van zijn tour. Alleen de tijd zal leren wat de waarheid is.

1 Jeremy Piven's reis van je leven - 2006

Deze film is een tweedelige serie over de reis van Jeremy Piven door India. Het eerste deel brengt het publiek samen met Piven door het prachtige landschap, Bombay, en naar een oude tempel. Het tweede deel bevat de details van een persoonlijke rondleiding die Padma Lakshmi aan Piven heeft gegeven. Jeremy Piven laat zijn reis zien door kennis te maken met de tradities en cultuur in India, en hij neemt het publiek er mee door. Het is geen verrassing dat het publiek een meer authentieke kant van Piven te zien krijgt in vergelijking met de acteerrollen waaraan hij eerder heeft deelgenomen.

Aanbevolen: