Fans reageren op schokkend einde van aflevering één van 'Invincible' op Prime

Inhoudsopgave:

Fans reageren op schokkend einde van aflevering één van 'Invincible' op Prime
Fans reageren op schokkend einde van aflevering één van 'Invincible' op Prime
Anonim

Gebaseerd op het stripboekpersonage gecreëerd door Robert Kirkman, heeft Invincible zijn debuut gemaakt op Prime Video met een knallende eerste aflevering.

Hoofdpersoon Mark Grayson alias de titulaire Invincible wordt ingesproken door The Walking Dead en Minari-ster Steven Yeun. De met sterren bezaaide cast omvat ook Killing Eve-ster Sandra Oh en J. K. Simmons, evenals een stel Hollywood-acteurs: van The Walking Dead-alumnae Lauren Cohan en Sonequa Martin-Green tot Gillian Jacobs en Zachary Quinto.

Yeun's Mark is een normale tiener, behalve het feit dat zijn vader, Nolan (Simmons), de machtigste superheld ter wereld is. Kort na zijn zeventiende verjaardag begint Mark superkrachten te ontwikkelen en krijgt hij de voogdij van zijn vader.

Prime heeft de eerste drie afleveringen uitgebracht op 26 maart. De volgende vijf zullen wekelijks beschikbaar zijn om te streamen.

Fans sprakeloos bij die 'onoverwinnelijke' grote draai

Onoverwinnelijke spoilers in het verschiet

De serie kreeg lovende kritieken en werd al snel een favoriet bij fans.

“Ik sta te trillen op dit moment. Ik ben sprakeloos. Mijn favoriete serie, in al mijn jaren dat ik strips lees, is aangepast tot een geanimeerde show op Amazon Prime en ik heb net de eerste aflevering bekeken - en het was meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen', schreef een fan.

Een grote wending aan het einde van de eerste aflevering heeft fans in shock achtergelaten. De finale van het eerste hoofdstuk onthult dat Marks vader Nolan niet zo goed is als men zou hopen.

"Het einde van de eerste aflevering van Invincible is de beste wending die ik heb gezien sinds Infinity War, geen grapje", was een opmerking.

"POV: je kijkt naar het einde van aflevering 1", schreef het Twitter-account voor de serie naast een foto van Invincible-acteur Jason Mantzoukas die zei: "Kirkman, you zieke fk".

“Het einde van de eerste aflevering van Invincible is waarom we vertrouwensproblemen hebben”, twitterde Amazon Prime Video.

Was het echt zo schokkend?

Andere kijkers vonden die wending toch niet al te verrassend.

“Spoiler voor Invincible denk ik, maar hoe ter wereld wordt de grote schokkende wending zelfs maar als een wending beschouwd, het is zo duidelijk”, schreef een gebruiker.

“Man, ik dacht dat Invincible niet de voor de hand liggende plotwending zou nemen, maar ze hebben het gewoon bewaard voor een postcreditsequentie,” was een andere opmerking.

Eindelijk vatte een gebruiker de opwinding over het hele Invincible-discours op sociale media efficiënt samen.

“Blij om te zien dat zoveel mensen genieten van hoe absoluut wild Invincible is. Het kijken naar de reacties op deze serie wordt net zo vermakelijk als het kijken naar de show zelf”, schreven ze.

Invincible streamt op Amazon Prime Video

Aanbevolen: