Deze drie 'Modern Family'-afleveringen zijn favoriet bij fans

Inhoudsopgave:

Deze drie 'Modern Family'-afleveringen zijn favoriet bij fans
Deze drie 'Modern Family'-afleveringen zijn favoriet bij fans
Anonim

Modern Family raakte een snaar bij zovelen omdat iedereen zich ermee kan identificeren. Deze geweldige personages houden van elkaar, maar ergeren elkaar regelmatig, en het is erg nostalgisch om naar een throwback-foto uit seizoen één te kijken.

Veel fans houden het meest van Manny en of kijkers nu kijken naar Phil's melige grappen of Gloria en Jay's relatie, er zijn zoveel redenen om van deze show te houden.

Met 11 geweldige seizoenen kan het moeilijk zijn om te bepalen welke afleveringen de beste zijn, maar sommige fans op Reddit hebben gewezen op de drie beste afleveringen van Modern Family.

'Tante Mama'

De cast van Modern Family heeft coole projecten op stapel staan, en waar hun carrière hen ook naartoe brengt, het zal altijd leuk zijn om terug te gaan en afleveringen van deze populaire sitcom te bekijken.

De aflevering "Aunt Mommy" van het derde seizoen is een favoriet bij de fans. Het heeft zeker een interessant plot: Cam en Mitch proberen een tweede baby te adopteren, maar het proces duurt erg lang en ze voelen zich teleurgesteld. Als het stel met Phil en Claire aan het eten is, drinken ze wat en Claire zegt dat ze Mitch en Cam haar eieren zal geven.

Mitch en Phil zeggen dat dit de volgende dag een slecht idee is en ze zeggen allemaal dat ze het hier onmogelijk mee eens kunnen zijn. Maar ze vragen zich allemaal af of het zou kunnen werken.

Deze aflevering heeft een lief einde, terwijl Mitch en Claire praten over hoe ze altijd om elkaar zullen geven, maar ze gaan niet verder met het plan. De aflevering heeft ook een hilarische uitwisseling tussen Claire en Phil. Claire vraagt: "Wat dacht ik? Ik word gewoon dronken en breng een baby op de wereld?" en Phil zegt: "Dat zou vier-voor-vier zijn." Phil zegt dan: "Geen paniek. Je hebt nog niets gedoneerd. Hoe groot is de kans dat je eieren zelfs werken? Wat zijn de kansen dat ik dat nooit heb gezegd?" Fans genieten van de dynamiek van Claire en Phil en dit was een goed voorbeeld van enkele van de grappige gesprekken die ze hebben.

'Verbinding verbroken'

Er zijn een paar fascinerende horrorfilms die allemaal op een computerscherm plaatsvinden. Er is Zoeken waar een vader zoekt naar zijn vermiste dochter, terwijl hij zijn computer gebruikt. Er is ook Unfriended en Unfriended: Dark Web die het scherm van een laptop niet verlaten.

Modern Family heeft besloten dat de aflevering "Connection Lost" van seizoen zes allemaal zou plaatsvinden op Claire's computer terwijl ze wacht om aan boord van een vliegtuig te gaan op een luchthaven.

Een fan postte op Reddit dat "Connection Lost briljant is" en deze aflevering kwam een paar keer voor in de thread. Een andere fan zei: "Als Connection Lost degene is die volledig vanaf Claire's laptop plaatsvindt, dan ben ik het daarmee eens."

Steve Levitan, de maker, deelde dat hij Facetimes heeft met zijn dochters die op de universiteit zitten. Hij vertelde Slashgear.com dat de verhaallijn van de aflevering daar begon. Hij zei: "Op een dag zat ik op mijn computer en ik was ergens mee bezig en ik denk dat ik wat e-mails open had staan, en wat websites, of wat ik ook online aan het doen was." Hij vervolgde: "Ik realiseerde me op dit scherm je zou zoveel over mijn leven kunnen vertellen. Het oorspronkelijke idee kwam daar vandaan: zou het niet cool zijn om een aflevering te maken.”

Phil en Claire praten over FaceTime in de aflevering Modern Family Connection Lost
Phil en Claire praten over FaceTime in de aflevering Modern Family Connection Lost

Levitan deelde meer over hoe de aflevering werd gefilmd: Alles is volledig opgenomen op iPhone 6, of de nieuwe iPads, of een of twee kleine scènes die zijn opgenomen met MacBook Pro. Alles is opgenomen met die technologie: het zou dwaas zijn om geweldige beelden te maken en het vervolgens te verdoezelen, dat zou er niet helemaal goed uitzien.”

Dit is zeker een leuke aflevering om naar te kijken, aangezien Claire zich zorgen maakt over Haley, die haar sms-berichten of telefoontjes niet beantwoordt. Ze denkt dat Haley is vertrokken om met iemand in Las Vegas te trouwen, maar het blijkt dat Haley de hele tijd thuis lag te slapen. Deze aflevering bewijst dat Claire en Haley van elkaar houden, maar dat ze een moeilijke relatie hebben en dat ze elkaar niet altijd begrijpen. Het laat ook zien dat Claire zoveel om haar kinderen geeft en zoveel voor hen doet, zelfs als ze op een luchthaven zit.

Deze aflevering v alt ook op omdat hij zo creatief is. Hoewel de reguliere afleveringen geweldig zijn, biedt deze een interessante verandering van scène.

'Phil's sexy, sexy huis'

Phil Alex en Claire staan in een huis in Modern Family Episode
Phil Alex en Claire staan in een huis in Modern Family Episode

Fans waren het erover eens dat dit weer een geweldige aflevering van Modern Family is. Een fan legde uit: "Phil's Sexy, Sexy House is echt een van de beste afleveringen die ze ooit hebben gedaan! Het geeft echt weer hoe slim de show is, met de grappen die steeds gekker worden naarmate meer mensen het huis binnenkomen. Het heeft ook een verscheidenheid aan tonen doorheen - romantisch, hilarisch, dramatisch, kluchtig - dat echt laat zien hoe slim de show is."

In de zevende aflevering van dit seizoen verkoopt Phil een huis dat prachtig is, en de familie wil het huis allemaal bezoeken. Er ontstaat chaos omdat de hele familie op exact dezelfde dag wil gaan en ze zich allemaal voor elkaar moeten verstoppen.

Hoewel elke aflevering van Modern Family iets heeft om van te houden, vallen deze drie afleveringen op bij fans, en ze zijn zeker de moeite waard om keer op keer te bekijken.

Aanbevolen: