The Cast Of Boy Meets World heeft fans geschokt met deze brutaal eerlijke bekentenissen

Inhoudsopgave:

The Cast Of Boy Meets World heeft fans geschokt met deze brutaal eerlijke bekentenissen
The Cast Of Boy Meets World heeft fans geschokt met deze brutaal eerlijke bekentenissen
Anonim

Boy Meets World was enorm belangrijk voor millennials. Het was Leave It To Beaver van hun generatie. De coming of age-serie had hart, ziel en was gevuld met authentieke karaktermomenten, romantiek, drama en een enorme hoeveelheid komedie.

Maar fans zijn geschokt door wat er werkelijk achter de schermen gebeurde. Evenals hoe de levens van de castleden drastisch zijn veranderd sinds de show eindigde. Als er één ding zeker is, is het dat de cast van Boy Meets World niet heeft beknibbeld op baanbrekende onthullingen.

6 Danielle Fishel was verliefd op Rider Strong

Tijdens een recente aflevering van de podcast Pod Meets World van Danielle Fishel werd ze door een fan gevraagd of een van de castleden iets voor elkaar had. Dit is het moment waarop ze iets onthulde waar fans van Boy Meets World absoluut geen idee van hadden.

Danielle had iets met Rider Strong.

Dat klopt, in het echte leven was Topanga niet geïnteresseerd in Cory… ze mocht Shawn.

"Ik was verliefd op Rider [Strong]", zei Danielle terwijl Rider naast haar zat.

Dit was een geheim dat ze meer dan 30 jaar had bewaard.

"Ik denk dat het misschien later in seizoen 1 begon en zeker door seizoen 2," gaf Danielle toe. "Dat deed ik. Ik was verliefd op Rider. Ik weet het niet - hij was zo slim."

5 Danielle Fishel en Ben Savage gingen op een date

Hoewel Danielle Fishel stiekem iets met Rider Strong had, ging ze wel degelijk op date met Ben Savage. Natuurlijk zouden de verladers van Cory en Topanga het geweldig hebben gevonden als de twee acteurs in het echte leven zouden daten, maar het was niet de bedoeling.

Tijdens een interview met People beweerde Danielle dat de twee op één date uitgingen om "de wateren te testen".

"Er was letterlijk denk ik een moment waarop Ben en ik elkaar aankeken nadat we zo'n twee jaar hadden samengewerkt en dachten: 'Zijn er gevoelens daar?'" legde Danielle uit aan Mensen. "En toen gingen we uit eten, en we hadden zoiets van 'Nee!'"

4 Waar Maitland Ward nu om bekend staat

Hoe Maitland Ward van een van de sterren van Boy Meets World naar een succesvol OnlyFans-model ging, is ronduit schokkend. Terwijl het spelen van Rachel in de latere jaren van de show haar had kunnen voorbereiden op een traditionele carrière in Hollywood, koos Maitland een ander pad.

Tijdens het promoten van haar aankomende boek, "Rated X: How Pn Liberated Me From Hollywood", ging Maitland in detail over hoe ze zich meer op haar gemak voelt als ze dat deel van haar omarmt. Bovendien wees ze op de dubbele standaard van dit alles. Op Boy Meets World mocht ze promiscue en flirterig zijn. Maar als ze dat in het echte leven ook wilde doen, werd ze afgekeurd.

"Het is eng om je eigen weg te banen, maar het is de enige manier waarop je gelukkig zult zijn. Het hoeft niet pn te zijn. Dat is mijn meer schandalige kant," vertelde Maitland aan Yahoo.

"Ik ben niet van de ene op de andere dag overgestapt. Het gaat erom in de loop van de tijd bewuste inspanningen en beslissingen te nemen om op een plek te komen die je wilt zijn, je waarheid te omarmen. Ik wil dat mensen hun waarheid omarmen en gewoon leven zoals ze zijn willen leven en zijn wie ze willen zijn. Mensen voelen zich daardoor aangetrokken."

3 Trina McGee ervoer racisme op de set van Boy Meets World

Misschien wel de meest schokkende en verontrustende onthulling over de cast van Boy Meets World is dat een van hen racisme en vooroordelen op de set ervoer.

In 2020 zei Trina McGee, die in de latere jaren Shawns vriendin Angela speelde, dat ze racisme ervoer van drie van haar castleden. Hoewel ze op Twitter duidelijk maakte dat Rider Strong niet een van hen was, weigerde ze namen te noemen.

"Tante Jemima gebeld op de set tijdens haar en make-up. Een bittere b genoemd toen ik stilletjes wachtte tot mijn scène klaar was met repeteren die keer op keer werd opgefokt vanwege een aflevering met mijn "Het was aardig van je om met ons mee te doen" als een vreemde na 60 afleveringen, "schreef Trina op Twitter over haar ervaring op de set en toen ze terugkwam voor een reünie.

Ze vervolgde: "Soms was de spanning van het gebrek aan respect extreem stressvol. De 25-jarige was toentertijd een gezin stichtend en verdiende het niet om hierover na te denken. Geen van die drie collega's had kinderen. Gewoon laffe ego's en hete diarree-monden."

Danielle Fishel onthulde later dat ze een van de mensen was die "koud" waren tegen Trina. Ze spraken blijkbaar privé en losten hun conflict op na Danielle's verontschuldiging.

Will Friedle (Eric) bleek ook degene te zijn die Trina 'tante Jemima' noemde. Hij verontschuldigde zich na het incident en nogmaals nadat Trina de wereld in 2020 vertelde. Op de vraag of Trina een relatie had met Ben Savage, beweerde ze dat ze "helemaal niet" met hem praat.

2 Rider Strong en Ben Savage konden aanvankelijk niet met elkaar opschieten

Het is gek om te denken dat Cory en Shawn eigenlijk geen grote fans van elkaar waren. De acteurs die ze speelden waren dat in ieder geval niet. Maar alleen in het begin.

"Ik heb het gehad over hoe Ben en ik geen verbinding hadden in de eerste week van de show of de pilot van de show. We konden het gewoon niet zo goed met elkaar vinden. werkten samen, "zei Rider Strong op de podcast die hij samen met Danielle Fishel en Will Friedle host, Pod Meets World.

Na enkele maanden filmen van het eerste seizoen, raakten de twee nauw verbonden en werden ze zeer goede vrienden.

1 Rider Strong was ongelukkig op de set van Boy Meets World

Een andere schokkende onthulling van Rider Strong was dat hij er alles aan deed om afstand te nemen van de show.

"Ik wilde niet geassocieerd worden met de show, wat nu gek voor me is. Jarenlang, halverwege mijn tienerjaren, keek ik niet naar de show. Telkens als we uit de show waren, heb ik letterlijk rende weg uit Los Angeles en begroef mijn hoofd in het zand, "vertelde Rider aan Insider.

"Achteraf heb ik zoiets van: 'Dat is best slecht.' Ik had gewoon gelukkiger moeten zijn en in het moment moeten leven en trots moeten zijn op de show en trots moeten zijn op wat we aan het doen waren. Maar in plaats daarvan, ik weet het niet, had ik een echte chip op mijn schouder."

Aanbevolen: