Dit is wat Wyatt Russell deed voordat hij de nieuwe wintersoldaat van de MCU werd

Inhoudsopgave:

Dit is wat Wyatt Russell deed voordat hij de nieuwe wintersoldaat van de MCU werd
Dit is wat Wyatt Russell deed voordat hij de nieuwe wintersoldaat van de MCU werd
Anonim

Door de jaren heen zijn er verschillende acteurs geweest die de eer hebben gekregen om Captain America op de een of andere manier tot leven te brengen. Een acteur genaamd Matt Salinger speelde bijvoorbeeld Cap in een vergeetbare live-action film uit 1990 die de meeste mensen nog nooit hebben gezien. Wat nog belangrijker is, Captain America is verschenen in verschillende animatieseries, wat betekent dat veel acteurs de kans kregen om het personage in te spreken.

Natuurlijk, hoewel veel acteurs zijn gecast als de Steve Rogers-versie van Captain America, lijdt het geen twijfel dat Chris Evans vooral bekend is om de rol. Per slot van rekening bracht Evans Cap tot leven in een hele reeks geliefde Marvel Cinematic Universe -films en hij was zo succesvol in de rol dat hij een fortuin kreeg voor zijn uitvoeringen.

Wyatt Russell rode loper
Wyatt Russell rode loper

Nu Chris Evans schijnbaar zijn definitieve vertrek uit het Marvel Cinematic Universe heeft gemaakt, ondanks geruchten van het tegendeel, is het tijd voor een andere acteur om de Captain America-kap op te nemen. Gelukkig lijkt het duidelijk dat Anthony Mackie uiteindelijk de Sam Wilson-versie van Cap zal worden tegen de tijd dat de Disney+-serie Falcon and the Winter Soldier eindigt. Tijdens de vroege stadia van die serie neemt echter een ander personage, gespeeld door Wyatt Russell, de mantel van Captain America over. Dat roept natuurlijk een voor de hand liggende vraag op, wat was Wyatt Russell van plan voordat hij de nieuwste versie van Captain America van de MCU begon te portretteren?

Een minder beroemd Marvel-personage

Aan het einde van de eerste aflevering van de Disney+-serie Falcon and the Winter Soldier waren veel MCU-fans geschokt toen ze zagen dat een nieuwe man het schild van Captain America vasthield. Veel oude stripfans waren echter snel in staat om erachter te komen wie dit personage was en hun vermoedens werden bevestigd toen zijn naam werd uitgesproken tijdens de tweede aflevering.

Voor het eerst geïntroduceerd in Marvel-stripboeken in 1986, zou John Walker uiteindelijk de Captain America-naam aannemen zodra Steve Rogers zijn beroemde alter-ego verliet. Nadat Walker van 1987 tot 1989 de met sterren bezaaide held in de stripboeken bleef, overtuigde hij Rogers om opnieuw Captain America te worden.

Amerikaanse agent
Amerikaanse agent

Gelukkig, voor iedereen die tijdens zijn stripperiode als Captain America in Walker als personage was geïnvesteerd, zou hij een nieuwe superheld-persona adopteren, de Amerikaanse agent. Natuurlijk lijdt het geen twijfel dat de Amerikaanse agent een stuk minder beroemd is dan Captain America, maar hij is door de jaren heen een deel gebleven van de stripverhaallijnen van Marvel. U. S. Agent heeft zelfs deel uitgemaakt van verschillende Avengers-teams in de strips en IGN heeft het personage zelfs op nummer 29 opgenomen in hun lijst van de Top 50 Avengers aller tijden.

Wyatt's atletische verleden

Lang voordat Wyatt Russell een beroemde en succesvolle acteur werd, was hij druk bezig met het vinden van succes in de sportwereld. Wyatt Russell was zo'n goede hockeyspeler dat hij op 15-jarige leeftijd van Californië naar Vancouver verhuisde om zijn sportdroom waar te maken. Uiteindelijk bleek Wyatt Russell een buitengewoon getalenteerde keeper te zijn.

Wyatt Russell Hockey
Wyatt Russell Hockey

Na zijn stempel te hebben gedrukt op de Richmond Sockeyes, Langley Hornets, Coquitlam Express, Chicago Steel, Brampton Capitals en Groningen Grizzlies, begon Wyatt Russell NCAA-hockey te spelen. Helaas werden de dromen van Russell om de NHL te halen uiteindelijk verijdeld nadat hij op 24-jarige leeftijd een extreem pijnlijk klinkende blessure had opgelopen. "Mijn hele rechterkant, van mijn knie tot mijn heup, is gescheurd, dus ik kon niet meer spelen", zegt hij.

Wyatts tweede bedrijf

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er een handvol voormalige atleten geweest die acteurs zijn geworden en veel succes hebben gehad. Gelukkig voor Wyatt Russell is hij een van die mensen. Dat gezegd hebbende, lijkt het passend dat Wyatt die prestatie heeft geleverd, aangezien hij de zoon is van Kurt Russell en Goldie Hawn.

Hoewel de ouders van Wyatt Russell en zijn twee broers en zussen, Oliver en Kate Hudson, allemaal succesvolle acteurs zijn, moest hij op zijn eigen merites nog steeds falen of slagen in Hollywood. Gelukkig heeft Russell duidelijk serieuze acteerprestaties en daarom begon zijn nieuwe carrière al een grote vlucht te nemen voordat hij zich bij het Marvel Cinematic Universe aansloot.

Wyatt Russell en Anna Kendrick Tafel 19
Wyatt Russell en Anna Kendrick Tafel 19

In de jaren voordat Wyatt Russell de nieuwste Captain America van de MCU begon te spelen, was hij te zien in een hele reeks films en een handvol tv-shows. Russell kreeg bijvoorbeeld rollen in shows als Law & Order: LA, Arrested Development, Black Mirror en Lodge 49. Wat nog belangrijker is, Russell slaagde erin om op te vallen in films als 22 Jump Street, Ingrid Goes West, Table 19, Shimmer Lake en Overlord. In een passende speling van het lot heeft Russell atleten op het grote scherm gespeeld in Everybody Wants Some!! en Goon: Last of the Enforcers.

Aanbevolen: