Hoeveel verdiende Norman Reedus voor 'The Walking Dead'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Norman Reedus voor 'The Walking Dead'?
Hoeveel verdiende Norman Reedus voor 'The Walking Dead'?
Anonim

Als een van de meest populaire shows aller tijden, heeft The Walking Dead een speciaal plekje in de harten van fans overal. Natuurlijk hebben velen het gevoel dat het op het kleine scherm niet meer welkom was, maar het v alt niet te ontkennen dat deze show tijdens zijn bloeiperiode een impact had op televisie en popcultuur.

Norman Reedus is sinds seizoen één te zien in de show en door de jaren heen is hij misschien wel de meest populaire artiest geworden die in de show te zien is. Als zodanig spreekt het voor zich dat Reedus een aardige cent heeft verdiend voor zijn inspanningen.

Laten we eens kijken hoeveel de ster heeft gemaakt voor The Walking Dead.

Reedus kreeg in het begin $ 8.500 per aflevering betaald

Norman Reedus seizoen 2
Norman Reedus seizoen 2

Als een van de grootste sterren in een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis, is het logisch dat Norman Reedus een uitzonderlijk bedrag heeft verdiend tijdens zijn tijd bij The Walking Dead. Eerder verdiende hij echter lang niet het soort geld dat hij uiteindelijk naar beneden trok toen de show in populariteit piekte.

Tijdens seizoen twee van de serie is gemeld dat Reedus een bescheiden $ 8.500 per aflevering verdiende. Dit was een startpunt voor de acteur die hij uiteindelijk naar een ander niveau zou brengen naarmate de show vorderde. Natuurlijk is The Walking Dead een enorm succes geweest, maar weinigen hadden kunnen voorspellen wat het zou worden.

Een andere reden voor het bescheiden vroege salaris van Reedus was dat hij niet de serieleider was en geen ster was voordat hij zich aanmeldde om aan de show te werken. Ja, hij was verschenen in projecten als The Boondocks Saints, Blade II en American Gangster, maar hij had nog een weg te gaan om zijn naamswaarde te ontwikkelen.

Desalniettemin zou The Walking Dead in populariteit blijven stijgen naarmate de seizoenen vorderden, wat betekende dat de belangrijkste leden van de cast allemaal aanzienlijk meer zouden verdienen dan ze eerder waren.

Dit werd verhoogd tot $ 350, 000

Norman Reedus seizoen 8
Norman Reedus seizoen 8

Een hoofdrol spelen in een populaire show betekent meer geld verdienen naarmate de tijd verstrijkt, en we hebben in het verleden een aantal enorme salariswijzigingen gezien. Dit was precies het geval voor Norman Reedus en de rest van de sterren op The Walking Dead, die allemaal aanzienlijk meer verdienden dan ze eerder waren. Weinigen hadden echter kunnen vermoeden dat hun salarisverhoging in de loop van de tijd zo drastisch zou zijn.

Volgens The Hollywood Reporter was Reedus in staat om $ 350.000 per aflevering te verdienen om mee te gaan met aanvullende geldgaranties. De deal had in het algemeen tot $ 90 miljoen kunnen bedragen, wat veel meer is dan iemand had geraden. Het laat alleen maar zien dat het voor de artiest loont om een once-in-a-lifetime rol te spelen in een once-in-a-lifetime show.

Nu is $ 350.000 per aflevering absoluut aan de bovenkant van de televisiesalarissen, maar er zijn artiesten geweest die dit cijfer eerder hebben overtroffen. Het is onbekend terrein voor 99,9% van de televisieartiesten, maar zo nu en dan kan iemand de mal doorbreken en 7-cijferig gebied bereiken.

Hij bereikte een top van $ 1 miljoen per aflevering

Norman Reedus Seizoen 10
Norman Reedus Seizoen 10

Met alle jaren die Norman Reedus in zijn karakter heeft gestopt, is het logisch dat hij een premie kan vragen voor zijn diensten. Niet alleen was de show een enorm succes, maar het personage van Reedus, Daryl, is al lang een van de meest geliefde figuren van de hele show. Dit moet natuurlijk een enorm onderhandelingsmiddel zijn geweest voor de acteur, die zijn salaris nog verder kon verhogen.

Volgens Variety kon Reedus $ 1 miljoen per aflevering verdienen voor zijn tijd bij The Walking Dead. Dit plaatste hem officieel op zeldzaam terrein, en het toonde aan dat het netwerk zijn waarde begreep als een artiest die een groot aandeel had in het populair worden van de show. Als een van de weinige artiesten die ooit dit soort geld verdiende voor een televisieshow, moet Reedus best trots zijn op hoe ver hij is gekomen.

Er is aangekondigd dat The Walking Dead volgend jaar zal eindigen, wat het einde markeert van een van de meest succesvolle televisieshows aller tijden. Fans van Daryl zouden hem graag in stijl naar buiten zien gaan, en als hij wordt uitgeschakeld, kunnen de schrijvers maar beter het beste van het moment maken. Hij is tenslotte een televisie-icoon.

Van $ 8.500 tot $ 1 miljoen per aflevering, Norman Reedus kreeg de rol van zijn leven en maakte het meeste van zijn gouden kans.

Aanbevolen: