Ryan Reynolds ging van $ 150 per dag naar $ 20 miljoen betaaldag

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds ging van $ 150 per dag naar $ 20 miljoen betaaldag
Ryan Reynolds ging van $ 150 per dag naar $ 20 miljoen betaaldag
Anonim

Als we kijken naar de pikorde van Hollywood-artiesten, kijken de meeste sterren op naar Ryan Reynolds, die de top van het bedrijf heeft bereikt en zijn plaats al geruime tijd behoudt. Reynolds had een bescheiden begin in entertainment, maar met hits als Deadpool is hij een van de grootste acteurs die er zijn.

In de eerste jaren van zijn carrière verdiende de jonge acteur heel weinig geld, wat hem geen moment stoorde. Hierdoor ging de bal aan het rollen op zijn vermogen, maar de dingen zijn in de loop van de tijd drastisch veranderd. Onnodig te zeggen dat hij waarschijnlijk de voorkeur geeft aan het salaris dat hij nu verdient.

Laten we eens kijken hoe Ryan Reynolds van $150 per dag ging verdienen naar $20 miljoen per film.

Hij verdiende $ 150 per dag voor zijn eerste acteeroptreden

Ryan Reynolds Vijftien
Ryan Reynolds Vijftien

Het is gemakkelijk om nu naar Ryan Reynolds te kijken en er gewoon van uit te gaan dat hij het zijn hele carrière heeft verpletterd, maar de waarheid is dat hij al sinds het begin van de jaren 90 in de acteerwereld zit, hard heeft gewerkt en zijn weg omhoog heeft geklommen de ladder. In die tijd maakte de jonge acteur pinda's vergeleken met wat hij nu maakt.

Toen hij zijn eerste acteeroptreden boekte, verdiende Reynolds bijna geen geld, maar hij was jong genoeg om er zich geen zorgen over te maken. In feite heeft de acteur bekend gemaakt hoe blij hij was om zijn bescheiden salaris terug te brengen toen hij nog een kind was.

“Voor mij dacht ik dat ik een gajillionaire was. Voor $ 150 per dag was het als een droom die uitkwam', vertelde Reynolds aan Kelly Ripa en Michael Strahan.

Het is vrij moeilijk voor te stellen dat iemand als Ryan Reynolds nu slechts $ 150 per dag verdient om deel te nemen aan een project, maar we moeten allemaal ergens beginnen, en het is duidelijk dat de acteerbusiness voor kinderen niet veel betaalde in Canada in de jaren 90. Desalniettemin ging Reynolds verder op zijn pad en kreeg hij rollen in projecten als The Odyssey, The Outer Limits en Ordinary Magic voordat hij rollen kreeg in grotere projecten zoals The X-Files.

Gelukkig stapelden de credits zich op en zou Reynolds zijn kans krijgen om te schitteren.

Hits zoals Van Wilder maakte hem een ster

Ryan Reynolds Van Wilder
Ryan Reynolds Van Wilder

Na enige tijd in film- en televisieprojecten te hebben gespeeld, zou het er voor Ryan Reynolds echt beter uitzien zodra hij een hoofdrol kreeg in de serie Two Guys and a Girl. Die show, die de eerste twee seizoenen Two Guys, a Girl and a Pizza Place heette, had vier seizoenen op het kleine scherm, en hoewel het nooit de felbegeerde markering van 100 afleveringen bereikte, deed het veel in de manier om van Reynolds een hot item te maken.

Nadat die show in 2001 was geëindigd, zou Reynolds zijn verovering van Hollywood beginnen door in 2002 de hoofdrol in Van Wilder te krijgen. Deze rol zorgde ervoor dat hij een begrip werd, en vanaf dat moment zouden de dingen beginnen te kiezen haastig op.

Natuurlijk waren er in deze tijd wat hobbels in de weg, maar enorme hits als The Amityville Horror, Waiting…, Just Friends en Defintely, Maybe hebben er allemaal toe bijgedragen dat de acteur een belangrijke speler in de business werd. Dankzij deze successen heeft Reynolds zijn salaris tot ongelooflijke hoogten gebracht.

Hij verdient $20 miljoen voor Red Notice

Ryan Reynolds Red-aankondiging
Ryan Reynolds Red-aankondiging

Tegenwoordig is Ryan Reynolds een echte ster op de A-lijst die het anker is van de Deadpool-franchise, en zijn recente salarissen zijn indicatief voor zijn status in het bedrijf. Films zoals Red Notice hebben hem tot $ 20 miljoen betaald, wat zo goed is als het maar kan in Hollywood.

Het goede voor Reynolds is dat de zaken nog steeds omhoog kijken, ook al heeft hij een plek bereikt die maar heel weinig artiesten ooit zullen bereiken. Red Notice zal niet alleen een groot succes worden als het later dit jaar op Netflix verschijnt, maar hij zal ook zijn iconische Deadpool naar het Marvel Cinematic Universe brengen, dat in een alarmerend tempo hitfilms maakt.

Daarom kun je maar beter geloven dat Ryan Reynolds in de nabije toekomst geld zal blijven stapelen. Volgens Celebrity Net Worth is Ryan Reynolds momenteel $ 150 miljoen waard. Acteren was buitengewoon lucratief voor de acteur, en nu hij geïnvesteerd heeft in Aviation Gin, verwacht dat dat aantal omhoog zal schieten.

$150 per dag leek veel voor een jonge Ryan Reynolds, maar $20 miljoen per film klinkt tegenwoordig een stuk beter.

Aanbevolen: