Falcon And The Winter Soldier': Wyatt Russell Trolls Fans, stelt Chris Evans' terugkeer voor

Inhoudsopgave:

Falcon And The Winter Soldier': Wyatt Russell Trolls Fans, stelt Chris Evans' terugkeer voor
Falcon And The Winter Soldier': Wyatt Russell Trolls Fans, stelt Chris Evans' terugkeer voor
Anonim

John Walker veranderde van een irritante maar geslaagde soldaat die enthousiast was om de mantel van Captain America op zich te nemen tot een supersoldaat en koelbloedige moordmachine, en dat alles in één aflevering.

MCU fans zijn nog steeds aan het bijkomen van de schokkende aflevering van Falcon and the Winter Soldier van vorige week, en met nog maar twee hoofdstukken te gaan, is de spanning rond de finale helemaal- tijd hoog. Fans zijn uitzinnig van haat voor John Walker en verlangen naar Chris Evans, ook bekend als de oorspronkelijke kapitein, om op welke manier dan ook terug te keren.

Dus natuurlijk helpt het niet als Wyatt Russell alias John Walker, de aanstaande, meest gezochte man in de show, Chris Evans plaagde met de terugkeer van de gerespecteerde superheld.

Marvel-fans kunnen het niet aan

In een interview met BBC Radio 1 had de acteur een cryptisch antwoord op de vraag of hij ooit de kans had gehad om Chris Evans te ontmoeten.

Russell zei dat hij denkt dat hij Evans heeft ontmoet, hoewel hij hem niet goed heeft ontmoet. "Ik denk dat ik ergens langs hem ben gelopen en oogcontact heb gemaakt."

Toen voegde hij eraan toe: "Je moet gewoon wachten tot het einde van de serie en dan zal iedereen zeggen, 'Oh, wauw.'"

Zijn citaat heeft fans verrast (en geschokt), die naar zijn reactie verwijzen als het "Paul Bettany-niveau van trollen". De WandaVision-ster trof fans eerder toen hij aankondigde dat de finale van zijn serie een schokkende cameo zou hebben.

Fans hadden de beste reacties op het antwoord van Russell, hoewel ze niet zeker weten of het de moeite waard is om te geloven.

@derekhalfmann had een theorie. "Old Cap zal Walker helpen om een goede man te worden en geen perfecte soldaat, en Walker wordt een nieuwe held genaamd de Amerikaanse agent, terwijl hij Sam het schild teruggeeft."

In de stripboeken geeft John Walker uiteindelijk zijn Captain America-titel op en wordt hij "Amerikaanse agent" genoemd. De cameo van Old Cap lijkt echter vergezocht, aangezien er absoluut geen nieuws is geweest over de betrokkenheid van Chris Evans bij het project.

"Stel je voor dat de oude Steve Rogers gewoon opduikt en John Walker te schande maakt voor wat hij met zijn schild heeft gedaan en dat ze zo de nieuwe Captain America verslaan?" zei @cinemastapleton.

@dominantclub72 maakte fans doodsbang met hun sinistere theorie. "DUDE WAT ALS HIJ CAP DOODT EN ZEGT DAT IK DE ENIGE CAP BEN?"

Andere fans gaven hun theorieën op en zeiden dat ze hier niet voor zouden vallen "na wat er met WandaVision is gebeurd".

Aflevering 5 van Falcon and the Winter Soldier gaat deze vrijdag in première op Disney+

Aanbevolen: