Borat onthult welke Kardashian-zus zijn favoriet is

Inhoudsopgave:

Borat onthult welke Kardashian-zus zijn favoriet is
Borat onthult welke Kardashian-zus zijn favoriet is
Anonim

Het Kazachstaanse gastpersonage gecreëerd door de Engelse acteur Sacha Baron Cohen staat op het punt zijn langverwachte comeback te maken met een vervolg op de eerste film, uitgebracht in 2006. Voorafgaand aan de première van deep breath Borat Subsequent Moviefilm: Delivery van wonderbaarlijke steekpenningen aan Amerikaans regime voor voordeel Eens de glorieuze natie van Kazachstan, nam Borat een video op voor Kim Kardashian op haar 40e verjaardag, gevierd op 22 oktober.

Borat vertelt Kim Kardashian dat ze zijn favoriete zus is

Borat informeerde Kim, liefkozend 'Kimothy' genoemd, dat Kazachstan nog maar net naar hun tv-show kan kijken. De oneerbiedige gastheer is een grote fan van Keeping Up With The Kardashians, en hij vertelde Kim ook dat ze zijn favoriete zus is.

“Mijn favoriete zus ben jij,” zei Borat in de camera, terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelde.

"Mijn tweede favoriete Kris, en de moeilijkste zus van allemaal om een handfeestje van te maken, is Rob." ging hij verder.

Kim Kardashian leek het bericht te waarderen en deelde de video op haar Twitter-pagina.

“OMGGGGG EEN VERJAARDAGBERICHT VAN BORAT!!!!!” schreef ze.

Het mysterie rond de dochter van Borat, Tutar

De presentator is onlangs ook verschenen op Jimmy Kimmel Live! om de film te promoten… en een poging om Kimmel een grondige, zij het een beetje ongebruikelijke, fysieke inspectie van het Coronavirus te geven.

Borat legde aan Kimmel uit dat de Kazachstaanse regering zojuist een nieuw, gevaarlijk virus in Israël heeft ontdekt. Het personage kwam opdagen met een reeks absoluut belachelijke veiligheidshulpmiddelen terwijl hij door de studio ging en het virus 'vernietigde' met een vergrootglas en een pan.

Hij stelde ook zijn dochter, Tutar Sagdiyev, voor aan zijn fans. Volgens nieuws dat voorafgaand aan de filmpremière online circuleerde, zou het nieuwe personage worden gespeeld door Irina Nowak, een relatief onbekende actrice.

Sommigen hebben er echter op gewezen dat het onmogelijk was om online informatie over Nowak te vinden en dat Tutar daadwerkelijk wordt gespeeld door een Bulgaarse actrice genaamd Maria Bakalova. De aftiteling van de film, die morgen (23 oktober) officieel in première gaat op Amazon Prime Video, bevestigt dat het personage wordt gespeeld door Bakalova, bekend van haar rollen in Bulgaarse films en het Italiaanse maffia-misdaaddrama Gomorrah. Helemaal niet verwonderlijk, aangezien Baron Cohen zijn script al onder een verkeerde titel had geregistreerd bij Writers' Guild of America. De valse titel? Borat: geschenk van pornografische aap aan vice-première Mikhael Pence om voordeel te behalen Onlangs afgenomen natie van Kazachstan.

Aanbevolen: