Deze 'Boy Meets World'-theorie verandert alles aan Eric

Inhoudsopgave:

Deze 'Boy Meets World'-theorie verandert alles aan Eric
Deze 'Boy Meets World'-theorie verandert alles aan Eric
Anonim

De jaren 90 hadden een aantal geweldige sitcoms die allemaal overal een plek in huiskamers zochten, en tot op de dag van vandaag gaan mensen nog steeds terug naar de shows die het hele decennium hebben bepaald. Hoe geweldig shows als Friends ook waren, Boy Meets World wordt nog steeds beschouwd als een van de beste van het decennium.

Van de ene aflevering naar de andere konden fans zien hoe Cory en zijn vrienden hun weg door het leven banen terwijl ze lessen leerden en vooruitgang boekten. Er waren in de loop van de tijd veel merkbare veranderingen, waaronder een enorme verschuiving in Cory's broer, Eric. Fans hebben zich altijd afgevraagd waarom dit gebeurde.

Laten we eens kijken naar een theorie die zou kunnen bewijzen waarom Eric zo veel veranderde.

Fans merkten op dat Eric drastisch veranderde tijdens de show

Eric Matthews BMW
Eric Matthews BMW

Boy Meets World blijft een van de coolste en populairste shows uit de jaren 90, en velen van ons zijn opgegroeid met het kijken naar deze karakters die veranderen en lessen leren van Mr. Feeny. Een probleem met de show dat veel fans hebben gehad, is dat Eric Matthews, de oudere broer van Cory, van damesman naar hansworst gaat naarmate de show vordert. Het is een drastische verandering in karakter, en het is onmogelijk om het niet op te merken.

Cory is de hoofdpersoon, ja, maar de secundaire personages van de show hebben allemaal meegewerkt om het geweldig te maken. Er vindt veel ontwikkeling plaats naarmate de show vordert, maar dit is niet altijd ten goede.

Begrijp het niet verdraaid, Eric is een geweldige komische opluchting naarmate de show vordert, maar het is bijna bizar als je teruggaat naar de eerdere seizoenen en ziet hoe anders hij uiteindelijk werd. Eric was vrij normaal en ging meestal in op vrouwen, maar zijn IQ da alt aanzienlijk naarmate iedereen ouder wordt.

Gelukkig bracht een TikTok-gebruiker een theorie aan het licht die uitstekend werk doet om te ontrafelen wat hier werkelijk aan de hand zou kunnen zijn.

De theorie stelt dat het allemaal om Cory's perceptie gaat

Eric Matthews en Cory
Eric Matthews en Cory

Volgens deze briljante theorie zien we een drastische verandering in Eric Matthews omdat de hele show is geschreven op basis van hoe Cory alles waarneemt. Hij is de hoofdpersoon, en deze theorie suggereert dat alles wat er gebeurt gewoon vanuit zijn gezichtspunt is.

Als jonger kind keek Cory op naar zijn oudere broer en vond hij hem supercool. Dit is de reden waarom Eric eerder een damesman is en een populaire man in de show lijkt te zijn. Naarmate Cory ouder wordt en een deel van die glans verdwijnt, heeft hij echter een heel andere perceptie van zijn oudere broer.

In plaats van hem als cool te zien, begint Cory hem als een dwaas te zien toen hij opgroeide, vandaar de drastische verschuiving in perceptie en uitbeelding op de show. Het is waar dat andere personages geen drastische verandering hebben ondergaan zoals Eric, maar Cory groeide wel met hem op en keek op een gegeven moment naar hem op, dus hij zou gewoon een meer dramatische reactie kunnen hebben op wat Eric doet terwijl hij wordt ouder.

Deze theorie is geweldig, maar er is nog iets waar Eric mee te maken had kunnen krijgen, gezien de drastische verandering van zijn karakter in de loop van de tijd.

Eric kan ook met iets anders te maken hebben

Eric Matthews speelt met eekhoorns
Eric Matthews speelt met eekhoorns

Flanderisering is een term die raakt aan een drastische verandering die een personage overkomt wanneer hun eigenschappen zo overdreven worden dat ze gewoon niets anders belichamen. Dit zou veel kunnen verklaren over Eric Matthews, die vooral een lachertje wordt vanwege zijn vermeende gebrek aan intelligentie in de show.

De verandering in Eric wordt ook benadrukt door zijn gevoel voor humor, dat in de loop van de tijd ook meer overdreven werd. Interessant is dat deze verandering in Eric niet het enige is dat mensen hebben opgemerkt over de theorie dat Cory degene is die ons vertelt hoe iedereen werkelijk is.

Eerder was Topanga een vreemd personage dat Cory vervelend vindt, maar na verloop van tijd wordt ze het hete meisje op school en is ze populair. Dit geeft geloof aan de theorie, en het laat zien dat, hoewel lang niet zo drastisch, andere personages in de show zijn veranderd omdat het door Cory's ogen was.

Dus, is Eric veranderd omdat Cory een beetje dramatisch was in zijn perceptie van zijn broer? Mogelijk. Dit is een solide theorie die echt logisch is. Ongeacht hoe dom en onintelligent hij ook werd, Eric Matthews is nog steeds een personage waar de fans van houden en waar ze altijd voor zullen opscheppen.

Aanbevolen: