Dit is waarom de herstart van 'Lizzie McGuire' echt werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de herstart van 'Lizzie McGuire' echt werd geannuleerd
Dit is waarom de herstart van 'Lizzie McGuire' echt werd geannuleerd
Anonim

Vraag een millennial wat hun favoriete tv-programma was toen ze opgroeiden, en de kans is groot dat het antwoord Lizzie McGuire zal zijn.

Met Hilary Duff in de hoofdrol als de lieve tween die probeert door haar leven te navigeren, ging de show op een leuke manier over problemen waar veel pre-tieners mee te maken hadden. De show liep twee seizoenen, hoewel een van de sterren, Lalaine, voor het einde van het tweede seizoen vertrok om zich op haar muziekcarrière te concentreren.

Er was ook The Lizzie McGuire Movie, die in 2003 werd uitgebracht, waardoor fans nog een excuus kregen om verliefd te worden op de show.

In 2019 werd een officiële reboot aangekondigd die op Disney+ zou worden uitgezonden. Fans van de show, die nu volwassen waren, waren super enthousiast om hun favoriete personages weer te zien.

Maar helaas, slechts twee maanden nadat het filmen begon, begonnen er problemen op de set te ontstaan en werd het opnieuw opstarten plotseling geannuleerd. Lees verder om erachter te komen waarom.

Waarom millennials dol zijn op 'Lizzie McGuire'

Lizzie McGuire werd voor het eerst uitgezonden in 2001 en heeft nog steeds een speciale plaats in het hart van millennials over de hele wereld. De show, die de escapades van Lizzie McGuire tot en met de middelbare school volgde, bood grappige momenten en herkenbare inhoud over de ervaring van opgroeien.

Nu volwassenen, veel millennials kijken terug op Lizzie McGuire en hebben het gevoel dat het een soort gids was die hen door hun pre-tienerjaren hielp.

Dus je kunt je voorstellen dat toen de optie voor een herstart van Lizzie McGuire ter sprake kwam, millennials er 100 procent achter stonden.

De 'Lizzie McGuire'-reboot

De herstart van Lizzie McGuire werd aangekondigd in 2019 nadat Hilary Duff een paar hints en teasers op sociale media had gepost. Bronnen melden dat Lizzie tijdens de reboot in haar dertiger jaren in New York City zou wonen.

Duff bevestigde dat Lizzie een gelukkige relatie had (met iemand die, helaas, Gordo niet was!).

De cast was naar verluidt herenigd en had twee afleveringen gefilmd toen de show abrupt werd geannuleerd, tot afgrijzen van opgewonden millennials.

Wie zou de hoofdrol spelen in de reboot van 'Lizzie McGuire'?

Misschien het meest trieste aan het annuleren van de herstart van Lizzie McGuire (afgezien van de spoilers waar iedereen zo enthousiast van werd voor de teleurstelling) is dat de show een groot deel van de originele cast zou bevatten.

Hilary Duff bevestigde op Instagram dat de acteurs die haar oorspronkelijke familie speelden - Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas - zich allemaal hadden aangemeld om Jo, Sam en Matt McGuire te spelen.

In een persbericht (via Harper's Bazaar) bevestigde Duff ook dat Adam Lamberg zou terugkeren om zijn rol als Gordo, Lizzie's beste vriend, die haar aan het einde van de Lizzie McGuire-film van 2003 een kus steelt, opnieuw op te nemen.

“Gordo was een essentieel stukje van de puzzel van wat de originele Lizzie McGuire zo authentiek en geliefd maakte”, legt Duff uit in haar persbericht.

"Ik zou me de serie zonder hem niet kunnen voorstellen. Ik kan niet wachten tot fans 15 jaar later zien wat hij doet en hoe hij in Lizzie's volwassen wereld past."

De herstart van 'Lizzie McGuire' werd geannuleerd in 2020

Fans overal waren er kapot van toen Hilary Duff officieel bevestigde dat de reboot niet langer door zou gaan. In een beweging die het begin van het einde inluidde, verliet de oorspronkelijke loper van de show, Terri Minsky, het project slechts twee maanden nadat de opnames waren begonnen.

Disney legde de beslissing cryptisch uit aan Variety: "Fans hebben een sentimentele gehechtheid aan Lizzie McGuire en hoge verwachtingen van een nieuwe serie. Na het filmen van twee afleveringen kwamen we tot de conclusie dat we een andere creatieve richting moesten inslaan en een nieuwe lens op de show zetten."

Helaas ging Duff in december 2020 opnieuw naar Instagram om het ergste te bevestigen: Ik weet dat de inspanningen en gesprekken overal zijn geweest om een reboot te laten werken, maar helaas en ondanks ieders beste inspanningen, is het' gaat niet gebeuren.”

Waarom werd de herstart van 'Lizzie McGuire' echt geannuleerd?

Online bronnen suggereren dat Disney's intentie om "in een andere richting te gaan" een verwijzing was naar het feit dat het bedrijf vond dat de reboot te "volwassen" was om bij zijn gezinsvriendelijke merk te passen.

Hilary Duff leek dit te bevestigen toen ze reageerde op de Disney-show Love, waarin Victor naar Hulu werd verplaatst omdat hij niet geschikt was voor Disney. "Klinkt bekend," merkte Duff op.

Duff ging toen weer naar Instagram om Disney te roepen in een verklaring die duidelijk suggereerde dat het bedrijf een probleem had met de inhoud van de reboot die niet gezinsvriendelijk genoeg was.

De actrice onthulde dat ze "de realiteit van de reis van een 30-jarige om onder het plafond van een PG-rating te leven" niet zou beperken en vroeg Disney om de show naar Hulu te verplaatsen.

De 2020 ‘Lizzie McGuire’-reünie

Hoewel het lijkt alsof een herstart van Lizzie McGuire nooit zal plaatsvinden, werden fans in 2020 getrakteerd op een aangename verrassing toen de cast herenigd werd voor een virtuele tafellezing tijdens de lockdown.

Ze hebben het script doorgenomen van de beroemde aflevering waarin Lizzie voor het eerst een beha wil.

Fans zullen misschien nooit weten wat er met Lizzie als volwassene is gebeurd, maar we hebben de cast in ieder geval nog een laatste keer samen als volwassenen gezien.

Aanbevolen: