Nieuwe Captain America Wyatt Russell wilde het oude superheldenpak van Chris Evans dragen

Inhoudsopgave:

Nieuwe Captain America Wyatt Russell wilde het oude superheldenpak van Chris Evans dragen
Nieuwe Captain America Wyatt Russell wilde het oude superheldenpak van Chris Evans dragen
Anonim

De acteur vroeg Marvel om hem een van de oude pakken van Chris Evans te laten dragen!

Chris Evans zal altijd onze Captain America zijn. Dat gezegd hebbende, de rol van Wyatt Russell in de Falcon and the Winter Soldier als de nieuwe Captain America heeft het personage tot een van MCU's meest gehate personages gemaakt… sinds Thanos.

John Walker werd geïntroduceerd in de slotmomenten van de eerste aflevering van de Disney+-serie, en Marvel-fans waren teleurgesteld toen hij zag dat hij de identiteit van de superheld aannam die Sam Wilson terecht verdiende.

Om het nog erger te maken, is Walker nu de eigenaar van het iconische vibraniumschild van Steve Rogers, dat aan het einde van Avengers: Endgame aan Wilson werd overgedragen.

Wyatt Russell hoopte het Captain America-pak van Chris Evans te dragen

Russell voegde zich bij gastheer Jimmy Kimmel om zijn nieuwe rol in de MCU te bespreken, en bekende dat hij Marvel had gevraagd of hij een van de oude pakken van Chris Evans in de show mocht dragen.

Toen de presentator van de talkshow Russell vroeg of hij een gloednieuw pak voor de serie had gekregen, antwoordde hij: "Het is grappig, ik vroeg om een oud pak van Chris Evans, zodat ik echt het gevoel had dat ik het goed deed, omdat hij het zo geweldig deed."

"Toen gaven ze me een nieuwe!" voegde hij eraan toe.

De acteur vertelde dat hij op de hoogte was van de reactie die de serie zou krijgen voor de herschikking van Captain America. Russell besprak zijn ervaring met het dragen van het pak voor de eerste keer en zei: "Oh god, doe het uit. Je hebt de verkeerde man, stuur me terug, je gaat zoveel geld verliezen."

Russells voorspelling voor het lot van de show is niet uitgekomen omdat Falcon and the Winter Soldier WandaVision heeft overtroffen in termen van kijkers!

Kimmel maakte grapjes dat Russell de stiefbroer van Star-Lord was, aangezien zijn vader, Kurt Russell, Ego speelde in Guardians of the Galaxy.

De acteur onthulde ook dat hij niet is opgegroeid met stripboeken, en op de set altijd vragen stelde over bepaalde personages en hoe dingen in elkaar passen, voordat Sebastian Stan (die Bucky Barnes speelt) hem vroeg om "te stoppen vragen stellen" omdat hij "in de war raakte".

Zijn personage John Walker, is het tweede Super-Patriot-personage in de Marvel-stripboeken en werd later opnieuw ontworpen als een Amerikaanse agent. Nu Bucky en Sam uiteindelijk Caps schild van Walker stelen, is het moeilijk voor te stellen hoe lang hij zal genieten van zijn superheld-uiterlijk.

Falcon and the Winter Soldier gaat elke vrijdag in première op Disney+!

Aanbevolen: