Wat is er gebeurd met de herstart van 'Clarissa Explains It All'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de herstart van 'Clarissa Explains It All'?
Wat is er gebeurd met de herstart van 'Clarissa Explains It All'?
Anonim

Sommige tv-programma's zijn puur plezier uit de jaren 90 en dat verklaart duidelijk Clarissa Explains It All. Melissa Joan Hart staat bekend om haar hoofdrol in deze Nickelodeon-show als een pre-tienermeisje dat jongleert met haar familie- en schoolleven. Van de felle kleuren en patronen die dit personage droeg tot het themalied met veel "Na na na na na's", deze show is zo gedenkwaardig en geliefd.

Terwijl Clarissa Darling opgroeide, besloot Nickelodeon Clarissa Explains It All te annuleren. Melissa Joan Hart staat ook bekend om haar hoofdrol in Sabrina The Teenage Witch en ze heeft een nettowaarde van $ 13 miljoen.

Nieuws brak een tijdje geleden uit dat er een reboot van Clarissa zou komen, maar gebeurt dat nog steeds? Laten we eens kijken.

De herstart

De cast van Sabrina kwam weer bij elkaar en het zou geweldig zijn om het andere beroemde personage van Melissa Joan Hart weer te zien.

In maart 2018 hoorden fans dat er een reboot zou komen van Clarissa Explains It All.

Volgens The Hollywood Reporter zou Melissa Joan Hart haar geliefde personage vertolken. Ze zou helemaal volwassen zijn en zelf kinderen krijgen.

Mitchell Kriegman, de maker, was "in gesprek" om uitvoerend producent en schrijver te worden voor de reboot.

De Darling Family zit samen op Clarissa Explains It All
De Darling Family zit samen op Clarissa Explains It All

Fans waren dolblij dat ze nog een kans kregen om Clarissa Darling op tv te zien, omdat ze zo herkenbaar en leuk was. Ze hield ervan om met haar beste vriend Sam om te gaan, die in haar slaapkamerraam zou klimmen, en terwijl haar broer Ferguson haar gek maakte, hield ze van haar familie.

Helaas lijkt het opnieuw opstarten niet verder te gaan sinds de aankondiging.

In april 2019 zei Melissa Joan Hart dat de Clarissa-reboot "on hold" stond.

Volgens Us Weekly zei Hart destijds: "Er is geen update. Nee, ik heb het druk gehad met mijn Netflix-show en probeerde gewoon tijd voor het gezin erbij te krijgen, en die show staat nu een beetje in de wacht. Ik weet niet wat ermee aan de hand is." Ze vervolgde: “Ik weet het eerlijk gezegd niet. Het is aan de schrijvers in de show, en de producenten, en dan het netwerk, wat ze zouden willen. Ik bedoel, ik weet het niet.”

Hart sprak in januari 2021 opnieuw over de reboot: zoals ze aan Distractify.com vertelde, was er nog steeds geen update. Ze zei: "Er is een lange tijd gesproken over [De herstart van Clarissa] en de bal ligt een beetje in het kamp van Nickelodeon. We hebben een aantal contracten uitgewerkt, maar het is er nooit van gekomen. Dus ik weet echt niet waar dat is nu."

Hart zei dat als er nieuws was, ze het "van de daken zou schreeuwen", maar niet zeker was of er "binnenkort" nieuws zou zijn.

Werken aan 'Clarissa'

Natuurlijk is het absoluut jammer om te horen dat de herstart op dit moment nergens heen gaat. Het zou zo leuk zijn om dit personage als moeder te zien, net zoals fans hebben genoten van de Punky Brewster-reboot. Zou Clarissa nog steeds felle kleuren en patronen dragen die mixen en matchen? Zou ze nog steeds geïrriteerd zijn door Ferguson? En zouden zij en Sam nog steeds de beste maatjes zijn?

De show werd 25 in 2016 en Hart sprak er met Entertainment Weekly over. Hart zei dat ze het erg leuk vond om dit personage te portretteren omdat ze een "zeer Manhattan-sfeer" had. Hart legde uit dat het "heel East Village was, een beetje een vroeg grunge-tijdperk, echt gekke wilde stijl, gekke kamer, gekke vrienden en familie."

Hart vervolgde: "Ze had gewoon een wild leven en ik heb het gevoel dat ik ongeveer hetzelfde had - ik heb een heel groot gezin vol dynamische persoonlijkheden en ik had een heel eclectisch gevoel voor stijl, Ik was een echte tomboy maar ook een beetje meisjesachtig, dus het was een echte mix, een samensmelting van dat soort dingen. Zij en ik leken zo op elkaar - het was zo leuk om met haar te spelen."

Het 'Clarissa'-boek

Melissa Joan Hart als Clarissa Darling op Clarissa Explains It All
Melissa Joan Hart als Clarissa Darling op Clarissa Explains It All

De maker van Clarissa Explains It All, Michael Kriegman, schreef een boek met de titel Things I Can't Explain waarin Clarissa Darling van in de twintig te zien was. Als fans nieuwsgierig zijn naar wat er met dit geliefde personage is gebeurd, kunnen ze het bekijken, want dat is een heel cool idee.

Kriegman vertelde Indiewire.com dat het schrijven van de roman als "crowdsourcing" was, toen mensen hoorden dat hij midden in het boek zat en hij de mening van mensen over Clarissa begon te horen. Hij realiseerde zich dat fans dol zijn op de relatie tussen Sam en Clarissa.

Kriegman heeft veel aan Clarissa gedacht en hij vertelde: "Het grappige van het boek is dat het eindigt zoals het begint, op een heel grappige manier. Het begint en dan stopt het en dan begint het opnieuw, wat ik denk is cool. Ik weet wat er met Clarissa gebeurt tegen de tijd dat ze bijna 40 wordt. Er zijn hier een aantal h altes. Ik wil haar heel graag zien groeien en van alles tegenkomen. Er moeten nog dingen gebeuren."

Hoewel het triest is om te horen dat de herstart van Clarissa Explains It All nog nergens heen is gegaan, zullen fans zeker blijven hopen.

Aanbevolen: